Şimdi Ara

Güldüren sözler.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
107
Cevap
7
Favori
8.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Senle ben Saba Tümer'in ağzı gibiydik, bir türlü kavuşamadık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karasoy -- 25 Ocak 2013; 18:41:17 >

• Renkli gözlü insanların orta yaşlarda kör olma ihtimalinin %85 olduğunu biliyor muydunuz??? Bilmiyorsunuz çünkü kıskançlığımdan ben uydurdum.
  • Uzun bir aradan sonra mutluluğumu buqün sokakta bulduğum paraya borçluyum
  • 70 yaşındaki teyze çıkıyor izdivaç programına, neymiş efendim elektrik alamadım. Sen nefes aldığına dua et teyze
  • Japon veya Çin'li olmakta zor. Biri suç işleyecek robot resmi yayınlancak,bütün ülke gözaltında sonra
  • Bir Ramazan ayında, bir de sınav dönemi sonrası en çok cevap aranan soru:
    ''Hoca Okudu mu ?''
  • Sen gittin ya hayat durdu, tv izlemiyorum ,üşüyorum, baktığım her yer karanlık. Pc'yi açamıyorum tenim üşüyor ne olur gel elektrik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şiirler,güzel sözler
    20 yıl önce açıldı
    GÜZEL SÖZLER
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beni Sevmezsen Sevme ! İman'ın Şartı mı Beni Sevmek. . . ? Cübbeli Ahmet Hoca
  • Çalışmalar gösteriyor ki; sağlıklı beslenir, iyi egzersiz yapar ve zehirli maddelerden uzak durursak, yine de öleceğiz
  • bazi ınsalr bildığ,n klvaye öüzrlüsü
  • Mario Türk olsaydı, tüm canlarını bir tane prenses için harcamaz, büyüme mantarını soteleyip rakının yanına meze yapardı
  • Bizim okullarda ingilizce.
    -Good morning.
    +Good morning teacher.
    -Sit down.
    +Eee naptınız çocuklar
  • Küçükken Marlboro'ya hep "Malbora" dediğim için bütün Bora'lardan özür diliyorum
  • E-Posta ile düğün daveti yollayana; e-posta ile altın resmi gönderilir
  • Fakir aldatınca sapık, zengin aldatınca playboy
  • Ben bilgisayar başındayken fani değilimdir . Acıkmam , susamam , yorulmam ve asla tuvalete gitmem
  • Eros'un oku bitmiş…… Artık çalı çırpı fırlatıyomuş…. Ondanmış bu laçka, geçici ve kısa aşklar
  • Dün aksam odama girdim ve bir not buldum şöyle yaziyordu;odanı götürüyorum...Yazan; B+k
  • Kitap okuma oranı % 4,5 ama Televizyon izleme oranı %94 olan bir milletin, Nihat Doğan gibi filozofu olur
  • I don't know ne demek ?
    - Bilmiyorum.
    -Tamam. Yine de sağol
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.