Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 8'e ait yeni görüntüler ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • Samsung Galaxy Note 8'e ait yeni görüntüler ortaya çıktı

     

    Samsung'un MWC 2013 etkinliğinde tanıtacağı modellerden birisi olan Galaxy Note 8 ile ilgili ilk görseller kısa süre önce internete sızmıştı. Bu kez daha yüksek kalitede görseller internette paylaşıldı.




    Görsellerde model daha net seçilirken, bir S Pen stylus kalem de göze çarpıyor. Stylus kalem Note serisinde standart olarak gelirken, Note 8.0 modelinde ne tür S Pen uygulamalarına yer verileceği bilinmiyor.




    Modelin taşıyacağı iddia edilen özellikleri ise 8 inçlik 1280 x 800 piksel çözünürlükte ekran, 2GB RAM, 4 çekirdekli 1.6GHz saat hızında çalışan Exynos işlemci, 5MP arka kamera, 1.3MP ön kamera, 16GB/32GB depolama seçenekleri, Android 4.2 işletim sistemi, WiFi, Bluetooth, 3G desteği şeklinde sıralanıyor. Modelin iPad mini ile doğrudan rekabete girerken, fiyatının 250$-300$ arasında olacağı ifade ediliyor. 

     



    Samsung Galaxy Note 8'e ait yeni görüntüler ortaya çıktı





     

     








  • Note serisi yakında lcd tv lerle kapışacak herhalde...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3G si beni çok cezbediyor

  • 3G ile albenisi var.

  • donanım olarak nasıl olur bilmem ama tasarım olarak ipad mini ile kıyaslanamaz. Çerçevesi çok kalın şişman duruyor.

  • Bende Galaxy Note 10.1 3g only GT-N8005 modeli var aylar önce çıkan 4.1.1 güncellemesi hala o modele gelmedi sammobile da GT-N8005 diye arattığınızda sadece türkiye çıkıyor ve 20 mb lık bir güncelleme yaptılar hala cihaz ics de güncelleme için aylardır SAMSUNG TÜRKİYE'yi arıyorum en sonunda güncelleme gelmeye bilir vermek zorunda değiliz cihazlar satılırken samsung size hiçbir taahhüd bulunmuyor gibisinden cümlelerle bir daha güncelleme için aramamamı söyledirler sanırım 150 kere falan aramışımdır s3 kullanıyorum galaxy note 10.1 den memnunum ama SAMSUNG TÜRKİYE'nin çalışmasından müşterilere davranışından hiç memnun değilim. Aslında benim istediğim donanım haber gibi ses getirebilen sitelerin bu tarzdaki sorunlar için anket hazırlayıp samsung gibi sony lg gibi firmalara iletmesi yoksa üst düzey yöneticilere bizler ulaşamıyoruz

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Bende Galaxy Note 10.1 3g only GT-N8005 modeli var aylar önce çıkan 4.1.1 güncellemesi hala o modele gelmedi sammobile da GT-N8005 diye arattığınızda sadece türkiye çıkıyor ve 20 mb lık bir güncelleme yaptılar hala cihaz ics de güncelleme için aylardır SAMSUNG TÜRKİYE'yi arıyorum en sonunda güncelleme gelmeye bilir vermek zorunda değiliz cihazlar satılırken samsung size hiçbir taahhüd bulunmuyor gibisinden cümlelerle bir daha güncelleme için aramamamı söyledirler sanırım 150 kere falan aramışımdır s3 kullanıyorum galaxy note 10.1 den memnunum ama SAMSUNG TÜRKİYE'nin çalışmasından müşterilere davranışından hiç memnun değilim. Aslında benim istediğim donanım haber gibi ses getirebilen sitelerin bu tarzdaki sorunlar için anket hazırlayıp samsung gibi sony lg gibi firmalara iletmesi yoksa üst düzey yöneticilere bizler ulaşamıyoruz

    Katiliyorum aradigimiz zaman hic birsey bilmiyoruz etmiyoruz diyorlar biz baska nereye ulasalim. Ozellikle bada konusunda kac defa aradim ama her defasinda da sacma sapan yanitlar aldim. Bence donanimhaber nabzini tutmali herkezin ve bunu firmalarla paylasmali.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • her konuda bunu söylemek sıkmış olabilir ama bin tl ye satarlar burda.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mert1907

    quote:

    Orijinalden alıntı: DH MisafiriBende Galaxy Note 10.1 3g only GT-N8005 modeli var aylar önce çıkan 4.1.1 güncellemesi hala o modele gelmedi sammobile da GT-N8005 diye arattığınızda sadece türkiye çıkıyor ve 20 mb lık bir güncelleme yaptılar hala cihaz ics de güncelleme için aylardır SAMSUNG TÜRKİYEyi arıyorum en sonunda güncelleme gelmeye bilir vermek zorunda değiliz cihazlar satılırken samsung size hiçbir taahhüd bulunmuyor gibisinden cümlelerle bir daha güncelleme için aramamamı söyledirler sanırım 150 kere falan aramışımdır s3 kullanıyorum galaxy note 10.1 den memnunum ama SAMSUNG TÜRKİYEnin çalışmasından müşterilere davranışından hiç memnun değilim. Aslında benim istediğim donanım haber gibi ses getirebilen sitelerin bu tarzdaki sorunlar için anket hazırlayıp samsung gibi sony lg gibi firmalara iletmesi yoksa üst düzey yöneticilere bizler ulaşamıyoruz
    Katiliyorum aradigimiz zaman hic birsey bilmiyoruz etmiyoruz diyorlar biz baska nereye ulasalim. Ozellikle bada konusunda kac defa aradim ama her defasinda da sacma sapan yanitlar aldim. Bence donanimhaber nabzini tutmali herkezin ve bunu firmalarla paylasmali.


    Arkadaşlar dediğiniz herşeye katılıyorum. Hakkınızı arayın ama aynı zamanda mağdur kalmayın. Sanırım sizin cihazlara da avrupaya çıkan romlar yüklenebiliyor. onları kurun. Zaten içlerinde türkçe dil seçenekleride var. Beklemeyin bu saygısız insanların nazını.





  • Ace 2 nin büyüğü

  • Sony'nin yeni tabletini gördükten sonra gerisi yalan...

  • Vasat tasarımından dolayı ben pekte tercih edileceğini düşünmüyorum iPad mini varken.

  • Bunu alırım diye Nexus 7'mi sattım. Zaten özelliklerine ve fiyatına göre tam benim istediğim cihaz.

  • Samsung su plastik kasa ısinden ne zaman vazgeçecek çok merak ediyorum. 2000 TL'lik cihaz aldığınızda 500 TL'lik cihaz kullanıyormuş gibi hissettirmeyi bırakmalı artık.
    Ayriyaten iPad mini 350$ olduğu icin pahalı diyenleri görmek istiyorum ben çıktığında.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr_Unknown -- 26 Ocak 2013; 11:25:05 >
  • +18

    cok carpici goruntulermis hakkaten.. :)
  • Burasi mobil haber olmus ben eski donanimhaberi ozledim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzy55ozzy -- 26 Ocak 2013; 13:19:23 >
  • bence tasarımı çok güzel

  • quote:

    Orijinalden alıntı: oa3355

    Burasi mobil haber olmus ben eski donanimhaberi ozledim


    sektör buraya kayıyo yapacak bişey yok

  • Samsung'un bütün ürünlerine yaymak istediği bu iğrenç tasarımla işimiz var...

  • tek kelimeyle iğrenç o kalas gibi görüntüsü ne yahu 200 liralık çin malı tabletlere benzemiş :S

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.