Şimdi Ara

Samsung yeni Note 8 ve Galaxy Tab 3 10.1 modellerini hazırlıyor, 7 inçlik model askıya alındı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Samsung yeni Note 8 ve Galaxy Tab 3 10.1 modellerini hazırlıyor, 7 inçlik model askıya alındı





    MWC 2013 fuarı yaklaşırken, Samsung'un bu yıl için planladığı bazı mobil ürünlerini fuarda tanıtması bekleniyor. Firmanın en az 4 yeni tablet modelini fuarda tanıtacağı iddia edilmişti. Bunlardan birisi Note 8 iken, diğer üçü Galaxy Tab 3 10.1, Tab 3 7.0 ve model numarası bilinmieyen bir Tab 3 modeli idi. Ancak yeni haberler sayının 3 olacağını belirtiyor.




    Sammobile tarafından verilen bilgilere göre Samsung 150$ altında bir fiyata sahip olacağı belirtilen Galaxy Tab 3 7.0 modelini Note 8 modeline odaklanmak için askıya almış durumda. iPad mini ile doğrudan rekabete girmesi beklenen model için Samsung'un özel bir çalışma yürüttüğü ifade ediliyor.  




    Note 8.0 modelinin yanında Samsung Tab 3 10.1 tablet modelini de tanıtacak. Özellikleri bilinmemekle birlikte 10.1 inçlik bir ekrana sahip olacağı kesin. Her iki model de fuar sonrasında yılın ilk yarısı için satışa sunulacak. Her iki model de 3 farklı versiyona sahip olacak. Note 8.0 modeli 3G/HSPA özellikli GT-N5100, Wi-Fi özellikli GT-N5110 ve LTE destekli GT-N5120 şeklinde versiyonlara ayrılacak. Galaxy Tab 3 10.1 de yine 3G/HSPA özellikli GT-P5200, Wi-Fi özellikli GT-P5210 ve LTE destekli GT-P5220 versiyonlar barındıracak.




    Samsung'un bunun yanında GT-P8200 model koduna sahip bir Galaxy Tab 3 tabletini de üst seviye pazara yönelik olarak fuarda tanıtmayı planlıyor. Bu modelde 16GB/32GB depolama kapasitesi ve 5MP çözünürlükte arka kamera yer alacak.




    Son olarak Samsung'un Vienna kod adlı yeni bir Note tablet modeli hazırladığı da söyleniyor. Galaxy Note 10.1 modelinin devamı olacak bu tabletin ne zaman tanıtılacağı belirsiz. Aynı şekilde Santos kod adlı 8 inçlik bir Galaxy Tab 3 versiyonu da belirsizliğini koruyor.

     

     








  • Note 8 tasarimi kotu ya



    Bide 16:9 mu 4:3 mu

  • quote:

    Orijinalden alıntı: hKncnnrT

    Note 8 tasarimi kotu yaBide 16:9 mu 4:3 mu


    hangisamsung modelinin tasarımı iyi ki

  • Bir iPad değil.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Bir iPad değil.


    Bitmediniz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: _Athelas_

    quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Bir iPad değil.


    Bitmediniz.

    "bitmediniz" diyenler de bi bitmediler. Tablet dunyasından bahsediyoruz, bir android kullanicisi olarak soyluyorum ki ipad acık ara önde bunu kabul etmek gerek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük markalardan uzak durun! Örnek:Mesela 150$ dolar değerinde bir tablet türkiye gelince kdv falan satıcı vs. oluyor 1000 TL 1500 TL unutmayın bu sizin yararınız için!

  • quote:

    Orijinalden alıntı: buraksahin


    quote:

    Orijinalden alıntı: _Athelas_

    quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Bir iPad değil.


    Bitmediniz.

    "bitmediniz" diyenler de bi bitmediler. Tablet dunyasından bahsediyoruz, bir android kullanicisi olarak soyluyorum ki ipad acık ara önde bunu kabul etmek gerek.

    Hocam ben de Note 10.1 kullanıcısıyım.Bakın bunu defalarca ama defalarca söyledim.Bu iyilik işi kişiden kişiye göre değişir.Ben öğrenciyim ve oyun oynamaya bayılırım ama tutup da bi oyuna 6-7 dolar da veremem Androidde bu işin çözümü var bu bir,ikincisi tıp fakültesinde okuyorum internetten biyoloji atlasları indirip,kalemle üzerlerine derste işaretleme yapıyorum,S-Note'u açıp derste not alıyorum ve çok kullanışlı oluyor bu da iki.

    Şimdi ipad iyi güzel hoş da,benim için en iyisi Note 10.1.Bu kişiden kişiye göre değişir hocam inan bana



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Athelas_ -- 27 Ocak 2013; 16:10:41 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.