Şimdi Ara

PTTcell / 5 dakikası 30 kuruş / PTTcell'lilerle 3000 dakika

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
6.676
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk aşamada faturasız tarife ile 200 PTT merkezinde satışa sunulacak Pttcell, Mart ayı sonunda bütün PTT merkezlerinde satılmaya başlayacak. Altyapı yine Avea'dan...

5 dakikası 30 kuruş / PTTcell'lilerle 3000 dakika kampanyası aylık 20 TL yüklemeler için geçerliymiş...

Detaylı bilgi için...

http://www.pttcell.com.tr/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbulsporlu -- 29 Ocak 2013; 15:31:08 >

• Detayları ve diğer sms ve internet paketlerini okuyunca BUZZ gibi oldum..

Ücretlendirme periyodu 300 Saniye nedir

2000 sms 9 TL
    1 GB 14.5 TL

Hİç sıcak gelmedi....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakurek -- 29 Ocak 2013; 15:28:48 >
  • Haber veren arkadaşa teşekkürler, ancak diğer operatörlerden pek bi farkı yok, bimcell şuan için daha uygun gibi
  • ya nasıl bi politikaları var bu adamların anlamadım, altyapı desteği aldığın firmadan daha uyguna veremeyeceğini biliyorsun,o zaman neden operatör şirketi kurarsın,kuracaksan alyapıyı kendin kurman lazım,bu fiyatlarla bi cacık olmaz, ha 3000 dakika olayı güzel ama kime kime aldıracaksınki

yani fos
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

ya nasıl bi politikaları var bu adamların anlamadım, altyapı desteği aldığın firmadan daha uyguna veremeyeceğini biliyorsun,o zaman neden operatör şirketi kurarsın,kuracaksan alyapıyı kendin kurman lazım,bu fiyatlarla bi cacık olmaz, ha 3000 dakika olayı güzel ama kime kime aldıracaksınki

yani fos

Zaten avea bir çok tarifesinde avealılarla 3bin dk veriyor taraftarı bimcelli kamulusu hepsi dahil hem. yemişim petetecelini

• Yüklemesiz fiyatlara bakacak olursak dakikası 30 kuruş ve ücretlendirme periyodu 60 sn, sms 30 kuruş. Bimcell daha avantajlı oluyor. Ücretlendirme periyodu 6 saniye ve dakikası 10 kuruş, sms 10 kuruş. Kaç tane pttcell'i bulacaksınız da 3000 dk. konuşacaksınız. Şu an için o dakikaların bir anlamı yok.
  • Bir bu eksikti buda geldi darısı diğer firmaların başına
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • PaTaTesCell olmuş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gkhan.

Bir bu eksikti buda geldi darısı diğer firmaların başına

Migros, kipa, carrefour/diasa vs. marketler ve bütün bankalardan da cell bekliyoruz. Hatta kargo şirketleri ve belediyler de bu işe girsinler. İşin iyice suyunu çıkardılar.
  • suyu çıktı bu sanal operatör işinin bimcell kalsın alayını kapatın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qantas

PaTaTesCell olmuş...

• Oğlum bak komşunun oğlu Bimcell neler yapıyor...
  • Pttcell’li olun, her yöne kullanabileceğiniz 600 dakika kazanın!
    Kampanyaya kayıt için 600 yazıp 1788’e ücretsiz SMS gönderin.

Kampanya kurgusu :
    Kampanya kapsamındaki hediye dakikaların kazanılması için, kayıt olduktan sonraki 30 gün içerisinde ilk yükleme yapılmalıdır.
    Aylık tek seferde en az 20 TL’lik yüklemeye yurtiçi her yöne 200 dakika kazanılır. 3 ay boyunca her ay en az tek seferde 20 TL yükleme yapan aboneler 3 ayda toplamda yurtiçi heryöne 600 dakika kazanırlar.
    Kampanyadan yararlanacak numara eğer daha önce Pttcell’den hizmet almış bir numara ise, numaranın tekrar Pttcell’e taşındığı tarih ile numaranın Pttcell’den diğer işletmeciye taşınmış olduğu tarih arasında en az 90 gün geçmiş olmalıdır.
    Kampanyaya kayıt olduktan sonra kampanyadan 30 gün içerisinde bir kez yararlanılabilir.
    Kampanyaya kayıt olduktan sonraki 90 gün içerisinde hediye kazanılabilir.
    Kullanılmayan hediye dakikalar 30 gün içinde silinir.
    Kazanılan hediye dakikalar transfer edilemez.
    Hediye dakikalar sadece yurt içi her yöne sesli aramalarda geçerli olup yurtdışına, 788 Pttcell Müşteri Hizmetlerine, bilgi ve danışma numaralarına, özel servis numaralarına ve tüm katma değerli hizmet sunan numaralara doğru yapılan aramaları kapsamamaktadır.
    4446788 numarasına yapılacak aramalar hediye dakikalardan düşer.
    Hediye dakikaların ücretlendirme periyodu 60 sn.dir.
    Hattın iptal olması, numarasının başka bir operatöre taşınması veya hattın başka bir kişiye devri halinde abone kampanya kapsamında sağlanan hediye dakikalardan faydalanamayacaktır.

http://www.pttcell.com.tr/Icerik/her-yone-rahat-konus

BIMCELL'de böyle bir kampanya var mı? 3 ay 200 dk = 600 dk???

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bimcell'deki gibi 3lü paketi daha uygun yaparlarsa patlama yapar.
  • Bimcell iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bencede bimcell çok avantajlı..çevremdeki birçok kişi bimcelli oldu..ama diğer kurumların cellerinide bekliyoruz..rakabette fayda var.
  • Bimcell in önemini açıklayan bi kampanya olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslında görüşmeyi az kullanan internet ve sms yi bir arada kullananlar için iyi. 200 dk, 2000 sms, 1 gb internete 23,5 TL (9 +14,5) vermiş oluyoruz. ben de Turkcell kullanıyorum, bulunduğum yerde aveanın internetinin hızlı olacağını bilsem geçerim hemen

tabi bedava 200 dk kampanyası sadece ilk üç ay için geçerliymiş, üç aylığına iyi kampanya :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scaleo -- 29 Ocak 2013; 22:11:05 >
  • O değil de PTT müdürünün pozları beni benden alıyor

http://www.cnbce.com/haberler/ekonomi/ptt-mobil-operator-oluyor

http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1102674&CategoryID=80

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Scaleo

aslında görüşmeyi az kullanan internet ve sms yi bir arada kullananlar için iyi. 200 dk, 2000 sms, 1 gb internete 23,5 TL (9 +14,5) vermiş oluyoruz. ben de Turkcell kullanıyorum, bulunduğum yerde aveanın internetinin hızlı olacağını bilsem geçerim hemen

tabi bedava 200 dk kampanyası sadece ilk üç ay için geçerliymiş, üç aylığına iyi kampanya :)

o zaman ne yapıyoruz, ilk 3 ay pttcell sonra bimcell
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.