Şimdi Ara

Total War[Fan Club](Genel Konu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
830
Cevap
14
Favori
30.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TOTAL WAR


    Merhaba arkadaşlar.Benim ve forumdaki bir çok kişinin sevdiği bir seri olan 'Total War' serisi için elimden geldiğince bir sayfa hazırlamak istedim.

    Bence 7 oyunluk bir seri için bir alt forum gerekir ya.Neyse

    Bu konuyu fanclub anlayışının biraz dışına çıkarmayı düşünüyorum.

    Bu konuda:
    1.Serinin oyunları hakkında bilgi(Yeni başlayanlar için)
    2.Oyun videoları
    3.Yeni Haberlerden oluşan bir sayfa oluşturmaya çalışacağım.

    Ayrıca oyun hakkında(oynayış vs.)her türlü soruya cevap verilecek bir konu olmasını temenni ediyorum.

    Fazla uzattımBilgilere başlıyayım.






    Total war serisi

    Seri 8 oyundan oluşur.

    Bunlar:

    1.Shogun Total War
    2.Medieval Total War
    3.Rome Total War(Favorim)
    4.Medieval 2 Total War
    5.Empire Total War
    6.Napoleon Total War
    7.Shogun 2 Total War
    8.Rome 2 Total War

    Ayrıca
    Total War Arena açıklanmıştır ama oyun türü olarak diğer total war oyunlarına göre farklılık gösterecek gibi görünüyor

    Oyunlar hakkında biraz bilgi vericeğim.Uzun olacak(Bilgiler ALINTI ve birazda ÇEVİRİDİR)

    Shogun Total War


    Total War serisinin ilk oyunudur.2000 yılında çıkmıştır.Çıktığı dönemde oyuncuların çok büyük beğenisini kazanmış ve alanında devrim yapmıştır.Shogun:Total War Şogun:Topyekün Savaş demektir.Total War serisinin başarısının mimarı olan oyun Shogun:Total War'dır.Kendisinden tam 12 yıl sonra Shogun 2:Total War oyunun çıkması ile artık Shogun değil Shogun 1 olarak isimlendirilmektedir.Kendisinden sonra çıkan ek paketi ise Mongol İnvasion (Moğol İstilası)'dur.







    Medieval Total War


    Serinin 2.ci oyunudur.2002 yılında piyasaya sürülmüştür.Birçok yenilik içerir ve oyunu Avrupa-Asya-Afrika dan oluşan topraklara getirmiştir.Medieval 2 nin çıkmasından sonra Medieval 1 olarak adlandırılmıştır.









    Rome Total War(Baştada dediğim gibi Favorim)



    Rome: Total War ya da kısaca RTW, MÖ 270 ve MS 14 yılları arasında Roma Cumhuriyeti ve erken Roma İmparatorluğu döneminde geçen bir strateji oyunudur. Creative Assembly tarafından geliştirilmiş ve Activision tarafından 22 Eylül 2004’te piyasaya sürülmüştür.
    Binlerce askerden oluşan antik ordularla muazzam savaşların cereyan edebildiği oyunda yeni bir 3 boyutlu grafik motoru kullanılmıştır. Bu yeni grafik motoru sayesinde savaş meydanında 30.000 kişilik ordular bulunabilmektedir. Orduların strateji ekranında birbirlerine kılıç çektikleri bölgenin, strateji haritasındaki coğrafi koşullarının aynısıyla savaş meydanına aktarılması oyunun göze çarpan özelliklerindendir. Örneğin genel haritada Konstantinopolis’te karşılaşan ordular, savaş ekranında da kurgusal bir arazide değil, Konstantinopolis'in oyuna birebir aktarılmış halinde savaşmaktadırlar. Oyun ayrıca Hannibal Barca, Vercingetorix, Jül Sezar gibi tarihe mal olmuş kişiliklerin yerine geçme, üç Romalı aile Julii, Brutii, Scipii ile dünya hakimiyeti için mücadele etme; Yunan şehir devletleri, Kartaca, Britanya, Selevkoslar ve Mısırlılar ile tarihi baştan yazma şansını oyunculara sunmaktadır. (Bu ülkeler ile oynayabilmek için oyunda ilerleyip Roma ailelerinden biriyle biraz önce anılan ülkeleri işgal etmeniz gerekmektedir.)
    Şehir savaşlarına ve kale kuşatmalarına eklenen birkaç yeni özellikle beraber oynayış, oyunun önceki serileri olan Shogun: Total War ve Medieval: Total War ile benzerlikler göstermektedir.
    Piyasa sürülmeden önce onlarca övgü alan oyunun grafik ve simulasyonları oyunun piyasaya sürülmesi ile beraber History Channel ve BBC'deki programlarda tarihi savaşların yeniden canlandırılmasında kullanılmıştır. Oyun motorunun gelişmişliği sayesinde tarihî savaşlar, bu programlarda su götürmez bir mükemmellikte yeniden canlandırılabilmiştir.
    27 Ekim 2005 tarihinde oyun için Barbarian Invasion (Barbar İstilası) adıyla yeni bir genişleme paketi piyasaya sürülmüştür. Söz konusu ek paket MS 363 ve MS 476 yılları arasında geçmektedir.







    Medieval 2 Total War(Bunu da çok severim)

    Medieval II: Total War, 2002 yılında çıkan Medieval: Total War 'ın dolaylı devam oyunu ve Creative Assembly'nin Total War dizisindeki dördüncü oyunudur. Oyun 2006 yılında tamamlanmış ve satışa sunulmuştur. Oyun 1080 ve 1530 yılları arasında geçmektedir. Oyun orta çağ savaşlarına, dinlere ve Avrupa, Kuzey Afrika ve Orta Doğudaki siyasete odaklanır. Total War dizisinin önceki oyunlarından ayrı olarak, Medieval II: Total War'da keşif ağacı bulunmaktadır ve bu ağaç oyunun sonunda barut bulunmasıyla tamamlanır. Oyunun süre çizelgesi ortaçağda Yeni Dünya'nın keşfi döneminden, Amerika'nın keşfi ve ele geçirilmesi dönemine kadar genişler. Medieval II, Rome: Total War oyununun ana yazılım dizgesi üzerinden yazılmıştır.








    Empire Total War


    Empire: Total War 4 Mart 2009'da piyasaya çıkmış olan Gerçek zamanlı strateji ve Sıra tabanlı strateji oyunu. Creative Assembly tarafından geliştirilmiş ve Sega tarafından yayınlanmıştır

    Mücadele haritası Avrupa, Amerika, Kafkaslar ( Doğu Anadolu ) ve Hindistan'ın bir çevresini ve ortadoğu ile kurulabilecek yolu kapsamaktadır. Oyundaki en büyük yeniliklerden biri, diplomasinin ön planda olması ve diplomatik görüşmeler için diplomatlara ihtiyaç duyulmamasıdır. Oyundaki bir diğer yenilik ise deniz savaşlarının oyuncu tarafından yapılabilmesidir.
    Geliştirilmiş otomatik yönetim sistemi ile birlikte tavsiye sistemi de yer almaktadır, ve oyun kendi içerdiği geliştirilmiş öğreticileri ile öğrenmeyi kolaylaştırmaktadır. Oyunda eyaletlerdeki hoşnutsuzluk ise, önceki Total War oyunlarına nazaran çeşit kazanmıştır(dini hoşnutsuzluk, vergiler, bağımsızlık isteği, reform isteği. Oyundaki ordular ve filolar generaller ve amiraller tarafından kurulabilmektedir. Yetiştirilen birimler oyuncunun istediği en yakın mesafede oluşturulabilmekte, ve birimleri oluşturan generalin birimlerine katılabilmektedir. Oyunda yıllar ilerledikçe teknolojik gelişmelere bağlı olarak demokrasi ve özgürlük düşünceleri artmaktadır. Oyuncu, oyunda ilerledikçe Amerika Birleşik Devletlerinin bağımsızlığına bizzat şahit olabilmektedir. Halk var olan rejimden memnun değilse,ayaklanıp var olan rejimi değiştirebilmektedir.








    Napoleon Total War




    Napoleon: Total War Creative Assembly tarafından geliştirilen ve Sega tarafından yayınlanan Gerçek zamanlı strateji ve Sıra tabanlı strateji oyunu.N:TW Kuzey Amerika'da 23 Şubat'ta Avrupa'da ise 26 Şubat'ta yayımlandı.Oyun Total War serisinin altıncı ana oyunudur,siyaset ve büyük askeri seferlerle 19.yüzyılın başına odaklanır.Oyuncular Napolyon Bonapart'ın veya onun rakiplerinin rolünü üstlenerek sıra tabanlı savaş haritasında gerçek zamanlı olarak takip eden savaşlara girerler.Selefi Empire: Total War'ın özel bir Birleşik Devletler hikâyesi içermesi gibi,Napoleon 'da da generalin erken kariyeri ayrı bir kampanya özelliği izlemektedir.

    N:TW 4 sefer içerir,ikisi Napolyon'un askeri kariyerinin erken dönemlerini izler.Kariyerinin ilk karşılaşması 1796 yılındaki İtalya Seferi,ikincisi ise 1798 yılındaki Mısır Seferi'dir.Her ikisinde de isteğe bağlı görevler hikâyenin sürmesine yardımcı olur.Büyük Fransız Kampanyası Avrupa'nın Hakimi olma açısından önceki Total War oyunlarının bütünsel modlarına benzemektedir.Diğer taraftan oyuncular Koalisyon Seferleri'nde Büyük Britanya,Rusya,Prusya veya Avusturya İmparatorluğu'nu yöneterek aynı harita üzerinde Napolyon Fransası'nı yenmeye çalışırlar.Her büyük kampanya oyuncuların belli sayıda bölge elde etmelerini gerektirmesine rağmen,ikincisinde Fransızların mağlup edilmeleri gerekmektedir.Napolyon'un Austerlitz, Trafalgar ve Waterloo gibi büyük savaşlarının çoğunun kampanyadan ayrı tarihsel bir senaryosu vardır.
    Gerçek zamanlı savaşlar için yeni bir fizik sistemi uygulamaya konmuştur,örneğin savaş topları yere çarptığı zaman kraterler açmaktadır.The Creative Assembly'den Mike Simpson savaş taktiklerini etkileyen bir dizi çevresel faktörün olduğunu bildirmiştir. Yağmur yağdığında barutun geri tepmesi, ve bulunulan yerin yükseklğinin cephanenin menzilini etkilemesi gibi... Artık genel olarak serinin önceki oyunlarına göre bir birim içinde birbirinden çok daha farklı bireylere rastlanabilmektedir.Sefer Haritası dar odaklı ancak, Empire: Total War 'dan daha detaylı.Napoleon: Total War 'da turlar sadece 2 hafta sürerken,önceki oyunlarda ise 6 ay sürüyordu.Ayrıca oyunun yapay zeka sistemi modifiye edildi.
    Ek olarak, Napoleon: Total War birkaç yeni çoklu oyuncu özelliği içeriyor, üniforma editörü ve Steam üzerinden diğer oyuncularla konuşmayı sağlayan ses komutu gibi. Önceki Total War oyunlarından farklı olarak,artık bir "drop-in" için çoklu oyuncu kampanya modu mevcut: bilgisayara karşı bir kampanya oynarken başka bir kullanıcının lobi aracılığıyla kontrol edilerek katılımına izin verilmektedir.


    NOT



    quote:



    Orijinalden alıntı: eminmetehan

    Arkadaşla Napoleon oynayalım dedik crash üstüne crash yiyordum en son bir döküman buldum bütün sorunlarımı çözdü. Siz totalwarcılarlada paylaşayim dedim.

    Bildiğiniz gibi Empire ve Napoleon oldukça fazla ram yiyor. 32 bit işletim sistemleri user yani kullanıcıya 2 GB ram kullanma sınırı koyuyormuş. Oyun bundan fazla rame ihtiyaç duyuncada crash yiyormuşuz. Bu sınırı arttırınca bütün crash problemim ortadan kalktı benzer sorun yaşayanlar hemen faydalansınlar derim.

    Başlat > Donatılar > Komut istemine sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırıyoruz

    bcdedit /set increaseuserva 2500

    Harfi harfine aynısını girip enterlayın isteğimizin onaylandığı mesajı gelene kadar bekleyip kapatın. İsteğimizin işleme konulabilmesi için bilgisayarı yeniden başlatın.

    Bende 4 gb ram takılı ama 32 bit win 7 2.96 görüyor bu işlemle 2950 mbta çıkardım bütün atma sorunu bitti 100 turnde bir kere atmadı yoksa 3 turne bir atıyordu.

    Kaynak:
    http://www.twcenter.net...uot-CTD-quot-workaround







    Shogun 2 Total War



    Total War: Shogun 2, Total War serisinin diğer oyunlarına göre çok daha gelişmiş özelliklere sahip çok veya tek oyunculu bir strateji oyunudur. Shogun 2: Total War 15. YY Japonya'sında geçen bir sıra tabanlı strateji oyunu. "Shogun" feodal Japonya'da kral adına ülkeyi yönetmekle sorumlu olan ve sefere çıkıldığında ordunun başına geçen en kıdemli komutan demek. Kendi bölgelerini ailecek yöneten klanların liderleri olan "daemyo"lar ülkenin en güçlüsü olup Shogun itibarına ve kudretine sahip olmak için birbirleriyle yarışırlar.Karşınızda 1545 Japonya'sı. Ülke birbirine dost ve düşman klanlar tarafından adım adım parsellenmiş durumda. Seçilebilir dokuz klan sırasıyla Chosokabe, Shimazu, Date, Hojo, Mori, Oda, Takeda, Tokugawa ve Uesugi. Tabi bunlar haricinde bir çok şehir-klan da bulunuyor. Seçilebilir klanların her birinin belli uzmanlık alanı, getirisi ve götürüsü var. Örneğin Chosokabe klanı üstün okçu birliklerine ulaşabilmesinin yanısıra okçu maaşlarını da az ödüyor. Veya Date klanı ordusunda yakın dövüşte uzman No-Dachi samuraylarını bulundurabiliyor.








    Ve Tabiki Serinin Altın Çocuğu(HAYAL KIRIKLIĞI)

    Rome 2 Total War

    Creative Assembly ve Sega tarafından yapılan Total War serisinin yeni oyunu olacak olan Rome 2 Total War, serinin kullandığı mevcut warscape oyun motorunun geliştirilmiş haliyle karşımıza çıkacağını Jack Lusted belirtmiştir.
    Oyunun hangi tarihte çıkacağı tam olarak bilinmese de Rome 2 tasarımcısı James Russell tarafından 2013 sonbaharı gösterilmiştir.
    Rome II, Roma Cumhuriyeti'nin gelişimiyle adlandırdığımız Roma İmparatorluğu'nun tarihleri arasında olacağı sanılmaktadır. Gelişmiş oyun motorunun avantajları ve günümüz oyunlarının görsel açıdan aşırı geliştiğini göz önüne alırsak savaşların ve grafiklerin en iyi Total War oyunu olacağının kanıtıdır. Rome 2'yi tanıtan videolarda da görüldüğü gibi gerçekte yaşanılanlar oyuncuya sunulacaktır. Devletlerin yönetim şekillerinin tarihi gerçekçiliği ön planda olan Rome 2'de beklenen en büyük gelişmedir.

    Oyun Haritası
    Oyunun haritası ilk oyundan daha büyük olacağını ayrıca kuzey ormanlarında Barbar Kavimler, çöllerde Doğulu Krallar ve tabi ki de Roma'nın kendisi olacak. Afrika bölgelerine de yer verilmiştir, böylece Roma ve Scipii devletlerinin gerçekçiliği ön plana çıkmaktadır. Aynı zamanda oyuncu, Roma'nın gelişimiyle bir imparatorluk kurmaya yada imparatorluğu çöküşten kurtarmaya çalışacak. Görsel açıdan da oyuna yeni bir sistem eklendiğini, bu şekilde sahnelerin çok daha detaylı olacağını söylemiştir.
    Büyük seferde Roma sadece tek devlet olacaktır. Yani Roma ailelerin hepsi büyük seferde olmayacak. Buna ek olarak oyuna dlcler ekleyeceklerinin ipucunu veren Jack Lusted, oyunda yapay zekanın insan zekasına benzeyeceğini, böylece diplomasinin ve savaşlarında bu sayede gerçekçiliğini daha da arttıracağını belirtmiştir. Sefer haritasında bulunan bölgelerde tek bir bölgede bile birden çok işgal altına alınabilecek noktalar olacaktır Buna ek olarak her bölgede bir şehrin olmayacağı da yapılan röportajlarda öğrenilmiştir.
    Her Total War oyununda olduğu gibi Rome 2'de de scriptler olacak. Scriptler önceki oyunlara göre Shogun 2'ye benzeyecek, tabi daha geliştirilmiş ve döneme uygun hale getirilmiş şekliyle. Sur üstünde savaşan iki düşman askerin birbirine kılıçlarını sallarken yüz ifadelerine kadar her şeyiyle birlikte gösterilen scriptlerden örnekler verebiliriz.


    Şehrin İçinde Savaşlar Daha Güzel
    Şehirlerin Rome 2'de daha büyük olacağını söyleyen James Russell, surların alınmasıyla savaşın bitmeyeceğini, askerlerin şehirlerde dar sokakların yerini geniş sokaklara bırakmasıyla birlikte daha kanlı savaşların şehrin her yerinde karşımıza çıkacağını söylemiştir. Oyuna eklenen diğer bir yenilik ise savaş sırasında birden bire savaşın durabileceği, duyulan bir sesle bu asker nidası da olabilir savaşın bütün hızıyla devam edeceği de öğrenilmiştir.
    Sefer haritasında bilindiği gibi ordunun tek olarak gözükmesi, miktarının da bayraktan anlaşılması tamamen değiştirilmiştir. James Russell bunun değiştiğini artık tek bir askerin değiştiğini söylemiştir. Anlaşılan o ki artık sefer haritasında o klasik ordu modeli daha gerçekçi hale getirilmiş.

    Temsilciler
    Her Total War oyununda olduğu gibi Rome 2'de de suikastçi, ajan, tüccar ve diplomat olacaktır. Tanıtım videosunda da suikast yapan kadın olduğunu görüyoruz. Böylece oyunda bulunan suikastçilere yenisi de eklenmiştir. Diplomatları her Total War oyununda olduğu oyuncunun ve yapay zekanın diplomasiyi yürütmek için kullanırlar. Yapay zekası bu açıdan da geliştiren Rome 2 oyuncuya karşısında gerçek oyuncu varmış gibi hissiyat vererek gerçekçiliği kazandırmayı başarmıştır.

    Savaşlar

    Rome 2 ekibinin baş tasarımcısı James Russell oyunda savaşların gerçekçiliğin üst düzeyde olacağını, savaşların gerçek zaman dilimindeki gibi savaşların 15 saat sürebileceki ve molaların verilecek. Animasyonların daha gelişeceği Rome 2 oyununda savaş sırasında yanındaki askere ok isabet eden diğer asker tepki verecek, yapılan savaşlarda yenilgi veya galibiyet esnalarında askerler tepki verecek, böylece savaşlarda yeni bir güzellik daha olacak.



    TOTAL WAR ARENA


     Total War[Fan Club](Genel Konu)




    Yeni açıklanan bu oyun hakkında şuanlık pek fazla bir bilgi yok ama birkaç bilgi paylaşacağım.Ama oyunun free-to-play olacağından bahsediliyor


    GDC 2013′e katılan The Creative Assembly ekibi, biraz önce bir açıklama yaparak Total War Arena’yı duyurdu.

    Total War Serisine Bir de F2P Geliyor!

    Bugün Oyun Geliştiricileri Konferansında yaptığı açıklamayla James Rusell Total War hayranlarını şok etti. Russell, şu an Total War: Arena adında bir free-to-play oyun geliştirmekte olduklarını açıkladı.

    Russell oyunun 10′a 10 meydan savaşları içereceğini ve her oyuncunun üç bölük kontrol edeceğini söyledi. Ayrıca oyuncular oyun içinde yeni ürünler satın alacak, aynı zamanda bunları kazanabilecek. Russell, Total War: Arena’yı MMORPG türü ile multiplayer online savaş oyunlarının kesişimi olarak karakterize ettiklerini söyledi.

    Bu çok oyuncu odaklı oyunun çok daha farklı bir tecrübe olacağını da dile getiren Russell, oyunun birçok oyuncu kazanabileceğini tahmin ettiklerini söyledi. Zaten kemikleşmiş bir oyuncu kitlesi varken free-to-play bir oyuna oyuncu çekmeleri de zor olmayacaktır. Bu arada, Total War: Arena’nın bir seneden uzun süredir geliştirme aşamasında olduğunu öğrendik.

    Klasik TW oyunlarından farklı olarak nişan alma, hücüm ve ateş etme gibi özellikler standart online oyun konseptinden esinlenilmiş. Bir başka farklılık da kontrol edilebilir bölük sayısı. TW oyunlarında oyuncu en fazla 20 birlik kontrol edebiliyordu, Arena’da ise 3 birlik kontrol edebilecek.

    “Yeni oyunumuzun da önceki TW oyunları gibi aktif ve yeteneği ön plana çıkaran bir oyun olmasını istiyoruz ve böyle olmak zorunda.” diyen Russell açıklamasına bölüklerin aldıkları hasara getirilen yeniliklerle devam etti.

    CA, Total War: Arena’da hasar sistemini tamamen değiştirecek. Yeni oyunda alınan hasar birlik temelli olacak, sağdan veya soldan yapılan bir hücum birliğin sadece belirli kısmını etkileyecek. (Klasik TW oyunlarında hasar asker temellidir.)

    Açıklamanın sonunda kısa videolar gösterildi. Videoda oyuncu her bir askeri sürükle-bırak yöntemiyle yönlendirebiliyor.

    Çıkış tarihi ile ilgili soruya ise henüz belirlemedik diyen Russell, ileride farklı zaman aralıklarından savaş meydanı içerikleri paylaşacaklarını söyledi.

    Resmi siteden oyunun gelecekteki kapalı betası için başvurabilirsiniz.





    (Bilgiler alıntıdır)

    Evet.Konumuz hayırlı olsun.Bir eksiklik veya yanlışlık görürseniz lütfen söyleyiniz.Şimdiden teşekkürler.

    Soru-Cevap hakkında yardımcı olabilecek üyeler Aktif Üyelerdir



    İmzalar(gamebos adlı üye tarafından hazırlanmıştır.Kendisine çok teşekkür ediyorum)



     Total War[Fan Club](Genel Konu)

    SHOGUN TOTAL WAR
    TOTAL WAR (FAN CLUB)



     
    [center]
    [image]https://store.donanimhaber.com/ba/97/a4/ba97a4b6d66e9b6aef5d06c44d919aa4.png[/image]
    [color=#CC0000]SHOGUN TOTAL WAR[/color]
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_70741452/f_//tm.htm#70741452][b][color=black]TOTAL WAR (FAN CLUB)[/color][/b][/link]
    [/center]



     Total War[Fan Club](Genel Konu)

    MEDİEVAL TOTAL WAR
    TOTAL WAR (FAN CLUB)



     
    [center]
    [image]https://store.donanimhaber.com/4d/07/02/4d0702f305cfe4e6c517edb5ca66f050.png[/image]
    [color=grey]MEDİEVAL TOTAL WAR[/color]
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_70741452/f_//tm.htm#70741452][b][color=black]TOTAL WAR (FAN CLUB)[/color][/b][/link]
    [/center]



     Total War[Fan Club](Genel Konu)

    ROME TOTAL WAR
    TOTAL WAR (FAN CLUB)



     
    [center]
    [image]https://store.donanimhaber.com/94/15/ab/9415abf2f26c55537ba7aff9137b9549.png[/image]
    [color=#CC0000]ROME TOTAL WAR[/color]
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_70741452/f_//tm.htm#70741452][b][color=black]TOTAL WAR (FAN CLUB)[/color][/b][/link]
    [/center]



     Total War[Fan Club](Genel Konu)

    MEDİEVAL 2 TOTAL WAR
    TOTAL WAR (FAN CLUB)



     
    [center]
    [image]https://store.donanimhaber.com/67/8f/2c/678f2c4449287320ffc9f98e6d0ff675.png[/image]
    [color=#006699]MEDİEVAL 2 TOTAL WAR[/color]
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_70741452/f_//tm.htm#70741452][b][color=black]TOTAL WAR (FAN CLUB)[/color][/b][/link]
    [/center]




     Total War[Fan Club](Genel Konu)

    EMPİRE TOTAL WAR
    TOTAL WAR (FAN CLUB)



     
    [center]
    [image]https://store.donanimhaber.com/d2/8e/cd/d28ecd5fcabe32550147e8ff58e7f5e8.png[/image]
    [color=#CC9900]EMPİRE TOTAL WAR[/color]
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_70741452/f_//tm.htm#70741452][b][color=black]TOTAL WAR (FAN CLUB)[/color][/b][/link]
    [/center]




     Total War[Fan Club](Genel Konu)

    NAPOLEON TOTAL WAR
    TOTAL WAR (FAN CLUB)



     
    [center]
    [image]https://store.donanimhaber.com/eb/39/bc/eb39bccaf13806aa80a1a247257fe956.png[/image]
    [color=#000066]NAPOLEON TOTAL WAR[/color]
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_70741452/f_//tm.htm#70741452][b][color=black]TOTAL WAR (FAN CLUB)[/color][/b][/link]
    [/center]




     Total War[Fan Club](Genel Konu)

    SHOGUN 2 TOTAL WAR
    TOTAL WAR (FAN CLUB)



     
    [center]
    [image]https://store.donanimhaber.com/07/98/49/0798490c6c1121f401a2019ee52a78db.png[/image]
    [color=#660000]SHOGUN 2 TOTAL WAR[/color]
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_70741452/f_//tm.htm#70741452][b][color=black]TOTAL WAR (FAN CLUB)[/color][/b][/link]
    [/center]



     Total War[Fan Club](Genel Konu)

    ROME 2 TOTAL WAR
    TOTAL WAR (FAN CLUB)



     
    [center]
    [image]https://store.donanimhaber.com/66/d1/30/66d130e95335c5f7330222d2d87cb03b.png[/image]
    [color=#996633]ROME 2 TOTAL WAR[/color]
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_70741452/f_//tm.htm#70741452][b][color=black]TOTAL WAR (FAN CLUB)[/color][/b][/link]
    [/center]







    [center] 
    [image]http://imageshack.us/a/img839/8072/epirusicon.png[/image]
    [color=#FFCC99]EPIRUS[/color]
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_38566362/tm.htm][b][color=black]TOTAL WAR ROME II[/color][/b][/link]
    &
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_70741452/f_//tm.htm#70741452][b][color=black]TOTAL WAR (FAN CLUB)[/color][/b][/link]
    [/center]







    [center] 
    [image]http://imageshack.us/a/img191/9449/athensicon.png[/image]
    [color=#6633FF]ATHENS[/color]
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_38566362/tm.htm][b][color=black]TOTAL WAR ROME II[/color][/b][/link]
    &
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_70741452/f_//tm.htm#70741452][b][color=black]TOTAL WAR (FAN CLUB)[/color][/b][/link]
    [/center]






    [center] 
    [image]http://imageshack.us/a/img259/7446/spartaicon.png[/image]
    [color=#996666]SPARTA[/color]
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_38566362/tm.htm][b][color=black]TOTAL WAR ROME II[/color][/b][/link]
    &
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_70741452/f_//tm.htm#70741452][b][color=black]TOTAL WAR (FAN CLUB)[/color][/b][/link]
    [/center]





    [center] 
    [image]https://store.donanimhaber.com/87/83/16/878316ffc8cee68f57b42be4c4a383ac.png[/image]
    [color=#CC0066]SUEBI[/color]
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_38566362/tm.htm][b][color=black]TOTAL WAR ROME II[/color][/b][/link]
    &
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_70741452/f_//tm.htm#70741452][b][color=black]TOTAL WAR (FAN CLUB)[/color][/b][/link]
    [/center]







    [center] 
    [image]https://store.donanimhaber.com/f6/af/77/f6af77c60db8d0221315092d3cf70ba2.png[/image]
    [color=#6633FF]PONTUS[/color]
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_38566362/tm.htm][b][color=black]TOTAL WAR ROME II[/color][/b][/link]
    &
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_70741452/f_//tm.htm#70741452][b][color=black]TOTAL WAR (FAN CLUB)[/color][/b][/link]
    [/center]





    [center] 
    [image]https://store.donanimhaber.com/f9/08/80/f90880bb602e47a3d864f75ce2356591.png[/image]
    [color=#FF0099]PARTHIA[/color]
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_38566362/tm.htm][b][color=black]TOTAL WAR ROME II[/color][/b][/link]
    &
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_70741452/f_//tm.htm#70741452][b][color=black]TOTAL WAR (FAN CLUB)[/color][/b][/link]
    [/center]







    [center] 
    [image]https://store.donanimhaber.com/f1/24/50/f1245050e86a338fce84c81db0ef04ac.png[/image]
    [color=#3300CC]EGYPT[/color]
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_38566362/tm.htm][b][color=black]TOTAL WAR ROME II[/color][/b][/link]
    &
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_70741452/f_//tm.htm#70741452][b][color=black]TOTAL WAR (FAN CLUB)[/color][/b][/link]
    [/center]





    [center] 
    [image]https://store.donanimhaber.com/2d/e7/d4/2de7d4843ff4d67c2cb5430a0428e411.png[/image]
    [color=#990000]ROME[/color]
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_38566362/tm.htm][b][color=black]TOTAL WAR ROME II[/color][/b][/link]
    &
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_70741452/f_//tm.htm#70741452][b][color=black]TOTAL WAR (FAN CLUB)[/color][/b][/link]
    [/center]






    [center] 
    [image]https://store.donanimhaber.com/94/48/ca/9448ca8c2cd0c7c0062c1a56be7b95a2.png[/image]
    [color=#336600]ARVERNI[/color]
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_38566362/tm.htm][b][color=black]TOTAL WAR ROME II[/color][/b][/link]
    &
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_70741452/f_//tm.htm#70741452][b][color=black]TOTAL WAR (FAN CLUB)[/color][/b][/link]
    [/center]







    [center] 
    [image]https://store.donanimhaber.com/66/bf/5a/66bf5af6786ad3fd80dc39f03af3e229.png[/image]
    [color=#006633]KARTACA[/color]
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_38566362/tm.htm][b][color=black]TOTAL WAR ROME II[/color][/b][/link]
    &
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_70741452/f_//tm.htm#70741452][b][color=black]TOTAL WAR (FAN CLUB)[/color][/b][/link]
    [/center]





    [center] 
    [image]https://store.donanimhaber.com/64/af/ea/64afeaead1e9700a270b3bd37ba6c901.png[/image]
    [color=#0066CC]ICENI[/color]
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_38566362/tm.htm][b][color=black]TOTAL WAR ROME II[/color][/b][/link]
    &
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_70741452/f_//tm.htm#70741452][b][color=black]TOTAL WAR (FAN CLUB)[/color][/b][/link]
    [/center]





    [center] 
    [image]https://store.donanimhaber.com/be/e6/fd/bee6fd3b44f43e71a2bfef53a73bef9f.png[/image]
    [color=#000000]MACEDONYA[/color]
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_38566362/tm.htm][b][color=black]TOTAL WAR ROME II[/color][/b][/link]
    &
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_70741452/f_//tm.htm#70741452][b][color=black]TOTAL WAR (FAN CLUB)[/color][/b][/link]
    [/center]








    [center] 
    [image]https://store.donanimhaber.com/4c/a5/82/4ca5822fd22715e156d1bc134531bb8e.png[/image]
    [color=#330099]SELEUCİDS[/color]
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_38566362/tm.htm][b][color=black]TOTAL WAR ROME II[/color][/b][/link]
    &
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_70741452/f_//tm.htm#70741452][b][color=black]TOTAL WAR (FAN CLUB)[/color][/b][/link]
    [/center]







    Üyeler

    1.karasis65(Kurucu)
    2.exterminating(Amca Üye)(İstek Üzerine)
    3.Holy Templar(Onursal Üye)
    4.quancore(2.Onursal üye)
    5.gamebos(Mühürdar)
    6.Trsnaqe(Total War Hayranı)
    7.MerTurkizM(Aktif Üye)
    8.GATIRCAN
    9.vito_scaletta
    10.iyonik
    11.Karlito Yalaréz
    12.zweihanderr
    13.Ekulac
    14.Mangalay(Aktif Üye)
    15.Jon Snow Targaryen
    16.Talk2MyHand
    17.tomthejeer
    18.The Player
    19._Joe_
    20.eminmetehan(Total War Uzmanı)
    21.Alter Mann
    22.battleknight99
    23.Gianluigi Buffon
    24.Ares48_
    25.a4technic(Aktif Üye)
    26.sbaran
    27.hsynbl
    28.Reyyizz
    29.RichardRose
    30.Mr.DarkDevil
    31.Miklo*
    32.chewrim
    33.Wenrum
    34.Heavy Armored Knight(Aktif Üye)
    35.Kripoli
    36.S©o®PioN06
    37.arslanbenzer
    38.EdmondDantes
    39.pembekedi
    40.Mert_U
    41.Pizza Hot
    42.burki0896
    43.ozgurunal1
    44.DestroyeR33
    45.bihtimal
    46.Çöl Tilkisi
    47.-The Stig-
    48.G.rex
    49.mehard
    50.5lgc25005
    51.AltairinZırhı
    52.PlayerX
    53.Kimsesizlerin Kimi
    54.batanreis
    55.turkprince
    56.mustafadark(Roman General)
    57.Legiones Redde!
    58.Mastergame
    59.ProgreSsive aTTacK
    60.lalala25
    61.Napoleonfd
    62.Fast_Tortuga
    63.ghost201
    64.denn1s33
    65.erdimdegeldim
    66.Cpt. Price
    67.elMAHO
    68.Tracy-Mcgrady
    69.spike87
    70.touch_of_sleep
    71.aηปΒis
    72.anayols
    73.Kvothé
    74.Bögüalp
    75.Suraz
    76.kenemser
    77.rasheem
    78.Eaglex85
    79.Didier Drogba1212
    80.Juniorİskender
    81.Türkuaz
    82.selcukkovan
    83.omeryucel
    84.cihan924
    85.Kutsal Kitap
    86.ukc395
    87.ibo1919
    88.Alman Sempatizanı
    89.SonOfTurk
    90.ultra-durable
    91.altan19
    92.Hunter Killer
    93.elessar26
    94.schumacher075
    95.Ahayri
    96.geronimo.
    97.Requiestcat in Pace
    98.AdamBaliKokusu
    99.crankestain
    100.Wox_populi
    101.Tsmr
    102.cin
    103.schumacher075
    104.Lastik Pompası
    105.Bemozerd(Total War Manyağı)
    106.KARTALLAR YANLIZ UCA
    107.furkovic
    108.the space enginer
    109.yapiyolite
    110.ürüng ayıg toyon
    111.bi diğer drogba
    112.Scorcher
    113.- Black Widow -
    114.Pynasty
    115.KingOfCups
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Konuyla uzun zamandır ilgilenmediğimi biliyorum.Konuda hala güncellenmemiş bilgiler mevcut.Bunlara bir açıklama getirmek istiyorum.

    Bu konuyu ilk açtığım zaman rome 2 yapım aşamasındaydı ve görseller yeni yeni gelmeye başlamıştı.Ve ben rome 2 nin bütün detaylarını neredeyse anında buraya ekliyordum.Bu yaptığım tanıtım (bende dahil olmak üzere)birçok kişiye bu oyunu orijinal olarak satın aldırttı.Ancak malumunuz olduğu üzere rome 2 facia gibi bir çıkışın ardından geçen 1 yıllık süreye rağmen yerinde bir oyun olmuş değil.

    Atilla total war a yer vermememin sebebi bu.Etw-napoleon senaryosuna yakın bir şey görüyoruz.Dlc olarak çıkartılabilecek bir içeriği oyun olarak 80 lira gibi yüksek bir fiyatla önümüze getiriyor CA.Ve yine rtw2 de olduğu gibi uğraşılmış trailer ve sinematiklerle.Keşke bu uğraşlarını biraz daha oyunlara verseler.

    Atilla total war ile bilgileri oyun çıktıktan sonra sayfaya ekleyeceğim.Kimsenin oyunu burdan görüp aldığında kötü bir durumla karşılaşmasını istemem.

    Okuduğunuz için teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karasis65 -- 2 Aralık 2015; 1:01:55 >



  • Takipte.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: exterminating

    Takipte.

    bu aralar biraz yoğunum biraz uzayabilir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: karasis65

    quote:

    Orijinalden alıntı: exterminating

    Takipte.

    bu aralar biraz yoğunum biraz uzayabilir

    Fazla uzamasın hocam ''4'' gözle bekliyoruz.
  • ekle ( onur üyesi gibirütbeli birşey ayarlasanda olur )
    medieval 2 favorim ama rome oynamayıda severim.
    medieval 2 için stainless steel 6.3 kullanırdım ingilizlerle ve fransızlarla oynamak kolay oluyordu diye venedik oynamıştım ( hard / very hard ) baya zorlamıştı oyun her taraftan saldırıyorlardı
  • up
  • dostum ekle onur uyesi tarzı favorim etw
  • quote:

    Orijinalden alıntı: quancore

    dostum ekle onur uyesi tarzı favorim etw

    onur üyesi olarak eklendiniz.İlk üyeler birşey isterde yapmam mı
  • Rome.Medieval.empire.napoleon.shogun2. Uzun süre oynamış birisi olarak oyunla ilgili her türlü konuda yardımcı olabilecek bir üye olmak isterim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rome 2 nun videolari da konuldumu mobilim fark edemedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reserved değerlenir buralar şakamaka total war hayranı olarak ekle
  • M2tw uzmanıyim rome1,med1,med2 oynadım seriden.Soru sorabilirsiniz bunlardan beni de m2tw fan eklersen sevinirim.Şu an oynadığım Campaign in resimlerini ve detaylarını atarım pc ye geçince.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gamebos

    Rome 2 nun videolari da konuldumu mobilim fark edemedim.

    videolar konuldu isterseniz link verebilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karasis65 -- 28 Ocak 2013; 21:28:37 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gamebos

    Rome.Medieval.empire.napoleon.shogun2. Uzun süre oynamış birisi olarak oyunla ilgili her türlü konuda yardımcı olabilecek bir üye olmak isterim.

    quote:

    Orijinalden alıntı: MerTurkizM

    M2tw uzmanıyim rome1,med1,med2 oynadım seriden.Soru sorabilirsiniz bunlardan beni de m2tw fan eklersen sevinirim.Şu an oynadığım Campaign in resimlerini ve detaylarını atarım pc ye geçince.


    Aktif Üye olarak eklendiniz.Diğer eklemeler yapıldı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karasis65 -- 28 Ocak 2013; 21:37:36 >
  • ben de napolyon a başladım. en zorda oynuyom baya zorluyo load yapmadan oynuyorum
    kaç gündür berlin i almaya çalışıyom
  • ekleyiniz
  • Hocam ben niye düz üyeyim ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: exterminating

    Hocam ben niye düz üyeyim ?

    düz üyeolurmu öyle şey bulun bişi yazayım.ilk üyesiniz sonuçta iyi birşeyler olabilir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vito_scaletta

    ekleyiniz

    eklendiniz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: karasis65

    quote:

    Orijinalden alıntı: exterminating

    Hocam ben niye düz üyeyim ?

    düz üyeolurmu öyle şey bulun bişi yazayım.ilk üyesiniz sonuçta iyi birşeyler olabilir

    Amca üye kurucunun yarısı niteliğinde olabilir. Bu arada yanlış anlaşılma olmasın düz üye derken de yanlış anlaşılma olmasın yani o na göre !!!
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.