İşletim Sistemi: Windows XP - SP2 veya Windows Vista İşlemci: 2.8 GHz Intel Pentium 4/AMD Athlon 64 +2800 veya daha iyisi Bellek Miktarı: 1 GB RAM Ekran Kartı: NVidia GeForce 7600/ATI Radeon X1650 veya daha iyisi Boş HDD Alanı: 8.5 GB
Tavsiye edilen sistem ihtiyaçları
İşletim Sistemi: Windows XP - SP2 veya Windows Vista İşlemci: 3.4 GHz Intel Pentium 4/AMD Athlon 64 +3400 veya daha iyisi Bellek Miktarı: 2 GB DDR2 RAM Ekran Kartı: NVidia GeForce 7800 GTX/ATI Radeon X1950 XTX veya daha iyisi Boş HDD Alanı: 8.5 GB
Yalnız dedektifimiz Edward Carnby bu defa New York’un ortasında Central Park’da dehşetin kucağına düşecek. Oyuna aslında “Alone in the Park” desek yeridir. Eden Software, oyunun daha çok aksiyon üzerine kurulu olacağının sinyallerini şimdiden verdi. Resident Evil ile Alone aynı kulvarda yarışmak istiyor anlaşılan. Oyun, çok değişik bir oynanış yapısına sahip olacak. Her şeyden önce, oyun boyunca “24” ve “Lost” gibi popüler dizilerdeki bölüm mantığı kullanılacak. 10 bölümlük bir dizi konseptine sahip olacak ve her bölümün başında önceki bölümün kısa bir özeti, bölüm bitiminde sonraki bölümden birkaç sahne gösterilecek. Her bölümün ortalama bir saat oyun süresine sahip olacağı ve bölümlerin birçok sinematik ile zenginleştirileceği söyleniyor. Ayrıca oyunun en ilgi çekici özelliklerinden birisi; oyun ana ekranında hiçbir göstergenin bulunmayışı. Yani ekranda ne canımız, ne mermimiz ne de başka bir gösterge olacak. Bu da oyunun sinemasal atmosferini iyice pekiştiriyor. Bu yöntem bundan önce “Call of Ctuhulhu”da da başarıyla kullanılmıştı. Ayrıca oyun içinde ayrı bir inventory sistemi de olmayacak. Üzerinizde ne var ne yok görmek için pardesünüzün ceplerini karıştırmanız gerekecek. Yani kahramanımız gerçek bir insanın taşıyabileceği kadar eşyayı üzerinde bulundurabilecek. Cebinizden tüfek veya gramofon çıkartmayı unutun! Türünün başarılı eserlerinden olan Alone, yeni oyunu ve yeni özellikleriyle bizleri yine karanlığa mahkum edeceğe benziyor. (alıntı:www.aral.com.tr)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pinky_Demon -- 23 Haziran 2008; 21:34:17 >
Survival Horror tarzında bir oyundu sanırım.The New Nightmare'i Edward Carnby ve hatunla (hatununadı neydi bu arada) bitirmiştim.Sağlam oyundu hakikaten.Aynı heyecanı yeni oyun bize yaşatabilirse ne ala...
the new nightmare i ps1 de bitirmiştim süperdi, silent hill den sonra en beğendiğim survival horror dı ss ler süper burdaki adam edward carnby mi (daha önce uzun saçlıydı ama o) bu arada harbiden hatunun ismi neydi?
the new nightmare i ps1 de bitirmiştim süperdi, silent hill den sonra en beğendiğim survival horror dı ss ler süper burdaki adam edward carnby mi (daha önce uzun saçlıydı ama o) bu arada harbiden hatunun ismi neydi?
kızın adı aline.. bak hala hatırlıyorum. iki de telefon edip duruyodu kıza neyse bu oyun da güzel olacağa benziyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_crazy -- 13 Mayıs 2006; 23:10:56 >
kızın adı aline.. bak hala hatırlıyorum. iki de telefon edip duruyodu kıza neyse bu oyun da güzel olacağa benziyor.
aline miydi yaff sanki başka bişiydi çok iiydi alone in the dark daima ürkütücü olmuştur.telefon sahneleri aklıma geldi telefon açtığında bana el salla diyordu mezarlığa girmeden önce adamın ismini hatırlayamadım kadın el feneriyle el sallarken ışık bir anda kesiliyordu telefondan daha doğrusu telsizden cızırtılar falan sağlamdı gerçekten silent hill kadar da zorlayıcıydı adventure yönüyle de ağır basıyordu gerilim/korku yönüyle de...