Şimdi Ara

HP'nin Pavilion Chromebook modeli ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • HP'nin Pavilion Chromebook modeli  ortaya çıktı





    Uzun süredir Acer ve Samsung ile Chrome OS ürün ortaklığını sürdüren Google, Lenovo'nun ardından görünüşe göre listeye yeni bir firma daha ekliyor.




    HP'nin web sitesinde ortaya çıkan ve sonra kaldırılan bir PDF dosyasına göre firma Pavilion Chromebook adında bir Chrome OS modeli hazırlıyor. 




    Donanım olarak herhangi bir iddiası olmayan modelde 1.1GHz saat hızında Intel Celeron işlemci yer alırken, 2GB RAM, 16GB SSD, 14 inçlik 1366 x 768 piksel çözünürlük, 4 saate yakın kullanım süresi gibi özellikler yer alıyor.




    Lenovo ThinkPad Chromebook modelinin daha çok eğitim kurumlarını hedef aldığını düşünürsek, HP Pavilion Chromebook son kullanıcıya hitap eden bir konfigürasyona sahip. Modelin ne zaman ve hangi fiyattan satışa sunulacağı bilinmiyor. 

     








  • artık yeni nesil oyun konsooları çıktığında tamamen uyunları pc lerden ve masa üstlerinden soyutlayacaklar sanki herkez anlaşmış "insanlar pc leri sadece net ve ofis için kullansı" gibi bir amaca bürünüyorlar git gide mültimedya özelleşmiş tv lerden oyunlar konsollarda . SONŞ OLARAK İNSANLARA NASIL DAHAFAZ PARA HARCATIRIZ HESAPLARI BUNLAR AMA İNŞALLAH HESAPLARI YANLIŞ ÇIKAR.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustang8960

    artık yeni nesil oyun konsooları çıktığında tamamen uyunları pc lerden ve masa üstlerinden soyutlayacaklar sanki herkez anlaşmış insanlar pc leri sadece net ve ofis için kullansı gibi bir amaca bürünüyorlar git gide mültimedya özelleşmiş tv lerden oyunlar konsollarda . SONŞ OLARAK İNSANLARA NASIL DAHAFAZ PARA HARCATIRIZ HESAPLARI BUNLAR AMA İNŞALLAH HESAPLARI YANLIŞ ÇIKAR.


    Böyle bir düşüncelerini olduğunu sanmıyorum ama dediğin gibi bir durum olmuş olsa bile kar eden kullanıcı olur.Maksimum 700-1000 TL arası internet bilgisayarı alsan 500-800 TL arasında konsol alsan uzun yıllar donanım takviyesine gerek kalmaz,çıkan her oyunu rahat oynarsın.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.