Şimdi Ara

Philips W536 // ÇİFT SIM KART // 1 GHZ DUAL // 512 MB RAM // 4.0 INC // 5MP KAMERA // ANDROID 4.0

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
691
Cevap
11
Favori
76.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Philips W536 // ÇİFT SIM KART // 1 GHZ DUAL // 512 MB RAM // 4.0 INC // 5MP KAMERA // ANDROID 4.0

Philips W536 // ÇİFT SIM KART // 1 GHZ DUAL // 512 MB RAM // 4.0 INC // 5MP KAMERA // ANDROID 4.0

Geçtiğimiz hafta satışa sunuldu philipsin yeni telefonu 589 tl olarak satılıyor fiyatı özelliklerine göre iyi en büyük artısı çift sim kart desteklemesi ayrıca 4 inc ve android ice cream işletim sistemi mevcut orta sınıf cihaz arayanlar için iyi bir alternatif.

PHILIPS CEP TELEFONU ÇAĞRI MERKEZİ 444 44 08

http://www.hizlial.com/u02.044.1245.0053/philips-w536-4-gb-hafiza-karti-hediyeli#

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zekeriyahoca -- 11 Mart 2013; 15:52:56 >

• Bence hem tasarım hem ozellik hemde fiyat olarak gayet guzel..
    Philipsin TR servis desteği kötü olsa da bu öğlen alıyoruuum =) inceleyip yazarım görüşlerimi fırsat bulursam ;)
  • fiyatına göre özellikleri iyi olsada boyutu 4.0 inc e göre biraz fazla büyük gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Philips W536 // ÇİFT SIM KART // 1 GHZ DUAL // 512 MB RAM // 4.0 INC // 5MP KAMERA // ANDROID 4.0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinanazim -- 20 Şubat 2013; 10:59:44 >
  • cihaz başarı tarafından türkiyeye getiriliyor arkadaslar yetkili servisi basarı telefon acıp sordum cihaz full türkçe menü ve başarı garantisinde alacak olan arkadaslar basarının sitesindende satın alabilir

http://www.basariticaret.com/urun.php?ID=535
  • ace ile karşılaştırıldığında hangisi mantıklı
  • Ekran nasıl daha önce hiç dokunmatik kullanmadım. Samsung Galaxy gibiyse almayı düşünüyorum. Philipsin satışta olan diğer modelinin dokunmatiği için forumda çok kötü bir yorum vardı. Alan arkadaşların yorumlarını beliyoruz. Bu arada ram 1 gb olsa çok iyi olacakmış.
  • Selam arkadaşlar... aleti aldım 550tlye=)

Bi kaç gundur kullanıyorum.. şarjı kendi kullanımıma göre 2-3 gunu rahat buldu
    Tasarım olarak kesinlikle çok estetik duruyor
    Menüsü türkçe.. android 4.04 ile geldi..
    Auto focusu cok başarılı buldum.. gun ışıgında gayet guzel gibi, loş ortamlarda biraz ayar gerekli.. gece flaşlı da fena çekmiyor
    Kapağı biraz nazik çıkarmak lazım..
    14snde açılıyor 7snde kapanıyor

merak ettiklerinizi yazabilirsinzi arkadaşlar ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hddddd -- 28 Ocak 2013; 9:54:02 >
  • Ve en begendiğim özelliklerinden 2si de kamerayla ilgili..

1- panoramik çekimi çok pratik ve başarılı..
    2- hareketli foto ozelliği guzel.. (şöyle ki; kamerayı herhangi bir nesne veya ortamda açıp 1-2sn yana kaydırarak çekiyorsunuz video çeker gibi, siz deklanşöre basıyorsunuz alet bir sure sonra kendi durduruyor çekimi..sonra resmi açıp oynat dediğinizde parmagınızı ekranda saga sola surukleyerek istediğiniz pozisyonda anlık bakabiliyorsunuz;) )

Bir de foto konusunda tecrübeli arkadaşlar varsa bi kaç terim sorum olacak;
    Kamera seçeneklerinde SCN, HDR ve ZSD ayarları bulunuyor.. bunlar neye yarar???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hddddd -- 28 Ocak 2013; 10:04:02 >
  • Hayırlı olsun. güle güle kullan.

Öncelikle nereden aldığını öğrenebilir miyim? Taksit te yaptılar mı?

Cihazın garantisi Başarı mı?

Ekran çözünürlüğü, parlaklığı, netliği vs. nasıl?

Menü akış hızı nasıl.

Çektiğin resimlerde geçiş yaparken yani galeride gezinirken mozaiklenme oluyormu?

Internet sayfalarındaki hızı nasıl? Flash playerlı siteleri açıyor mu? Flash playerlı videoları izleyebiliyor musun?

Çok soru sordum galiba kusura bakma ama, senelerdir philips x520 cep telefonu kullanan biri olarak w536 ile ciddi ciddi ilgileniyorum. Ayrıca ilk akıllı telefonum olacak, bu yüzden ciddi bir araştırma içerisindeyim.

Zaman bulursan birkaç fotoğraf veya video ekleyebilirsen de çok iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArmaganT

Ekran nasıl daha önce hiç dokunmatik kullanmadım. Samsung Galaxy gibiyse almayı düşünüyorum. Philipsin satışta olan diğer modelinin dokunmatiği için forumda çok kötü bir yorum vardı. Alan arkadaşların yorumlarını beliyoruz. Bu arada ram 1 gb olsa çok iyi olacakmış.

w536da herhangi bir tıkanma, donma, tepki vermeme gibi birşeye şuan için hiç rastlamadım.. Gayet guzel ve akıcı geçişler var.. alettede yaklaşık olarak 20-25 tane ektra uygulamam yuklü..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fakir Kemancı

ace ile karşılaştırıldığında hangisi mantıklı

Bence tasarım kosunda kesinlikle philips
    Servis desteği kosunda samsung
    Aksesuar edinebilmede samsung
    Ekran çüzünürlüğü philips(480x800) samsung(320x480)!!!.. kesinlikle philips
    Bataryada çok ufak bir fark olsa da philips..
    Fiyat / Performans... yorum yok=)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinanazim

Hayırlı olsun. güle güle kullan.

Öncelikle nereden aldığını öğrenebilir miyim? Taksit te yaptılar mı?

Cihazın garantisi Başarı mı?

Ekran çözünürlüğü, parlaklığı, netliği vs. nasıl?

Menü akış hızı nasıl.

Çektiğin resimlerde geçiş yaparken yani galeride gezinirken mozaiklenme oluyormu?

Internet sayfalarındaki hızı nasıl? Flash playerlı siteleri açıyor mu? Flash playerlı videoları izleyebiliyor musun?

Çok soru sordum galiba kusura bakma ama, senelerdir philips x520 cep telefonu kullanan biri olarak w536 ile ciddi ciddi ilgileniyorum. Ayrıca ilk akıllı telefonum olacak, bu yüzden ciddi bir araştırma içerisindeyim.

Zaman bulursan birkaç fotoğraf veya video ekleyebilirsen de çok iyi olur.

Teşekkürler

PM.. ben peşin aldım, taksitli de çok uçuk fark olmaz sanırım
    Evet tüm philips telefonlar ile sadece BAŞARI ilgileniyor..
    Daha önce 480x800 kullanmadım belki de o yuzden gayet net geldi.. parlaklık tatmin edici bence.. ekranına koyu film çektiğim halde güneşli havada yazılar vs. hafiften belli ve okunabiliyor..
    Menüde şu an için hiç bir tıkanma geç tepki vs. rastlamadım..
    -resimlerde henüz pek gezme fırsatım olmadı.. daha sonra cevap vereyim..
    -internet hızını da pek deneyemedim henüz
    ;) bende philips x520 kullandım ve hayranıyım... sınıfına göre özellikle tasarım ve şarj süresi olarak hak ettiği yeri bulamadı..

Foto ve video eklemeyi düşünüyorum, ancak önce kardeşimden foto makinesini kapmam lazım =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hddddd -- 28 Ocak 2013; 10:52:10 >

• Buyrun philips w536 10 gundur türkiyede.. telefonlarla ilgilnen kaç kişi bundan haberdar?
    ya aynı! ürünü nokia, samsung çıkarsaydı nasıl olurdu sizce.. aylar önceden heryerde afiş reklam görürdük, Nokia lumia(Profesyonel kamerayla çekilen görüntüleri bakıın bunlar lumiayla çekildi harika kamerası var diye reklam filmiyle halkı kandıran).. daha satışa çıkmadan adını duymaktan bıkmayan varmı??
    Milletin gözüne sokulan, adeta onu almaya mecbur bırakılan o her köşe başında her operatör şubesinde satılan markaları değil Philips f/p ürününü aldım.. sanırım 7. philips telefonum=) seviyorum len Philipsi..

bana katılmayan arkadaşlar elbette olacaktır.. Saygılar efenimm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hddddd -- 28 Ocak 2013; 11:17:36 >
  • Durumu düzeltir düzeltmez almayı planlıyorum. Keşke ramda 1 gb olsaydı.
  • Kamera seçeneklerinde SCN, HDR ve ZSD ayarları bulunuyor.. bunlar nedir bilen yok galiba =/
  • quote:

Orijinalden alıntı: hddddd

Buyrun philips w536 10 gundur türkiyede.. telefonlarla ilgilnen kaç kişi bundan haberdar?
    ya aynı! ürünü nokia, samsung çıkarsaydı nasıl olurdu sizce.. aylar önceden heryerde afiş reklam görürdük, Nokia lumia(Profesyonel kamerayla çekilen görüntüleri bakıın bunlar lumiayla çekildi harika kamerası var diye reklam filmiyle halkı kandıran).. daha satışa çıkmadan adını duymaktan bıkmayan varmı??
    Milletin gözüne sokulan, adeta onu almaya mecbur bırakılan o her köşe başında her operatör şubesinde satılan markaları değil Philips f/p ürününü aldım.. sanırım 7. philips telefonum=) seviyorum len Philipsi..

bana katılmayan arkadaşlar elbette olacaktır.. Saygılar efenimm

siz telefondan memnunsanız bunları dert etmeyin hocam, zaten bilinçli tüketiciler bu cihazları araştırarak alıyor. bilinçsiz tüketiciler ise aynı özelliklere daha fazla ödemeye zaten alışıktır. Philips'in fiyatının uygun olmasında belli ki sitem ettiğiniz reklam olmamasının yani reklam giderlerinin olmamasıda var.

• Merhaba arkadaşım. Nasıl açıklayayım bilmiyorum ama belirttiğin şeyler dosya kodekleri yani uzantıları. Örneğin HDRI bir tür resim dosya uzantısı. Bu tür resimler panorama olarak oluşturulan resimlere benzerler.. Diğerlerini açıklamak biraz karışık..
  • Merhaba arkadaşım. Nasıl açıklayayım bilmiyorum ama belirttiğin şeyler dosya kodekleri yani uzantıları. Örneğin HDRI bir tür resim dosya uzantısı. Bu tür resimler panorama olarak oluşturulan resimlere benzerler.. Diğerlerini açıklamak biraz karışık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bm1341

Merhaba arkadaşım. Nasıl açıklayayım bilmiyorum ama belirttiğin şeyler dosya kodekleri yani uzantıları. Örneğin HDRI bir tür resim dosya uzantısı. Bu tür resimler panorama olarak oluşturulan resimlere benzerler.. Diğerlerini açıklamak biraz karışık..

çok teşekkürler

SCN, HDR ve ZSD bu 3 terim için de açık / kapalı seçeneği sunuluyor menude..=/
    klavuzda da açılımlarını balamadım..
    Açıklaması zorsa sizce bunlardan hangilerini, hangi ortamda aktif tutmalıyım o konuda tavsiyeniz varmıdır=)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.