Şimdi Ara

HiLO lens ile iPhone ve iPad modellerinde farklı fotoğraf açılarını keşfedin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • HiLO lens ile iPhone ve iPad modellerinde farklı fotoğraf açılarını keşfedin








    Apple'ın iPhone ve iPad modelleriyle fotoğraf çekmeyi seven kişiler için yeni bir Kickstarer projesi başladı. HiLO isimli ürün ile farklı açılarda fotoğraf çekmek çok daha kolay hale gelecek.

     

    Apple'ın iPhone ve iPad modelleri kameralarının bulundukları konum nedeniyle bazı durumlarda fotoğraf çekmeyi oldukça zorlamaktadır. Bunu farkına varan Mark Hampton ve ekibi, HiLO lens isimli aparatı geliştirdiler. Aparat iPhone ve iPad modellerindeki kameranın üzerine takılarak farklı açılarda fotoğraf çekilmesine olanak sağlıyor. Özel olarak geliştirilen optik dizilim sayesinde görüntü aktarılıyor ve HiLO lens uygulaması sayesinde bozulma olmadan fotoğraflar çekebiliyor. Özellikle yere yakın ya da aşırı yüksek objelerin fotoğraf çekimlerinde büyük kolaylık sağlayan HiLO lens, oldukça ufak yapısı ile dikkatleri üzerine çekiyor.

     HiLO lens ile iPhone ve iPad modellerinde farklı fotoğraf açılarını keşfedin

     

    Mark Hampton tarafından başlatılan proje başlangıçta koyduğu $27.500 hedefini 554 bağış ile $38.252 seviyesine getirmiş ve projeyi başarı ile tamamlamış durumda. Satış fiyatı belli olmayan ürün, Nisan ayında satışa sunulacak. Ayrıca ürün hakkında hazırlanmış tanıtım videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz.


     

    http://www.kickstarter.com/projects/marknzed/hilo-lens-for-iphone-and-ipad 



  • Mekanik dizaynıdanıda bir türkün(Onur Aytekin) yapmış olması gayet sevindirici birşey ...

  • Güzel bir şey bence

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takıp çıkarma bu kadar basit olacaksa güzel bir aksesuar, videosu izleyene kadar çokta gerekli bir şey mi bu acaba diyordum ki, videoda kullanım şekilllerini görünce ihtiyaç duyulabilecek bir şey olduğunu gördüm. Fiyatı çok önemli!

  • Periskop icat edilmişti



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanefeozkan -- 25 Ocak 2013; 21:56:54 >
  • İlginç.
  • kameranın üstüne yapıştırılma olayını sevmedim, yani tam oturtmada sorun yaşanabilir biraz sağa sola kayık şekilde yapıştırılırsa kamerayı engeller.. tam düzgün yapıştırmak için bi kaç defa çıkarıp takmak gerekebilir..

    olloclip gibi köşeden takılan bişey yapsalardı daha güzel olabilirdi.. aslında çok gerekli bişey değil gibi ama fiyatı uygun olursa alınabilir..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.