Bildirim
2si1: 'Yeni Nesil Teknoloji ve Oyun Programı' 1.8 Gigapiksel Kamera, GTA5 yeni detaylar ve fazlası video şov

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
yerimizi alalım
-
cips kola ve koltuk hazır izleyelim :D
-
Önlerden otlanalım. Ayıqqqss ;))
-
Şu enteresan kelimesini kullanmayın artık. Size kalırsa her haber enteresan.
-
işte bu :D
-
Şöyle önlerden yer ayırtalım
-
yemek yerken de izlemesi çok iyi oluyor
-
yahu arkadaşlar izlemeden niye aptal aptal yorumlar yapıyorsunuz anlamıyorum ki? hayır insanlar yorumları fikir edinmek için okuyor sizde gereksiz yere "yerimizi alalım" gibi saçma sapan yorum yapıp kalabalık yapıyorsunuz? -
neden bilmiyorum ama gece izlemesi ayrı bi zevk veriyo :D
-
Sayın Mesut Çevik IE 10'da forumdayken üstteki anasayfa, arama, diğer , hakkımızda düğmeleri açılmıyor ve oradan anasayfaya gidilemiyor.
Gereğinin yapılmasını ve Win8, IE10'da önem vermenizi arz ederim.
-
bayrak kapma değilde altın kapma vardı heyy gidi "midtown madness" ne oynardık bee :D
-
her bölümde ps vita hakında kötü konuşuyorsunuz peki ama bu hafta ps vitanın en çok beklenen 2 oynunda iyi güzel bilgi geliyor ama bundan bahsetmeyin
-
izleyek !!!
-
Talha geçmiş olsun kardeş hayal kırıklığına uğradım seni göremeyince
-
Forum un mesajlajma sisteminde sorun var gelen mesajları mail e gelmiyor bilginiz olsun video için teşekkür ederim
-
öyle bi anlattın ki mesut abi 360 tane telefonu birbirine yapştırmışlar zannettim :D
-
Sondaki video da çok güzel
-
-Yine eğlenceli ve bilgili bir program olmuş.
-Yeni Battlefield videosu isteriz.
-Kendi adıma konuşayım , genel konuşunca sorun çıkıyor. Ben bir işletim sistemine 500 lira vermem. Başkalarının da vereceğini düşünmüyorum. (Veren vardır tabi ki)
-GTA 5'in çıkış tarihine bayağı varmış. Umarım beklememizin karşılığını da alırız. Şu PC sürümünün tarihi de belli olsa içimiz rahat etse.
-En sonda ki Hitman videosu güzeldi.
-Yalnız demeden duramayacağım Mesut bey her geçen program saçının daha da mı çok
dökülüyor. Nedense bu programda sizin saçlarınızdan gözümü alamadım. Bu yaşta bu
saç dökülmesi olmamış. Gözümüzün önünde yaşlanıyorsunuz üzülüyoruz.Yada benim dikkatim fazla dağıldı.
-
Güzel bir 2si1 bölümü olmuş teşekkürler.
Windows 8 79 TL kampanyasının bittiğini duyduğum anda tüh keşke alsaydım 150-200 liraya çıkmıştır şimdi dedim.
"540 TL" kafamı duvarlara vurasım geldi. Windows 7 lisansı da vardı, başta 25 TL ye alabileceğim şeyi şimdi 540 TL ye mi alacağım? Microsoftun ne düşündüğünü anlamak zor.
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X