Şimdi Ara

RIM, kurumlara yönelik BlackBerry Enterprise Service 10 hizmetini resmen duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj









  • BlackBerry 10 işletim sistemi hazırlıklarına son hızıyla devam eden RIM, kurumlar için geliştirdiği mobil cihaz yönetimi platformu BlackBerry Enterprise Service 10'u resmen duyurdu.




    BES10 olarak anılacak olan hizmet BB10 modellerinde, BlackBerry akıllı telefonlarında ve PlayBook tablet modelinde bulunan uygulama yönetimini harmanlayan yeni bir yönetim çözümü olacak.




    BES10 kurumlara hesaplı ve güvenilir bir çözüm sunmanın yanında mobil cihaz yönetimi, uygulama yönetimi ve güvenli bir mobil bağlantı imkanı da sağlayacak. BES10 platformunda sezgisel, birleşik ve web tabanlı bir yönetim konsoluna yer verilmiş. BES10, kurumların yakından tanıdığı BlackBerry Enterprise Server güvenlik modeli temel alınarak geliştirilmiş.




    BES10 ile kurumlara sunulacak olan özelliklere kısaca değinecek olursak;




    - Aynı BB10 cihazında kişisel ve kurumsal uygulamaları birbirinden ayıran ve ikisi için sunulan güvenlik seviyelerini de birbirine karıştırmayan BlackBerry Balance teknolojisi, 




    - Kurumsal eposta ve içeriklere erişimin yanında güvenlik duvarı arkasında bulunan kişisel uygulama ve verilere de erişebilme,




    - Kurumsal uygulamalara yer veren BlackBerry World for Work uygulama mağazası ile zorunlu özel uygulamaların hem kurum cihazlarına hem kişisel cihazlara yükleyebilme, 




    - Active Directory entegrasyonu ile kurumlardaki yetkilendirmelerin tanımlanması ve kurumsal verilerin güvenli bir şekilde yönetilmesi şeklinde sayılabilir.




    Yeni çözüm aynı zamanda Android ve iOS tabanlı cihazlar için de tek bir konsol üzerinden yönetim sağlıyor. 

     








  • BlackBerry yaşıyormu hala ?
  • işin garibi BlackBeryy ülkemizde çok iyi iş çıkarıyor. kızların elinde nedense hep blackberyy var, firmanın isminden dolayı mı tercih ediyorlar nedir anlamadım gitti.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: face1tr

    işin garibi BlackBeryy ülkemizde çok iyi iş çıkarıyor. kızların elinde nedense hep blackberyy var, firmanın isminden dolayı mı tercih ediyorlar nedir anlamadım gitti.


    BlackBerry Curve bir çok kişiye cazip geliyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.