quote:Orijinalden alıntı: t8nx81tn http://www.soccerwallpaper.mackafe.com/index.php/Wesley-Sneijder-Wallpaper-Gallery/ Galatasaray Formalı shopsuz
quote:Orijinalden alıntı: Savior Fenix Elimden geldiğince yapmaya çalıştım usta o walpaperdan galatasaray ve sneijder yazısını kaldırırsan cok makbule gecer
quote:Orijinalden alıntı: Savior Fenix Elimden geldiğince yapmaya çalıştım Güzel olmuş, eline sağlık.Galatasaray ve Wesley Sneijder yazıları olmadan daha güzel olur gibi geliyor bana.
quote:Orijinalden alıntı: TheHeaven quote:Orijinalden alıntı: Savior Fenix Elimden geldiğince yapmaya çalıştım Güzel olmuş, eline sağlık.Galatasaray ve Wesley Sneijder yazıları olmadan daha güzel olur gibi geliyor bana. Teşekkürler. Akşama yazısız haline yüklerim
quote:Orijinalden alıntı: TheHeaven quote:Orijinalden alıntı: Savior Fenix Elimden geldiğince yapmaya çalıştım Güzel olmuş, eline sağlık.Galatasaray ve Wesley Sneijder yazıları olmadan daha güzel olur gibi geliyor bana.
quote:Orijinalden alıntı: Savior Fenix quote:Orijinalden alıntı: TheHeaven quote:Orijinalden alıntı: Savior Fenix Elimden geldiğince yapmaya çalıştım Güzel olmuş, eline sağlık.Galatasaray ve Wesley Sneijder yazıları olmadan daha güzel olur gibi geliyor bana. Teşekkürler, cidden çok güzel gözüküyor masaüstünde
quote:Orijinalden alıntı: Savior Fenix Kırmızı ağırlıklı Ellerine sağlık iyi çalışma Yenilerini de bekleriz bu konu başlığı altında.