Şimdi Ara

Prime World'te Sosyal Oyunlarla DotA Birleşiyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
         Silent Storm ve Heroes of Might & Magic 5 gibi oyunların yapımcısı Nival, strateji RPG oyunu Prime World ile oldukça iddialı. Türkçe yayınlanan ve desteğiyle dikkat çeken Prime World, Facebook ile bütünleşmiş olan “sosyal oyun” kavramını, DotA tarzı hardcore aksiyon RTS ile birleştiriyor.

         Prime World henüz kimsenin keşfe çıkmadığı sularda bir rota çizdi ve başarıyla ilerliyor. Oyuncular arasında çevrimiçi yaratılan sinerji ve etkileşim ile hardcore bilgisayar oyunları arasında bir köprü oluşturuluyor.

         Nival'in yapımcısı Alexey Semchenko, “Diğer sosyal oyunlar viraliteyi çok iyi kullanıyorlar, ama oyun geliştirmek için daha bir çok fırsat var” diyor. Facebook ile başarılı bir şekilde entegre olan Prime World'ün, bu popüler sosyal ağı kullanan hardcore bir oyun olduğuna vurgu yapılıyor ve “Prime World, arkadaşlarınızı istekleriniz için spam yağmuruna tutmanıza sebep olan bir çıkar uygulaması değil” deniyor.
     

         Prime World seansları DotA maçları gibi gerçekleşiyor. Oyuncular rekabetçi bir maçın içinde yer alıyorlar ve senaryo dahilinde işbirliği yapıyorlar. Oyunun sosyal yanını dengede tutmak için de bir çözüm üretiliyor. Hardcore olmayan oyuncular, ön cephede savaşmak yerine kendi üslerinde kalıp Zuma benzeri mini oyunlarla takımlarına katkıda bulunuyorlar.
     
         Prime World, sosyal oyunlarla DotA tarzı RTS'leri sıradışı bir şekilde kesiştiği yolun üstündeki köprü olmayı hedefliyor.
     
    Basın Bülteni
     








  • Oyunun grafikleri süper. Karakterlerin isimlerini iyi bulmuşlar, ayrıca karakter yaparken görsel veya yetenek açısından sorun çıkmıyor. LoL ve HoN'dan sıkılanlar için birebir. Takımla çok rahat oynanıyor. Very smooth :) Kale yapmak da çok eğlenceli. Cidden bu aralar favori 2-3 oyunumdan biri. Paylaştığınız için teşekkürler.
    Haa bir de unutmadan, Türkçesi çok iyi. Baya uğraşmışlar anladığım kadarıyla.
  • hayatta görüp görebileceğiniz en dandik moba oyunu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.