Şimdi Ara

Samsung, MWC 2013 etkinliğinde herhangi bir amiral gemi modeli tanıtmayacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Samsung, MWC 2013 etkinliğinde herhangi bir amiral gemi modeli tanıtmayacak





    Samsung'un bu yıl için beklenen ve en çok spekülasyon yapılan Galaxy S serisinin yeni amiral gemi modeli Galaxy S4 için bu kez Samsung mobil iletişim bölümü başkanı JK Shin tarafından bazı ipuçları verildi.




    Shin firmanın MWC 2013 fuarında yeni bir Note tableti tanıtacağını teyit etmişti. Yeni amiral gemi modeli sorularına ise firmanın aynı fuarda bir amiral gemi modeli lansmanı yapmayacağı şeklinde cevap verdi. Bu bakımdan MWC 2013 fuarında Galaxy S4 veya Tizen işletim sistemli bir amiral gemi modelinin tanıtılma ihtimali kalmadı.




    Fuarda muhtemelen Note 8.0, Galaxy XCover 2, orta seviye 5.8 inçlik bir model, yine orta seviye Tizen işletim sistemli bir model tanıtılacak.




    Galaxy S4 için ise Güney Koreli kaynaklar en geç Mart sonu olarak lansman tarihini gösteriyor. Gelen bilgiler 22 Mart tarihinde ABD'de bir Unpacked etkinliği düzenleneceği yönünde. Geçen yıl da firma MWC 2012 fuarında Galaxy S3 modelini tanıtmayacağını açıklamış ve Mayıs ayının ilk haftası bir etkinlik düzenlemişti. Galaxy S4 için de aynı durum sözkonusu.




    Ancak bu kez model için Mayıs ayını beklemeyeceğiz gibi görünüyor. Rakiplerinin hızlı atakları karşısında Samsung, Mart ayı bitmeden lansmanı yapabilir ve devamında da uluslararası sevkiyatı başlar.




    Samsung Galaxy S4 modelinde olacağı iddia edilen özellikler ise Cortex-A15 tabanlı Exynos 5 Dual/Quad işlemci, yeni nesil Mali grafik birimi, 13MP çözünürlükte kamera, 5 inçlik Full HD Super AMOLED ekran etrafında toplanıyor. 




     








  • Samsung sa kalsın ben almayayım

  • Samsung akilli bi hamle yapti.

    Hem senede bir amiral gemi tanittiklari icin kullanicilarin gonlunu kazanacak hemde rakiplerinin butun hamlelerini rahatca seyredebilecek

  • Hadi bakalım

  • Yorumlara bakıyorumda Samsung'a tepkiler çığ gibi büyüyor :D (Bende dahil)

  • Bencede s4 tanıtmadıkları isabetli olmuş zaten bende beklemiyordum geçen sene samsung mobile unpacked 2012 london da özel olarak tanıtmıştı iyi bir görsel şölendi klasik müzik gösterisi devasa bir sahne sevdiğim tarzda lansmanlardan hem daha geç tanıtması s3 sahibi olarak beni memnun etti yıl dolmadan yeni bir model çıkması hoş değil zaten s3 benzeri bir sürü model çıkardı tasarımın bir özelliği kalmadı memnunmusun derseniz dünkü aldıgım güncellemeyle çok memnunum evet kasa kalitesi diyemicem kalitesiz çünkü özellikle experia Z yi gördükten sonra ama şimdi şubatta yapılacak olan dünya mobil kongresinde de birsürü aynı işlemci aynı özellikte telefon görecegiz Samsungdan gerçekten çok iddalı tasarıma sahip kaliteli bir kasa bekliyorum donanım yönünden zaten bir hayli doyurucu çıtayı o yükseltiyor orası kesin 40 milyon sattı demekki dogru yoldayız diyip aynı kasaya yakın birşey çıkarırsa 40milyon -1 satar bu sefer almam :)





  • Yazın S4 çıktığı gibi Amerika'dan getirteceğim..Sizce fiyatı ne kadar olur Amerika'da..?Çok merak ediyorum gerçekten bu telefonun tasarımını..
  • bu aralar şu sony ciler de olmasa neye gülecektik :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erci501 -- 22 Ocak 2013; 17:15:09 >
  • Offf bu ne ya.
    Şu dünyada apple fanından daha kötü bir fan varsa o da sony fanıymış bunu da görmüş olduk.
    Arkadaş siz saklandığınız delikten Xperia Z lansmanı ile mi çıktınız? Sony nin gizli bir dünyayı ele geçirme planı falan mı bu? Xperia Z lansmanı ile dünyadaki fanlarına aktif hale geçmeleri için subliminal mesaj falan mı gönderdi?
    Her haberin her yorumun her olayın altında bir Xperia Z akar mesajı görmekten gına geldi.
    Gelsinde 2500 TL ye akıtın bakalım ne kadar akıtıyorsunuz heyecan ve merakla satış rakamlarını izleyeceğiz hep beraber.

  • Galaxy s4 ü geç tanıtması herkesi memnun eden bir gelişme. Şu yukarıda xperia z diyenler geçen yıl erkenden one x alanlara benzeyecekler. One x te aşırı bir pil sorunu varken xperia z nin ekranının hayal kırıklığı oldu daha şimdiden. Bu durum inceleme yapan birsürü site tarafından dile getirildi bile. Yarım yamalak telefon yaparak liderliğe oynanmıyor.
  • Haydi hayirlisi s3 umden memnunum ama yenilik iyidir ayrica yeni nesil a15 islemcileri merak ediyorum insallah pil gene buyuyerek gelir s s2 s3 hep buyuyerek cikti

    Not. Sony cileri gorunce iphone fanlarini ozluyor insan :))

  • xperia balon bir seri gecen sene oldugu gibi yeni galaxy cikana kadar şişip durcak.lansmanla beraber patlayip söner.sakin olun gençler

  • arkadaşlar belki s4 yine tum android telefonlardan daha cok satacak ama soyle bi durum var ben s3 kullanıyorum nedeni samsunga sempati duymam değil onex ve xperia s almak yerine galaxy s3 almak daha mantikli geldiği için aldim yani s3 alanlarin çoğu s3 çok iyi olduğu icin degil ondan başka iyi bir alternatif olmadığı için aldi bu yil bence durum öyle değil sony xperia z xperia s den çok üstün bi telefon htc de m7 ile iddialı geliyor (en azindan one x den daha iddiali) lg zaten donanim olarak iddialı modeller çıkarıyor du yazılım konusunuda çözerler yani kisaca galaxy s2 ve s3 deki gibi kıytırık modellerle gelmiyor rakipleri bu sene ve önümüzdeki seneler işinin daha zor olacağını düşünüyorum samsung un



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talerk -- 22 Ocak 2013; 19:57:22 >
  • Yahu arkadaşlar saydırmışsınız ama bir Sony sever olarak ben de Xperia akar diyorum, bunu dememin nedeni Sony sever olmamdan değil, Sony sever olmamın nedenlerinden geliyor. Adamların yaptıkları işe saygıları daha çok Samsung'dan, bunca sene tasarım hep kazıktı, bu sefer kazığı yumuşattılar ve güzel slogan buldular ama malzemeyi zayıf bıraktılar. Bunca sene hep performansa yüklendiler ve performans dışında bir şeylerin olduğunu bilen tüketiciler olarak haliyle s serisini bu konudan ötürü sevmez olduk, şahsen Güney Koreyi Japonya'dan daha çok sever ve bol bol dizilerini izlerim ama Samsung yerine tv olsun monitör olsun önceliğimi LG'ye veririm zira reklama abanan bir firma, oysa LG o kısımda daha etkili ürünler sunuyor, telefonda ise optimus g dışında bir modeline yönelmem LG'nin

    Not: Monitörde LG dedim ama şu an Samsung kullanıyorum, f/p açısından tatmin edici olarak gördüğüm bir ürünü 5 sene önce aldım ve maşallahı var. Alın size taraflı gibi olsa da tarafsız bir yorum zira Sony severliğimi bırakıp neden böyle bir düşünce yapısı oluşabildiğini açıklamak geldi şahsım adına.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.