Şimdi Ara

Luminous Engine'den Karakter Detayları (Video)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Square Enix'in yeni nesil oyun motoru Luminous Studio (Luminous Engine olarak da bahsediliyor) için karakter ayrıntılarının tanıtıldığı bir video yayınlandı. Anlaşılan yeni nesilde oldukça gerçekçi karakterlerle karşı karşıya kalacağız.
     
         Yeni yayınlanan videoda karakterin yüzünün nasıl gerçekçi tepkiler verdiğinin yanı sıra sakal gibi ayrıntılar üzerinde durulmuş. Bu videoya bakarak yeni nesilde mükemmel görsellerle karşılaşacağımızı söyleyebiliriz.
     








  • hairy fantaziye iyi gider bu motor

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • yaw bide yeni nesillerin gorsel fark yaratmayacagini savunanlar var peki bu ne? Youtube da bu videolarin altinda hala yeni konsollarin bu gorselleri asla kaldiramayacagini iddaa eden bazi sivri zekalilar var.Square de zaten pc odakli bir firma ya sadece pc kaldirabilsin diye gelistirdiler Luminosu.Birakin bus isleri her konsol nesli gibi bu nsilde hic gormedigimiz gorselleri karsimiza kesinlikle koyacaktir bu video da gosterilenler gibi.Adamin sakal tellerini resmen tek tek gorebiliyorsunuz.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheBladeRunner

    yaw bide yeni nesillerin gorsel fark yaratmayacagini savunanlar var peki bu ne? Youtube da bu videolarin altinda hala yeni konsollarin bu gorselleri asla kaldiramayacagini iddaa eden bazi sivri zekalilar var.Square de zaten pc odakli bir firma ya sadece pc kaldirabilsin diye gelistirdiler Luminosu.Birakin bus isleri her konsol nesli gibi bu nsilde hic gormedigimiz gorselleri karsimiza kesinlikle koyacaktir bu video da gosterilenler gibi.Adamin sakal tellerini resmen tek tek gorebiliyorsunuz.


    Killzone 2'nin ilk tanıtım videosu gösterildiğinde de aynı şeyleri söylemişlerdi. Hatta IGN, Gösterilen Killzone 2 videosunu PS3'ün değil olası bir PS4 bile çalıştıramaz demişti :D

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.