Şimdi Ara

MSİ NB GE60/GE70 vs Asus N56VZ-S4283H

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yine ben :). Her gün pc almadığım için sizden yardım almak istiyorum.Yardımlarınız ve tecrübeleriniz benim için çok önemli.

Sizce hangi bilgisayarı almalıyım.

1.http://www.pcdepo.com/asus-n56vz-s4283h-16gb-notebook-urun8607.html

2.http://www.pcdepo.com/msi-nb-ge60-0nd-411tr-notebook-urun8957.html

3.http://www.pcdepo.com/msi-nb-ge70-0nc-242tr-notebook-urun8956.html
    (not: bu siteden almayı düşünüyo rum)

-Şu anda Bilişim öğrencisiyim ( Web tasarım-php,css,html)

-Adopenin programlarını sıklıkla kullanırım.

-Oyun oynamayı severim Gta 4 ve pes 2013ü full hd hiç bir kasma olmadan oynamak isterim

-46" fhd led tv var buna hdmi ile bağlayıp oyun falan oynarım - film izlerim ( HD & 3D )

-Uzun yıllar (4-5 sene) kullanmayı düşünüyorum.

-Bütçem max 2500tl

-Bilgisayarlara nazik davrandığımı söyleyemem düşürme olasılığım yüksek ve pc gennellikle hep elimde gezicek

Bunlara göre hangi pc ? veya Asus - Sony -Samsung bu markalar arasından bir pc önerirseniz sevinirim.

Msi kalitesiz diyorlar . Aslında bu resimlerindede oldukça belli kasanın kalitesiz olduğu , adi bir plastik kullanılmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IstenmeyenTuy -- 2 Şubat 2013; 22:16:35 >

ASUS N56VZ-S4283H

CPU: Intel Core i7-3630QM || RAM: 16GB DDR3-1600MHz || HDD: 1TB ||

GPU: 4GB nVidia GeForce GT 650M || Display: 15,6" FHD Wide View Angle LED || Speaker: Bang & Olufsen

• Ayrıca görüntü & ses kalitesine takıntım var. Her zaman iyi olmalı.
    Bir şeyin kasmasından donmasından nefret ederim , eski laptopum bu yüzden çok servise gitti Birlikte çok box maçı yaptık :)

ASUS N56VZ-S4283H

GPU: 4GB nVidia GeForce GT 650M || Display: 15,6" FHD Wide View Angle LED || Speaker: Bang & Olufsen
  • 4 gun icinde karar vermeliyim. Yokmu yardim edecek ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

ASUS N56VZ-S4283H

• Eğer kii lenovo y500 düşünmüyorsan, asus al derim. Çünkü anlatılanlara göre MSI narin bir bilgisayar, seni yarı yolda bırakabilir. MSI ve Asus arasında çok ciddi bir fark yok zaten.

ASUS N56VZ-S4283H

• 10-15 fps akici oyun icin kaliteden olunmaz.Ben Asus aliyim en iyisi kafam rahat olsun.

ASUS N56VZ-S4283H

• G70 özelliği biraz daha iyi olmasına karşın, örneğin 7200 Rpm, ben de olsam, tercihim Asus olurdu. Özellikle anakart ve kasa yüzünden. Yalnız fiyat biraz fazla gibi... Ben olsam freedos olarak başka sitelere de bakardım... Bu arada Asus' un donanım politikası o kadar berbat ki... Örneğin bir alt modelinde 630M ekran kartı var ama HD 7200 Rpm. Oysa bunda 5400' e düşürüyor. Bu nasıl anlayıştır anlamıyorum. Örneğin, blueray koyacağına, ekran kartını bir üst model yap ve HDD7 sini de 7200 Rpm yap daha iyi... Alan şahış isterse, blueray eklesin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rutan -- 3 Şubat 2013; 5:43:55 >

Acizler için imkansız, korkaklar için müthiş görünen şeyler, kahramanlar için ideal' dir !...

Mustafa Kemal Atatürk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lenovo z580 SSD Önerisi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Haklisiniz ama freedos alip windows 8e 500tl vermek var.

ASUS N56VZ-S4283H

• quote:

Orijinalden alıntı: buskut

Haklisiniz ama freedos alip windows 8e 500tl vermek var.

valla hocam aynı bende sizi gibiyim ikiz olabilirmyiiz acaba bilişim ogrencisiyom okuldaki pclerde adobe yi acınca içim gidiyodu acılana kadar :))

asus msi arasında bende oyle bi kaldım kiş sormayın gitsin msin kasa kalitesi cok berbatmiş yaa.bende maglum tasıyacam onu.asus cok mantıklı duruyor bencede

Orijinalden alıntı: r4deon

quote:

Orijinalden alıntı: buskut

Haklisiniz ama freedos alip windows 8e 500tl vermek var.

valla hocam aynı bende sizi gibiyim ikiz olabilirmyiiz acaba bilişim ogrencisiyom okuldaki pclerde adobe yi acınca içim gidiyodu acılana kadar :))

asus msi arasında bende oyle bi kaldım kiş sormayın gitsin msin kasa kalitesi cok berbatmiş yaa.bende maglum tasıyacam onu.asus cok mantıklı duruyor bencede

Kesinlikle Asus n56vz bu gün ikisinide inceledim.Asus kalitesi harika ses çıkışı mükemmel

ASUS N56VZ-S4283H

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.