Şimdi Ara

Yardım: DTS müzikleri CD/DVD'ye nasıl yazabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Netten bir kaç dts albüm indirmiştim bazıları .wav bazıları .dts bazılarıysa .nrg olarak çıktı.
    .wav uzantılı olanları ses sisteminden usb ile direk çalabiliyorum ama .dts uzantı olanları görmüyor sanırım .wav'a çevirmem gerekecek.

Asıl sorunum .nrg uzantılı olanlarda. Deamon tools ile sana sürücüye eklediğimde şarkılar .cda uzantılı olarak görüyor ve nerodan audio cd olarak yazamıyorum. Bunları direk wav yada dts olarakta göremiyorum. Bunu nasıl çözebilirim?

• .dts uzantılı parçaları PC'de Foobar ile dinleyebilirsiniz. Başka kaynaklardan dinlemek için yine foobar ile konvert edebilirsiniz ya da cdye yazabilirsiniz. Playlist içinde parça üzerine sağ tıklayıp convert seçeneğini seçip formatı belirlemeniz yeterli. Wav, Flac, Mp3 vs.. gibi seçenekler mevcut.

Foobar indirme linki:

Foobar 2000

DTS eklentisi için:
    DTS Decoder

• Sorunun cevabını bilmiyorum ama dts kodlu albümleri nereden indirdin? Dts veya DD 5.1 kodlu dj performans videoları falan bulamadım nette bilen varsa yardımcı olursa sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hilhan

.dts uzantılı parçaları PC'de Foobar ile dinleyebilirsiniz. Başka kaynaklardan dinlemek için yine foobar ile konvert edebilirsiniz ya da cdye yazabilirsiniz. Playlist içinde parça üzerine sağ tıklayıp convert seçeneğini seçip formatı belirlemeniz yeterli. Wav, Flac, Mp3 vs.. gibi seçenekler mevcut.

Foobar indirme linki:

Foobar 2000

DTS eklentisi için:
    DTS Decoder

wav dosyasına çevirdiğimde herhangi bir kayıp olur mu seste? umarım yine 5.1 ses alabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: sascha35

Sorunun cevabını bilmiyorum ama dts kodlu albümleri nereden indirdin? Dts veya DD 5.1 kodlu dj performans videoları falan bulamadım nette bilen varsa yardımcı olursa sevinirim

http://flacmusic.ru/ adresinden indirdim. genelde flac var ama dts diye aratınca çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: route666

Netten bir kaç dts albüm indirmiştim bazıları .wav bazıları .dts bazılarıysa .nrg olarak çıktı.
    .wav uzantılı olanları ses sisteminden usb ile direk çalabiliyorum ama .dts uzantı olanları görmüyor sanırım .wav'a çevirmem gerekecek.

Asıl sorunum .nrg uzantılı olanlarda. Deamon tools ile sana sürücüye eklediğimde şarkılar .cda uzantılı olarak görüyor ve nerodan audio cd olarak yazamıyorum. Bunları direk wav yada dts olarakta göremiyorum. Bunu nasıl çözebilirim?

Arkadaşım wav uzantılı müzikleri ses sisteminde bende direk usb den dinleyebiliyorum.DTS olanları PC de sağ tıkla ad değiştirden uzantıları wav olarak değiştirerek başka hiç bir işlem yapmadan yine usb den dinleyebiliyorum.Hiç cd ye yazmadım ama uzantısı nrg olanların üzerine çift tıkladığında nero haricinde başka bir cd ye yazma kalıbı çıkıyor ve sürücüye yazmak için cd takın gibi bir uyarı geliyor.Ayrıca bu nrg uzantılı müzikleri PC de yine ad değiştirden uzantılarını wav olarak değiştirdikten sonra örneğin KM Playerde dinleyebiliyorum ama ses sistemi bu müzikleri usb den açmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: manolpan

Arkadaşım wav uzantılı müzikleri ses sisteminde bende direk usb den dinleyebiliyorum.DTS olanları PC de sağ tıkla ad değiştirden uzantıları wav olarak değiştirerek başka hiç bir işlem yapmadan yine usb den dinleyebiliyorum.Hiç cd ye yazmadım ama uzantısı nrg olanların üzerine çift tıkladığında nero haricinde başka bir cd ye yazma kalıbı çıkıyor ve sürücüye yazmak için cd takın gibi bir uyarı geliyor.Ayrıca bu nrg uzantılı müzikleri PC de yine ad değiştirden uzantılarını wav olarak değiştirdikten sonra örneğin KM Playerde dinleyebiliyorum ama ses sistemi bu müzikleri usb den açmıyor.

Dediğinizi denemiştim daha önce ama şarkıları gördüğü halde çalmıyordu o şekilde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.