Şimdi Ara

Resident Evil 4, Japonya Google Play'de yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj






  •  

    Uzunca bir süredir iOS platformu için indirilebilir içerik olarak sunulan Resident Evil 4, nihayet Android platformu için de yayınlandı. Ancak, yapıma şimdilik sadece Japonya Google Play üzerinden erişilebiliyor.



    Capcom'un yapımı Google Play üzerinden evrensel içerik olarak yayınlamaması biraz can sıkıcı olsa da, daha önce yapımı farklı platformlarda deneyen oyuncuların pek de bir şey kaybetmeyeceklerini belirtelim. Çünkü yapım, diğer platformlardaki Resident Evil 4 ile birebir aynı içerikle sunulmuş durumda.



    Günümüz şartlarına ayak uyduramayan bir görselliğe sahip olan yapımda, hikaye modu ve paralı asker modu olmak üzere iki farklı oyun modu yer alıyor. Hikaye modunda Leon'un başkanın kızını kurtarmak için giriştiği mücadele konu edinilirken, paralı asker modunda ise belirtilen sürede zombilere karşı mücadele verilmesi isteniyor. Tatmin edici düzeyde bir silah ve yükseltme menüsüne sahip olan yapımın ses unsurları genel yapıyı korusa da, kontrol şemasının pek de başarılı olmadığını belirtmekte fayda var.




    Şu an için sadece Japonca dil seçeneğine sahip olan ve Japonya Google Play üzerinden erişebilen yapımın Android 4.0 veya üzeri yazılıma sahip cihazlarda çalışabildiğini ve 2.78$'lık bir fiyat etiketine sahip olduğunu da belirtelim.

     







  • İyiymis

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oha iosta kaç senedir var
  • zamaninda ilk playstationda korka korka oynardim bu oyunu.nereden nereye :(

  • quote:

    Orijinalden alıntı: enaz3posta

    zamaninda ilk playstationda korka korka oynardim bu oyunu.nereden nereye :(

    resident evil 4 ps2 oyunu
  • Iosta goremedim ben??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.