Şimdi Ara

Su kaçağı Tespiti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Site Adresi:http://www.sukacagitespiti.com/
    Sektör: Tesisat
    Kuruluş: 2011
    Yazılım: Özel

    Ev ve işyerlerimizde rutubet ve nem oluşumlarının bunun yanında yüksek su faturalarının sebebi olan şey su kaçağı problemidir. Su kaçağı, herhangi bir sebepten dolayı yapılarda çıkan büyük zararlı bir sorundur.

    Su kaçağı olan yapılarda cebi yakan faturaların yanı sıra kötü bir görünümde oluşur. Her açıdan zarar olan su kaçağının çözümü artık eskisi kadar zor bir işlem değildir.

    Eskiden su kaçağı bulmak sadece kendini belli ettiği noktalarda olduğunda biraz kolay bir işlemdi. Fakat gizli su kaçağı bulmak hiçte kolay bir işlem değildir. Şimdilerde ise su kaçağını bulmak ve onarmak oldukça pratik işlemlerle hallediliyor.

    Su kaçağı bulma firmaları şikâyetiniz üzerinize evinize geliyor ve dedektörle yardımıyla duvarları dinleyerek sorununun çıktığı bölgeyi buluyor. Onarımı da eskisi kadar zarar verici değil. Sadece sorunlu bölge kırılıyor ve onarımı gerekleşiyor.

    Ayrıca petek temizliği ve tuvalet açma konusunda da hizmet veriyoruz.







  • www.ermatesisat.com

    Kaçak Su Tesbiti, Kanal İzleme, Kanal Açma gibi konularda 30 yıllık tecrübemizi; son teknoloji ile geliştirilmiş kameralı ve bilgisayar bağlantılı sistemlerle birleştirerek, Bursa'da hizmetinizdeyiz.

    Yıkıp dökmeden, tesisatta su kaçıran bölgeyi, teknolojik cihazlarla tespit ederek sadece gerekli noktadan, müdahale ediyor ve su kaçağınızı gideriyoruz. Tıkalı mutfak ve tuvalet giderlerinizdeki tıkanıklığı kameralı sistemlerimizle tesbit ederek, kanal içinden müdahale ediyor ve tıkanıklıkları gideriyoruz. Üstelik bütün bunları, piyasa koşullarında minimize edilmiş fiyatlar ile gerçekleştiriyoruz.

    www.ermatesisat.com

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • su kaçağı tespiti ve su kaçağı bulma hizmetleri
    http://ygnsukacagi.com/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.