Şimdi Ara

►Yeni◄ONKYO AV RECEIVERS Kullanıcıları & Paylaşımcıları (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.392
Cevap
63
Favori
156.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Onkyo'da hem uydu alıcı hem de bluray, DVD player'ı olan cihaz var mıdır?
  • Onkyo marka bluray player ve dvd player var
    uydu alıcısı Onkyo nun üretim gamında yer almıyor

    Ama siz AVR nin tümleşik yapısı içerisinde hem uydu alıcısı hem player var mı diye soruyorsanız o da yok.

    all in one şeklinde setlerse bahsetmek istediğin hem player hem amfi içeren ONKYO DA yok.
  • Selamlar,

    2014 model 636 da çıkardı Onkyo.http://www.eu.onkyo.com/en/products/tx-nr636-98893.html
    Belki biliyorsunuzdur da ben gene de bir hatırlatayım istedim.
  • Arkadaşlar selam,
    Bende bağlantı
    Vu+Duo² > HDMI > 5010 > HDMI 1,4 > VT50 plasma.

    son günlerde pastrought ta plasmadan ses gelmemeye başladı.
    5010 unun üzerinden STANDBY için ON/OFF yaparsam düzeliyor.

    TX-NR5010 da Pastrought "Last" olarak ayarlı ve TV izlerken Standby a alıyorum.

    Çözemedim sorunu



    Edit; 19.02 tarihli FW den sonra oluştu.
    Acaba yeni FW mi gerekli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terms -- 29 Mayıs 2014; 19:53:14 >
  • Ahmet burda bunun cevabını sen bulamazsan başka kimse de bulamaz valla
    Bu HDMI kabloların neyi ne zaman nasıl iletecekleri sanırım kendi keyiflerine kalmış da olabiliyor.
    Daha önce de paylaştım buradan. Ben ISF2000 HDMI kabloya geçmeden önce OPPO oynatıcıdan ONKYO üzerinden görüntü akışı alamıyordum projeksiyon wirelees cihaza. ISF2000 alıp OPPO dan direk projeksiyon wireleesa bağladım görüntü aldım sorun yok. Ama diğer HDMI kablo da(ki o da OPPO nun gönderdiği kendi HDMI kablosu) OPPO dan ONKYO ya bağlı. Ordan da görüntü almaya başladım.
    Yani demek istediğim HDMI kabloların veri aktarımında kararsızlıklar olabiliyor.
    ISF2000 serisi monsterler gerçekten başarılı HDMI kabloları denemeni tavsiye ederim.




  • aticus3 kullanıcısına yanıt
    Atilla kaynaktan, hdmi kabloyu projeksiyona bağladığında anfi üzerinde video convert açık olduğunda projeksiyona sinyal algılama problemi yaşatabiliyor. Anfi üzerinden hdmi kablo bağlantısı varsa anfinin video konvertini kapatıp deneme yapmak gerek. Zira anfi yüksek refresh değerli gelen sinyali, video katında müdahale edebiliyor. bu durumda projeksiyona işlenmiş sinyal geldiğinden refresh uyumsuzluğu nedeniyle görüntü alma sorunu yapabilir ... Projeksiyonlar gelen sinyal konusunda oldukça hassas cihazlar ...
    İkinci bi ayrıntı da kullanılan hdmi kablosunun hızı. Bu hız düşükse yani gelen sinyali projeksiyona eksik iletiyorsa refresh ve çözünürlük açısından kayıplar olmakta. Aynı zaman da frame akış hızı da düştüğünden görüntünün silüet kısımların da kırılmalar ve kontrast düşüklüğüne de neden olabilir. Bu nedenle 1.4 versiyon ve 10.2 gbs üstü kablolar kullanılmalı ...




  • Kablo konusu önemli evet hiç bu zamana kadar cihazların içinden çıkan ne power ne de HDMI kablolarını kullandım Oppo nunkiler hala kutusunda. ISF2000 bende aldım elimde 10mt 750HD Monster vardı iade edip almıştım sonrasında uygun ölçüde 12mt wireworld aldım. ISF2000 Oppo-Avr arasında, wireworld ise avr-at4000 arasında bağlı sıkıntısız kullanıyorum. Tv konusuna gelince daha önceleri de belirttiğim gibi uydu cihazlarının geninde olan sıkıntılarından dolayı kullanılan cihaz ne kadar kaliteli olursa olsun sadece optik bağlantı ile kullandım.

    Asıl konuya dönecek olursak; Ahmet arkadaşın sorunu yeni yazılıma kadar bir sorunum yoktu diyor bu da ayrı bir durum.. Onkyo da HDMI ile alakalı upgrade de oldu diye biliyorum hatırladığım kadarıyla..

    Diğer yandan her yeni yazılım yüklemesinde fabrika ayarlarına geri dönülmesinin sağlıklı olduğunu düşünüyorum.




  • Arkadaşlar

    Diğer cihazların birbiri ile bağlantısı HDMI 1,4 ve future shoptan aynen sizin gibi monster.

    Vu daki kutusundan çıkan kablo. Onada Satıcısı Ayberk bey 1,4 demişti.

    Bendeki bütün cihazlar AVR den geçiyor.
    TV izlerken genellikle 5010 Standby da. Ses sadece TV den gelir.
    Maçlarda bazen Projeksiyondan izleriz o vakit 5010 devrede olur.

    TV ler eskiden scart ta olduğu gibi HDMI da da hangi kaynak açıksa o girişi oto seçmesi iyi olurdu.
    iste o zaman vu avr den geçmezdi :( Ev halkı için.
  • 818 Ön kapağı kapatınca tam kapanmama hafif aralık kalma sorunu olan varmı yada nasıl hallederiz.Kapatınca kapak tam cıhazı öpmüyor hafif aralık kalıyor sanki kasma var gibi birşey.Tşkl.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selam,

    Dün itibari ile Onkyo tx-ds989 aldım. İnşallah yarın elimde olacak. Yalnız internetten bütün aramalarıma rağmen Türkçe kullanma kılavuzunu bulamadım. İngilizcesi var onu indirdim. İngilizcem çokta iyi olmadığı için sadece belirli yerlerini anlayabiliyorum. Eğer elinde Türkçe kullanma kılavuzu olan (Bilgisayar veya Kağıt ortamında) veya indirebiliceğim internet adresini bilen varsa bana ulaştırırlarsa çok sevinirim.

    Herkese iyi forumlar

    Saygılar
  • aticus3 kullanıcısına yanıt
    Hocam 818 cihazı aldım yalnız ön kapak tam kapanmıyor hafif aralık kalıyor bir türlü bulamadım nedenini sanki bir kasma var karşıya yaslanıp sonra kendini biraz geri atıyor kapak tam yapışmıyor karşıya.Bu biraz canımı sıktı açıkçası bir türlü düzeltemedim.Hopörleride Golden Ear oalarak 5+1 güncelledim gerçi bir birbuçuk yıllık falan uygun fiyata geldi.Piano Black olduğu için ufak tefek çizikleri var tabi.Daha kuramadım Şu 818 kapağıyla uğraşmaktan sistem hala paketli duruyor hafta sonunu bulur herhalde bu gidişle.İlk Onkyo Amplim artık yardımcı olursunuz kılavuzuda yok nettede hep İngilizce var.Kapak için servisle görüşsemmi ne dersiniz.Tşkl.
  • Benide Eklermisiniz Arkadaşlar
    ONKYO TX-NR 818
    Golden Ear Triton Two
    Golden Ear Aon 2
    Golden Ear ForceField 4 Subwofer
    Golden Ear SüperSat 3...
  • Hayırlı olsun güle güle kullanın arkadaşlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Delerıum

    Hayırlı olsun güle güle kullanın arkadaşlar

    Tşkl. İyi dilekleriniz için.bir sorun belirtmiştim sizin bir fikriniz varmı acaba..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Delerıum kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.Bugün geldi kurdum. Fazlasıyla beklentilerimi karşıladı. Bose'lerle de iyi uyum sağladı. Tek eksiğim Türkçe kullanma kılavuzu kaldı. Onu da edinebilirsem her şey dahada güzel olacak.

    Saygılar
  • Merhaba arkadaşlar,

    Yeni cihaz alanlara hayırlı olsun ..

    Bende dün Onkyo 727 + Magnat 2000 aldım, kurulumunu yaptım firmware güncellemesi var dedi yaptım Ps4 + Digiturk hd cihaza hdmi ile bağladım net ses ayarlarını vs yaptım.

    Digiturk ile kanal geçişlerinde sorun var arkadaşlar, kanal değiştirdiğimde ekran siyah beyaz görüntü gelip karıncalanıyor , sol köşede yeşil çizgi çıkıyor ve Tv de 1080P yazan yerde ''Alan dışı'' yazıyor bu 6-7 saniye sürüyor bazen daha uzun ve sonra 1080P yazıp görüntü geliyor..

    Amfiden bütün ayarları denedim pass-thru kapattım, Hdmi girişlerini değiştirdim, Hdmi kablosundan olabilir diye kablo değiştirdim , Ps4 Sony tv arasında Hdmi kontrolünü kapattım belki etki ediyordur diye sorun hala devam ediyor arkadaşlar.

    Ps4 vs görüntü aktarırken sorun yok, Gözden kaçırdığım başka birşey olabilirmi arkadaşlar yardımınızı bekliyorum cihazda sorun var gibi görünüyor değişim mi istemeliyim ?

    Digiturk direk tv ye bağlıyken de kanal geçişleri biraz yavas ancak bu durum olmuyor, sanki avr ye bagladıgımda sinyal kesılıyor tekrar sınyal gelırken avr sapıtıyor ? Dıgıturk receıver da sorun olabılır mı ?




  • Aslında bir resim ekleyebilirseniz konu ile alakalı daha net cevaplar verilebilir.

    Öncelikle görmeden diyeceğim tek şey kapağın içinde ambalajda ezilmemesi için yumuşak süngerimsi bir malzeme olacak onlar duruyorsa çıkartın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Delerıum

    Aslında bir resim ekleyebilirseniz konu ile alakalı daha net cevaplar verilebilir.

    Öncelikle görmeden diyeceğim tek şey kapağın içinde ambalajda ezilmemesi için yumuşak süngerimsi bir malzeme olacak onlar duruyorsa çıkartın

    Sayın Delerıum Cihaz sıfır değil bir yıllık falan faturasıda var aldığım kişi üzerine kayıtlı Forum Audiodan alınma ben daha dün akşam aldım ters olan hiç birşey görünmüyor ama nedense kapak tam yaslanmıyor.Şuan işteyim akşam eve gidince çeker atarım fotoları.Zaten Altın Kulaklarıda fotoluycam hele bir kurulumu tamamlıyayım.Hdmı kablo akım korumalı fiş falan ayarlamaya çlışıyorum.Kurılumda ayrı bir sıkıntı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hayırlı olsun. Bence digiturku uydu alıcısını zaten doğrudan TV ye bağlayın. Sonra bu HDMI board arızası ile karşılaşmayın. Sesi de optik ile AVR den alın kanımca.
  • aldığınız kişiye sordunuz mu kapak böyle miydi diye? Kullanıcı hatası ile oluşmuş bir durum olabilir. Zorlanmıştır ve kapak gevşemiştir.
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.