< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metall82 -- 28 Şubat 2013; 19:42:09 > |
Ps3 120gb - PS4 500GB - MONSTER P370 Core i7-3630QM 32GB 1600Mhz 240GB SSD+750GB 2xHD7970M Crossfire 4Gb 17.3" Full HD Win 8 64bit - Optoma HD83 Full HD 3D Projeksiyon - Sony Hmz T2 3D kişisel gözlük - Logitech G25 direksiyon - Sony MDR-DS7500ES Kulaklık - Dark 2 media player - Turtlebeach px5 kulaklık - Iphone 5 |

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

tek kelimeyle dünyada tek şuan bu ürün. türkiyede kullanna varmı bilmiyorum çeşke olsada oda duygularını paylaşssa bizle merak ediyorum ne düşündüğünü kullanan kişilerin. cihazda bir çok özellik var. daha denemedim. bazı özellikleri örneğin kulaklığı takınca kendiliğinden açılıyor kafaya takılınca algılıyor power düğmesi yok çıkarınca kendini kapatıp şarzın gitmesini engelliyor. pilli değil ürün şarz edilebilir. daha önceki modellerini arkadaşların söylediği. hiç birini bilmiyorum araştırmadım onlardada bu özellik olabilir. önceki modellerini kullanan arkadaşlar px5 kullandığım için diyorum aralarında dağlar kadar fark var zaten hdmi çıkışlı dts hd true hd ses veren tek ürün. sadece kulaklığın kendisinden alıp processor üniteyi almadan sırf kulaklık 2 kişi de aynı cihaza bağlayıp izleyebiliyorsunuz. kaç kulaklık destekliyor bilmiyorum ama en az 3-4 dür. tek olarakda satılıyor ebayde kulaklık. filmde hangi formatta izliyorsanız processor ünitesinde o farmatın ışığı yanıyor bu çok güzel. dts hd film izliyorsanız dts hd yazısı yanıyor. en azından destekleyip desteklemediğinden emin olmuş oluyoruz sinema amfilerinde olduğu gibi yani. ses ayarında center ayarı var mesela tiz sesleri artırabiliyoruz. veya bas ayraları kulak üzerinden. yapılıyor cihaz üzerindede ses ayarları var. daha deneme şansım olmadı. oyunlarıda dts sesde oynayabileceğiz artık destekleyeneleri :D oda güzel. oyunlarda konuşma için harici bir blutooth microfon gerecek sanırım :D pc den power dvd ile denedim filmleri yukarda yazdıklarımı. bluray filmlerde. pc de kullanımı çok rahat. tak çalıştır .dts hd ve truehd olarak filmleri hemen açıyor. ufak 1-2 ayardan sonra eve gidincede ps3 ve truehd destekli dark mini mania 2 playerde test edicem 3d avatar amazing spider ve dark knight rises vs. pc nizde hdmi çıkış varsa sıkıntı yok. tek kelimeyle müthiş aradığım bir cihaz. yıllardır bunu bekliyordum

Hızlı