Şimdi Ara

Samsung, giriş seviyesi cihazları için farklı işlemci tasarımcıları ile çalışıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Samsung, giriş seviyesi cihazları için farklı işlemci tasarımcıları ile çalışıyor





    Son günlerde Samsung'un bu yıl için pazara sunacağı çok sayıda akıllı telefon ile ilgili bazı bilgiler ortaya çıkmıştı. Yılın ilk çeyreği için en az 8 model hazırlayan Samsung'un tüm segmentlere hitap edeceği ve satış rakamlarını artırmak istediği konuşuluyor. 




    Ancak bu modellerde göze çarpan Samsung'un birden fazla işlemci modeline yer vermesi. Qualcomm ve Broadcom ürünleri bunlardan bazıları. Kendi işlemcisini tasarlayan ve üreten Samsung'un neden bunları kullanmadığı sorusuna ise endüstri kaynakları cevap veriyor. 




    Özellikle giriş seviyesi pazarda Çinli rakipleri ile mücadeleye girecek olan Samsung, haliyle bileşen maliyetini de düşük tutmak zorunda. Exynos işlemciler genelde orta üst ve üst seviye cihazlarda kullanılıyor. Giriş seviyesi için ise Qualcomm, Broadcom ve ST-Ericsson tasarımı düşük maliyetli çözümlere yer veriliyor. Durum orta segmentte de aynı. 




    Samsung geçen yılı akıllı telefon pazarı lideri olarak kapatsa da bu çeyrekte gelişmiş ülke pazarlarında talep azalması bekleniyor. Giriş seviyesi akıllı telefon pazarında talep artacakken bu kez fiyat rekabeti başlayacak. Bu bakımdan erken tedbir alınması gerekiyor. 




    Ayrıca Sony ve LG gibi firmaların fiyat performans anlamında Samsung'dan daha iyi modeller ortaya koyması diğer bir etken unsur. Qualcomm, Broadcom ve ST-Ericsson da fiyat-performans konusunda başarılı işlemciler tasarlıyor.




    Samsung hali hazırda bu üç tasarımının ürünlerini Galaxy S2 Plus, Galaxy Beam, Galaxy Ace 2 gibi modellerde kullanıyor. Bu yıl bu ürünlere daha fazla yer verecek.  

     








  • Donanımı çok iyi olan ama tasarımı berbat telefonlar yapmaktan biran önce vazgeçmeli Samsung. Üst seviye telefona yakışan kasalar üretmek için tasarımcılarını değiştirmeli. Alt seviye telefonundan tablete kadar hepsinin tasarımı aynı.

  • Yaw hehe zorla aldirmiyorlar begenen alir beğenmeyen almaz

  • Bence gayet güzel kasa kişiden kişiye degisir zevkler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung bence dış kasanın yapısını biraz daha önem vermeli bunları düsünmeden önce Çıkacak galaxy S4 ün malzemesini düzelt sen !

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.