Şimdi Ara

YENİ CORSA...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
0
Favori
42.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

YENİ CORSA...

YENİ CORSA...

YENİ CORSA...

YENİ CORSA...

Opel Corsa, 18 - 30 Temmuz 2006 tarihleri arasında Avrupa’nın trendler yaratan büyük metropol kenti Londra’da gerçekleştirilecek olan İngiliz Uluslararası Otomobil Fuarında, dünya prömiyerini kutlayacak. 1982’den beri Avrupa’da 9.4 milyon adetten fazla satış yapan Opel’in popüler modelinin dördüncü nesli, Ekim 2006’dan itibaren Türkiye pazarında satışa sunulacak. Yenilenen görünümüyle baştan aşağıya kalıp deyiştiren yeni Corsa, bulunduğu segmentteki standartları bir kademe daha yukarıya taşıyacak.

Tasarım: Üç kapılı Corsa, kompakt boyutlar (uzunluk / genişlik / yükseklik: 3.99 / 1.71 / 1.49 metre), uzun dingil mesafesi (2511 mm) ve tekerler arası geniş iz mesafesini (1473 / 1458 mm), fark yaratan, sportif oranlara taşıyor.

İç mekan: Geniş görüş açısına sahip sürüş konumu ve daha ferah bir iç mekan; birbiriyle uyumlu renkler, kaliteli malzemeler; parlak, yarı saydam kumanda butonları (donanım seviyesine bağlı olarak), eşyalarınızı koymak, saklamak için akıllı fikirler.

Şasi: Üstün sürüş dinamikleri; tüm modellerde standart olarak sunulan ABS ve fren destek sistemi, opsiyonel olarak sunulan Elektronik Stabilite Programı (ESP), geliştirilmiş Manevra Kontrolü [Enhanced Understeering Control (EUC)], dört tekerlekten frenleme sistemi; Virajda Fren Kontrolü (CBC),; değişken kademeli sportif elektro-hidrolik direksiyonu ile sınıfında bir ilk; alçaltılmış spor şasi ve 17-inçlik jant seçeneği.

Motorlar: Yeni Corsa’nın motor hacmi 1.0 – 1.4-litre arasında, üç benzinli ve iki common-rail turbo dizel motorlardan oluşan geniş motor yelpazesi, 60Hp ile 90Hp arasında maksimum güç sunuyor. Standart Dizel Partikül Filtresine sahip 125 hp gücündeki yeni 1.7 CDTI dizel motor da seçenklere yakında eklenecek. Tüm benzinli motorlar, Opel’in yakıt tasarrufu sağlayan TWINPORT teknolojisine sahip. Diğer yandan küçük otomobil segmentinde birçok modelde sunulmayan bir özellik olan dizel partikül filtresi (DPF) yeni Corsa’nın 1.3 litre CDTi dizel motorları için opsiyonel olarak sunulacak.

Yüksek-teknoloji: Yeni Corsa’da bu sınıf için yenilikler taşıyan teknolojik özellikler sunuluyor. Sürüşe Duyarlı Halojen Farlar yeni infotainment sistemleri, CD veya DVD-ROM’lu navigasyon sistemleri, MP3’lü radyo/CD-çalar, ses kontrollü ve Bluetooth bağlantılı cep telefonu bu yeni özelliklerden bazıları.

Kişiselleştirme: Corsa’yı kişiye özel yapmak için birçok opsiyonlar sunulmakta: Sürücünün kendi tercihlerinden elektronik-kumandalı kişiye özel ayarlara kadar... Örneğin, elektronik iklim kontrollü klima veya bilgi-eğlence sistemleri için otomatik olarak seçilebilir ön-ayarlar, elektrikli ısıtma sistemli direksiyon simidi, panoramik sunroof...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allforone -- 26 Mayıs 2006; 23:10:28 >

• OPEL CORSTRA
  • quote:

Orjinalden alıntı: xbagci

OPEL CORSTRA

10 numara
  • Hormonlu astra!
  • süper bence..

düğmelerin felan etrafındaki ledler çok orj olmuş..

clio felan hikaye kalır bunun yanında.. (ilk izlenmim)

• Olmamış ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gkhn_

Olmamış ...

bendemi gariplik var acaba

o kadar post atıldı bir tek ben beğendim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YENİ OPEL CORSA 2015 - ANA KONU
    11 yıl önce açıldı
    Opel Corsa (Yeni kasa) Donanım?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Üstelik resimler en şekil olanına ait. Bunun bir de bazını görmek istemem doğrusu...
  • evet bazını görmeden tam karar verilemez ama bu hali süper...
  • bende beğendimama popo biras yukarda gibi geldi bana
  • arka taraf aynı clio sanki pek fark yok...
  • bence süper olmuş
  • ön farları clio ya benzettim
  • bende pek beğenemedim sakli çok yüksek olmuş gibi arabada bi gariplik var gözümüzün alışması lazım
  • Türkiye ye gelecek olan modelinin buna benziyeceği muallak
  •  YENİ CORSA...

YENİ CORSA...

YENİ CORSA...

YENİ CORSA...

• en azından eskisinden güzel.bu birşeye benzemiş.
  • sarı olanını hava ile şişirilmiş tigra ya benzettim.

bence pek olmamış, farklı bir dizayn bekliyordum açıkcası. küçük segmentte çok iddalı dizaynlar yapılabilir diye düşünüyordum , opeli çizgileri konusunda hep beğenmişimdir ama bu olmamış gözüm alışamadı bir türlü, sanki yüksek mi şişkin mi bir garip ya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yosunkaya -- 16 Mayıs 2006; 17:40:58 >
  • Ben çok beğendim..Türkiye'de ne zaman satşa sunulacak acaba bilgisi olan var mı?
  • yeni kasaların fiyatları konusunda bilgisi olan varmı?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.