Şimdi Ara

YKB HGS etiket ve 4 geçişten biri bedava

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
3
Favori
4.767
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ücretsiz HGS ve 4 geçişten biri bedava kampanyası 30 Nisan 2013 tarihine kadar geçerlidir.
    Kampanyadan yararlanabilmek için HGS’nizi Yapı Kredi şubelerinden almış olmanız ve Yapı Kredi kredi kartınız veya Yapı Kredi hesabınızdan otomatik yükleme talimatı vermiş olmanız gerekmektedir. (Hesap müşterileri kampanyadan yararlanabilmek için Yapı Kredi Bireysel veya KOBİ bankacılığı müşterisi olmalıdır.)
    Sadece onaylı geçişler kampanyaya dahildir. Yüklemeler kampanyaya dahil değildir.
    Bir müşteri bir ay içinde en fazla toplam 25 TL değerinde indirim kazanabilir.
    Kredi kartı aracılığıyla yükleme talimatı vermiş müşterilerin kazandığı indirimler, 28 Ocak-28 Şubat 2013 tarihleri arasında yapılan geçişler için Mart ayında, Mart ve Nisan aylarında yapılan geçişler için ise bir sonraki ayın 2. haftasında hesap özetlerine yansıtılacaktır.
    Hesap aracılığıyla yükleme talimatı vermiş olan müşterilerin kazandığı indirimler, 28 Ocak-28 Şubat 2013 tarihleri arasında yapılan geçişler için Mart ayında, Mart ve Nisan aylarında yapılan geçişler için ise bir sonraki ayın 2. haftasında hesaba artı bakiye olarak yansıtılacaktır.
    Bir müşteri en fazla 5 adet HGS sticker’ını ücretsiz olarak alabilir. Bedava HGS kampanyası stoklarla sınırlıdır.
    Yapı Kredi dilediği zaman kampanyaları durdurma ve kampanya koşullarını değiştirme yetkisine sahiptir.

• Sık kullananlar için güzel kampanya bence
  • +1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hergün geçiyoruz zaten, alalım bir tane.ptt den aldığımızı sökmeyip bunu altına yapıştırsak olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: 58_transporter_58

Hergün geçiyoruz zaten, alalım bir tane.ptt den aldığımızı sökmeyip bunu altına yapıştırsak olur mu?

olmaz ptt den aldığını buna devretmen lazım. Plakaya tanımlı olduğu için her geçişte 2 kez ödeme yaparsın. Etiketi yapıştırmasan bile otomatik düşüyor bakiyenden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkseed

quote:

Hergün geçiyoruz zaten, alalım bir tane.ptt den aldığımızı sökmeyip bunu altına yapıştırsak olur mu?

olmaz ptt den aldığını buna devretmen lazım. Plakaya tanımlı olduğu için her geçişte 2 kez ödeme yaparsın. Etiketi yapıştırmasan bile otomatik düşüyor bakiyenden.

Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.Bunu bilmiyordum

• quote:

quote:

devir işlemini nasıl ve nerden yapıcaz? Ben de PTT'den almıştım, şimdi herhangi bir bankaya geçmek istiyorum oto ödeme için, bir de ilk yapıştırdığım hafiften yamuk oldu, gözüme batıp duruyor camda, sökmek için bahane arıyom aslında.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dün şubeme gittim bana başvuruların yarın veya öbürgün başlayacağını söylediler
  • nihayet güzel bir hgs kampanyası çıktı.
    iyi ki son günü beklemişim.
  • Şubeden almak gerekiyor.. benim zaten yılda bir geçişim oluyor olmuyor.. neyse bakalım bi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Matematik

nihayet güzel bir hgs kampanyası çıktı.
    iyi ki son günü beklemişim.

köprüden sık geçenler için 3 ayda 75 TL cepte
  • bu bankalar garanti de dahil, etiketi ücretsiz veriyor ama mesela ben hgs kart almak istesem o nasıl oluyor? soran var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekdellal

quote:

quote:

devir işlemini nasıl ve nerden yapıcaz? Ben de PTT'den almıştım, şimdi herhangi bir bankaya geçmek istiyorum oto ödeme için, bir de ilk yapıştırdığım hafiften yamuk oldu, gözüme batıp duruyor camda, sökmek için bahane arıyom aslında.

benim etiket bozuldu, daha doğrusu etiket okumadığı için camdan sökmek zorunda kaldım, haliyle bozuldu.
    garanti'ye gittim benim etiket bozuldu dedim. nereden aldınız hgs'yi dedi? PTT'den aldım dedim, şu an etiket kalmadı yarın gelirseniz yardımcı olurum dedi. yine yükleme yapmak gerekiyormuş 30 tl. yalnız gişedekiler yapamıyor işlemi, onlar yönlendiriyor şuraya gidin diye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 30 Ocak 2013; 16:05:51 >

• OGS olan araca HGS alabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

quote:

Orijinalden alıntı: ekdellal

quote:

quote:

benim etiket bozuldu, daha doğrusu etiket okumadığı için camdan sökmek zorunda kaldım, haliyle bozuldu.
    garanti'ye gittim benim etiket bozuldu dedim. nereden aldınız hgs'yi dedi? PTT'den aldım dedim, şu an etiket kalmadı yarın gelirseniz yardımcı olurum dedi. yine yükleme yapmak gerekiyormuş 30 tl. yalnız gişedekiler yapamıyor işlemi, onlar yönlendiriyor şuraya gidin diye...

Hayret, banada PTTden "bizden aldığınıza banka işlem yapamaz demişlerdi." sonucu merak ettim.

• Bende daha bugün gittim AVEA dan aldım. Eve geldim foruma bir baktım YKB kampanya yapmış. Şimdi ben bu YKB ne desem acaba. Töbe töbe ya... Hemde çalıştığım banka.. Acaba iade edip 30 TL mi geri alabilirmiyim.
  • Bugün ykb şubeden HGSyi aldım. Gişedeki bayan bu işlemi ilk defa yaptıklarını söyledi, ilk başvuran benmişim bu yüzden biraz zorlandı. Bende kampanyaları hakkında biraz bilgi verdim. Birşeyler geldi ama ayrıntısını bilmiyoruz dediler..
    İşbankası OGS'sini iptal etmek için kredi kartını kapattırmak yeterli herhalde değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

OGS olan araca HGS alabilir miyim?

iki sistemden birini tercih etmek lazım diye biliyorum. ogsyi iptal edip hgs alabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

OGS olan araca HGS alabilir miyim?

iki sistemden birini tercih etmek lazım diye biliyorum. ogsyi iptal edip hgs alabilirsiniz

İkisini birden kullanabilirsiniz . Nerden biliyorsun diye soracak olursaniz. Servis aracimizda hem ogs hem hgs var yogunluga gore giriyoruz giseye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istceko -- 30 Ocak 2013; 21:09:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HGS sticker ını

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.