Şimdi Ara

Apple, bu yıl iki 4 inçlik iPhone modeli satışa sunabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • Apple, bu yıl iki 4 inçlik iPhone modeli satışa sunabilir





    Apple'ın geçen yılın sonlarına doğru tanıttığı iPhone 5 modeli rekor satış rakamlarına doğru giderken, yeni nesil iPhone modeli için de farklı iddialar ortaya atılıyor. iPhone mini ile başlayan dedikodu kazanı bu kez üst seviye üç iPhone modeline doğru çevrilmiş durumda. 




    Digitimes tarafından endüstri kaynaklarına dayanılarak verilen haberde, bu yıl Apple'ın 4 inçlik LCD ekran ve dokunmatik paneli biraraya getirdiği ince iki adet iPhone modelini pazara sunacağı, yılın sonlarına doğru tanıtacağı daha büyük ekranlı bir modeli de gelecek yıl pazara sunacağı iddia ediliyor. 4 inçlik bu modellerden birisi orta seviye akıllı telefon segmentini hedefliyor.




    Ancak Apple'ın önündeki engel birleşik dokunmatik panel teknolojisinin geçen yıl yeterli miktarda üretim yapamaması. Daha büyük satış hedefi olan Apple, stok sıkıntısı yaşanmaması için ince eleyip sık dokuyor. Bununla birlikte bu yıl için bu panellerin üretiminde sıkıntı yaşanmayacağı dile getiriliyor.




    Bu yılın ilk çeyreğinde 20 milyon iPhone 5 satışı beklenirken, sonraki çeyrek için beklentiler 18 milyona iniyor.




    Apple'ın resmi lansmanı yapacağı güne kadar iddiaların ardı arkası kesilecek gibi görünmüyor. Ancak firmanın düşünce aşamasındaki bazı planları, iddia olarak karşımıza geliyor olabilir. Zira bu yıl yeni nesil bir iPhone modelinin tanıtılması kesin. iPhone 5 modelinin ise fiyatı biraz daha düşecek ve iddialardaki orta seviye pazarı hedefler hale gelecek. Bu açıdan bakıldığında iddialar biraz gerçeği yansıtıyor.




    Büyük ekranlı ve 12MP kameraya sahip iPhone Math modeli ise bir süredir diğer bir odak konu ve 4.8 inç boyutlarında olabileceği farklı kaynaklar tarafından gündeme taşınıyor.

     

     








  • Ne iphone muş be

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3.5/4.0 ve 4.8 şeklinde iki boyut çıkarsınlar herkese hitap etsinler. gördüğüm üzere birçok kişi büyük ekran tercih ettiği için ios sevse de iphone kullanmıyor.
  • doğru iki 4 inçlik model satışa sunacak siyah iphone 5s ve beyaz iphone 5s
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Umutcan

    3.5/4.0 ve 4.8 şeklinde iki boyut çıkarsınlar herkese hitap etsinler. gördüğüm üzere birçok kişi büyük ekran tercih ettiği için ios sevse de iphone kullanmıyor.


    Bir Galaxy Note kullanıcısı olarak 5"lik bir Iphone çıksa kesinlikle düşünürüm. Tabi bir de arayüz konusunda bir şeyler yapsa Apple çok iyi olur. Android kullandıktan sonra çok sıkıcı geliyor. Yeni Ipad aldım kurcalarken canım sıkılıyor :D

  • Steve Jobs varken daha iyidi sanki? Yokluğu belli ettiriyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Umutcan

    3.5/4.0 ve 4.8 şeklinde iki boyut çıkarsınlar herkese hitap etsinler. gördüğüm üzere birçok kişi büyük ekran tercih ettiği için ios sevse de iphone kullanmıyor.

    Harbiden çıksın ve herkes rahatlasın. 4 inç varken 3.5 inç gereksiz, 4 ve 4.7 gibi 2 model çıksın, arayüzde biraz değişiklik yapsınlar, cihazın stabilitesini bozmayacak tweaklere izin versinler yeter.
  • ""Zira bu yıl yeni nesil bir iPhone modelinin tanıtılması kesin. iPhone 5 modelinin ise fiyatı biraz daha düşecek ve iddialardaki orta seviye pazarı hedefler hale gelecek. Bu açıdan bakıldığında iddialar biraz gerçeği yansıtıyor.""

    İddia ayrı bir saçmalık,haber olan iddia nın içindeki ,yukarıdaki yorum ayrı bir saçmalık.Bundan önceki bu tür iddia larda zaten bu yönde fikir belirtmedikmi?,ben ve bir çoğu.

    Bizden alıp bizemi satıyorsunuz?

    İlk iphone dan bu yana ,her sene böyle değilmi zaten.

    Bu tür iddiaları haber yapmak için primmi alıyorsunuz ?Anlamadımki.Evirip çevirip aynı haberler hep.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.8" iphone çıkarsa alacağım diye sözüm var birine inşallah çıkarmazlar

  • adamlar ucuzunu yalanladı şimdi de bu çıktı.bu markanın haberleri bitmiyor.sürekli o çıkcak bu çıkcak

  • quote:

    Orijinalden alıntı: GAMBIT

    4.8 iphone çıkarsa alacağım diye sözüm var birine inşallah çıkarmazlar


    hahaha inş. :D

  • Basligi gorur gormez ekrem71 kardesimizin copy-paste yaptigini anladim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone 5 modeli iş adamlarının alacağı işlerini görecek bir model
    aa 5 inçlik bir modeli gençler ve multimedya tutkunları talep ediyor
    dolayısıyla bu iki üst segmente ayrı ürün çıkarmak oldukça mantıklı.
    Samsung bu durumu daha abartıp yeni segmentlere de ürün satabildi.
    Apple 30 yıl önceki gibi treni kaçırmaz pazarı başkalarına kaptırmaz ise sırtı yere gelmez.

  • 4" ve 4.8" civarı iki ürün lazım bu adamlara. Ama ucuz iPhone olayı olmayacak. İkisi de son teknoloji olmalı. Deli satış yaparlar.

    Ek olarak home tuşunu dokunmatik yapıp ekranın alt ve üst kısmında kasanın sınırlarıyla olan boş kısımları küçültmeleri gerekiyor.

  • Apple den açıklama geldi: daha iyi bir kullanım için 4.8 inç en ideal boyuttur.:-)

  • apple kendi kalıplarını kırmalı. 2007 de nasıl cep telefonu anlayışını alt üst ettiyse yine yapabilir. zamanında 3.5 inç iphone görünce ekranı ne kadar büyük diyorduk ama artık koşullar değişti. bence en iyi ekran boyutu note2 de mesela. tabi kullanıma göre değişir artık 2 iphone modeli olmalı en azından. 4.2 inç 5.5 inçlik gibi gibi. yoksa aynı mantık giderse sonu ateri firması gibi olabilir.

  • orta seviye iphone olcakmış zaten iphone 4 halen satışta ve orta seviye bi iPhone

  • iyice ayağa düşüyor iphone
  • önce ios 6.1'i çıkarsınlar da insanı katil etmesinler.
  • Bu gün ilk defa iphone 5 gördüm birinde inceledim. En olarak hiç bir fark yok sadece boyunu uzatmışlar. 190 boyunda 10 yaşında çocuk gibi olmuş:)

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.