Şimdi Ara

PTTCELL [Ana Konu] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
286
Cevap
4
Favori
42.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tamelma


    quote:

    Orijinalden alıntı: psirik

    quote:

    Orijinalden alıntı: tamelma

    14tl'lik pakette sınırsız internetin paketi hızı çok mu düşüyor? Yoksa katlanılabilir mi?

    128 kbps bile çok düşük bir hız iken yarısı olan 64 kbps katlanılmaz bir hızdır. Hele ki günümüz akıllı telefonları için. 128 kbps ile mail, whatsapp ve dh kullabılabiliyor. Muhtemelen 64 kbps ile de bunlar kullanılabilir. Fakat bu çile çekilmez.

    Cevap için sağolun hocam. Siz avea'cısınız herhalde.
    Güzel paketler falan var mı önereceğiniz. Internet ve dk. Sms. Olmasa da olur.

    Pttcell kullanıyorum. Pttcell'den önce Avea, Avea'dan öncede Turkcell kullanıyordum.
    Pek takip etmedim ancak, Vodafone'nun 1000 dk 1000 sms 1 gb 19 tl, Turkcell'in 500 dk 1gb 19 tl gibi uygun tarifeleri var. Avea'da da eşşiz tarife diye şöyle birşey var.http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Tarifeler/EssizTarife
  • abim yeni gecti buna 256mb sonra 1gb olmasi gerekirken 3 gb gösteriyor aveanin sitesine girdiğimizde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pttcell hatlar ne kadara satılıyor?
  • 14 luk tarifede kota asimi sonrasi 128 kb hiz vardi pttcell bunu 64 kb yapmis yani ne diyebilirim ki .. yakìnda bu tarifenin ucretini de 50 lira yaparlar heralde bu nedirr yaa ... yani diyecek birsey bulamadım...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben eski kullanıcıyım 128 kbs de hiçbir işe yaramıyor. haber bile zor okuyorum 2saat bekliyor zamanaşımı oluyor darlandım aveaya tekrar geçecem 2gb olsun adam gibi olsun. Pttcell de internet kullanımı sınırsız deniyor ama kullanabileceğin 250mb!
  • Arkadaşlar eşim aveali onun pttcel geçiş işlemini ben yapabilir miyim ? Yoksa gelmesi şart mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akk bitiminden sonra 64 kb a düşüyor bu ne len! Kullanıpta video izleyen var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar pttcele gecmek istiyorum. Suan turlcell hat kullaniyorum. Her ay sinirsiz 1 gb internet kullaniyorum 25 tlye. 1 gb bittikten sonra ise 96 kpbs ye dusuyor hiz. Normalde dusuk hizda iyiydi yine hiz 100 mblik dosyayi 1-15 saatte indiriyordu. Bu da bana yetiyordu. Ama bu ay 50 mb dosyayi indirirken %40 dan %15 e falan dusmesi gibi sacmaliklar olmaya basladi 3-4 mblik dosyayi 1 saatte anca indiriyordu. Sindi bu internet yarin bitiyor hattimi pttcel faturali 10 tlye 1 gb yapmak istiyorum hizi nasil bu ay koye gidecegim manisa selendi tarafi bileniniz varsa. Normalde izmir bornovada oturuyorum. Pttcellin hizi koyde ve sehirde nasil olur geceyimmi sizce yqrin pttcelle faturali hat yapmak icin yanimda ne gotureyim. Fatura ayda max 10 tl feliyor deme sonra patlamasin bize 30-40 tl. Hizi turkcellin 96 kpbs sine gore nasil olur pttcellin 128 kpbs oluyormus galiba

    cevaplarsaniz sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arkanda_ayu_var

    Arkadaslar pttcele gecmek istiyorum. Suan turlcell hat kullaniyorum. Her ay sinirsiz 1 gb internet kullaniyorum 25 tlye. 1 gb bittikten sonra ise 96 kpbs ye dusuyor hiz. Normalde dusuk hizda iyiydi yine hiz 100 mblik dosyayi 1-15 saatte indiriyordu. Bu da bana yetiyordu. Ama bu ay 50 mb dosyayi indirirken %40 dan %15 e falan dusmesi gibi sacmaliklar olmaya basladi 3-4 mblik dosyayi 1 saatte anca indiriyordu. Sindi bu internet yarin bitiyor hattimi pttcel faturali 10 tlye 1 gb yapmak istiyorum hizi nasil bu ay koye gidecegim manisa selendi tarafi bileniniz varsa. Normalde izmir bornovada oturuyorum. Pttcellin hizi koyde ve sehirde nasil olur geceyimmi sizce yqrin pttcelle faturali hat yapmak icin yanimda ne gotureyim. Fatura ayda max 10 tl feliyor deme sonra patlamasin bize 30-40 tl. Hizi turkcellin 96 kpbs sine gore nasil olur pttcellin 128 kpbs oluyormus galiba

    cevaplarsaniz sevinirim.

    Faturalıda tarife olmadan alamazsınız 1gb sınırsızı. Taahhütlü 12 taahhütsüz 14 tl en ucuzu ( 200dk 250sms 250mb) + sınırsız internet. Tahhütlü 22 taahhütsüz 24 tl fatura gelir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sitesinde faturali hatlar icin 1 gb sinirsiz net icin söyle söyle yapin dedi de ondan dedim. Yani sadece internet paketiyle faturali olmuyor mu? O zaman gerek yok madem turkcellde kalalim düsük hızda idare ederiz artik

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: djcool

    Turkcell'de hiç paketin olmadan mı kullanıyorsun 25 liraya 1 gb'ı? Yani kimseyi aramıyorsan bilemem tabi de pttcell'de 3 lira daha ucuza yani 1 sene taahhüt vererek 200 dk her yöne konuşma ( konuşma saniye olarak düşer, yani 20 sn konuştuğunda 60 sn düşmez paketinden, sonuçta 12.000 sn. konuşma hakkın var yani) , 250 sms ve 250 mb internet ( 250 mbdan sonra hız 64'e düşer ve 3 gb oluncaya kadar kullanırsın, sonra durur) 12 liraya kullanırsın. Sınırsız internete ihtiyacın olduğunda bir sms ile 1 gb ( bitince 128 kbps hız ile sınırsız) 10 lira karşılığında alırsın. Toplamda 22 liraya gelir. Telsiz vergisini saymıyorum, onu Turkcell'de kalsan da ödüyorsun zaten ki pttcell'e geçersen Ocak ayına kadar ödemezsin.

    Hocam iki üç aydır sadece internet kullaniyorum. Mademki sadece internet alınmıyor turkcellde 25 tlye 500 dk 2 gb paketi var. Gecenlerde onu yapmistim. Oda iyiydi. Ama genelde sinirsiz lazim oluyor bana. Hic faturali hat kullanmadim. Faturali hatlatda ek 1gb yapinca faturaya yansiyor degil mi ek tl yuklememiz gerekmiyor? 1 sene taahhut verdikten sonra vazgecemiyor muyuz? 20 saniye konusmada 20 saniye kesilmesi aveada var ve cok iyi. Turkcellde 1 sanye konussan bile 1 dk olarak yaziuorlar. Ben tukcellde 30 tl yukluyorum geriye bana 2-3 tl kaliyor vergi kestikten sonra. Turkcelldeki faturalilara baksam kesin uygun birsey yoktur onda da. Turkcell harbiden cok kazikliyor milleti ama sinirsiz internet te tek onda var. Peki pttcell faturasizda varmi sinirsiz internet?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslinda pttcell baya uygun. Turkcellde 30 tl yukluyorum sadece internet bunda 22 tlye internet-dk-sms birde bimcelle bakayim diyorum onda iyi birseyler bulursam ona da gecebilirim. Eger gecmessem de turkcelle devam artik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pttcell 'li birisi mesaj atabilirmi bi ricam olucak lütfen
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fkhan

    Pttcell 'li birisi mesaj atabilirmi bi ricam olucak lütfen

    gerekli kod 1788 den alınarak arkadaşa iletildi.
  • hakangündüz H kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hakan hocam , iyi forumlar
  • herhangi bir ptt bayisine gidip hatta tl yükletilebiliyor değilmi arkaşlar??
  • Ctrlshft kullanıcısına yanıt
    Ben de sizin yaptığınız yapmayı düşünüyorum.Nasıl bir yol izlediniz ? Oldu mu?
  • arkadaşlar ptt taşeron işçisiyim ve pttcell kullanıyorum ilk çıktığından beri ucuz oldugundan ve telefonla fazla yüzgöz değilim.ben pttcell den bu aralar çıkmayı düşünüyorum ama hizmetin kötülüğünden değil de işçiye yapılan muameleden dolayı.taşeron işçisine hepsi değil ama çoğu köpek gibi davranıyor. Hatta bi ara müdürlükden birisi geldi pttcell almak zorunludur dedi taşeron işçilerine. Buraya girdiğim güne lanet olsun bir sene daha çalışıp çıkacam bu işden üniversite okuyacam 31 yaşındayım. Neyse iin lafın kısası pttcell ucuzdur, arada çok kesilme olur ve bazı yerlerde çekmez ama çok büyük sorun değil.
  • Sokakta, otoyolda, denizde, yaylada, hiçbir yerde çekmeyen muhteşem Türk Telekom alt yapısı ile lanet bir operatör ve 1 yıldır nedense kullanıyorum. Bi de 4g li hatanızı alın diye mesaj atıyorlar.
    Bu mesaja eklenen görseller:




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BorazanPower -- 8 Eylül 2016; 20:36:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pttcell abonelerinden bir rica olacaktı. pttcell PTT Kargo İndirimi Kampanyası için koda ihtiyacım var.

    Ptt Kargo' yazılıp 1788'e SMS gönderilecek. 1788'e gönderilecek SMS'ler ücretsizdir.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.