Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Alone in the Dark 5

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Pc Oyunları >> FPS/TPS >> Cevap: Alone in the Dark 5 Sayfa: <<   < önceki  7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
DanGWaR

Sisteme Gözat

27 Haziran 2008; 18:29:16 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Bilgisayarda ortak bir şey isteselerde gerçekleşemez.Düşük sistemleri oyunu açmak istiyor, bizse aşmış özellikler istiyoruz oyunlardan.2 sini aynı anda yapmayı başarabilen firma çok az şu anda.Ama pc ye hiçbirşey olmaz.Nvidia batmadıkça güvendeyiz, endişeniz olmasın

bloody_player

27 Haziran 2008; 18:38:02 

bu oyunun wii versyonu türkiyeye geldimi? bimeks ve teknosaya baktım ikisindede 5-6 yıl öncesinin oyunları war.

HeLLgaTe

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

27 Haziran 2008; 18:58:55 

Oyunu alan biri olursa SS koysun vede yorum yapsın

DeviL MaY Cry
S@rKs-PoWeR

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

27 Haziran 2008; 19:34:12 

Haklısın.PC çok yaygın olduğu için bu kadar sorun çıkartıyorlar.Kaldıki forumda kaç kişi orjinal konsol oyunu alıp oynuyor.Oyun firmaları hertürlü zarara giriyorlar.Onlar için en mantıklısı online oyun yapıp para kazanmak.Multiplatform kopya oyuna mahsur kaldı.Olan gene pc oyunculuğuna olacak gibi geliyor ama hadi hayırlısı

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
oldmember

27 Haziran 2008; 23:28:37 

Sanki konsolda korsan yok... Hikaye bunlar...

Ve hala aid teamlerden haber cıkmadı...

AMD 64 X2 6000 [ZEROtherm Nirvana NV 120 Premium Cpu Cooler] , Gigabyte MA790FX-DQ6 Motherboard , ZOTAC AMP EDITION 8800GT, CRUCIAL BALLISTIX - 2x2 GB DUAL DDR2 800 TRACER LED(red) , CREATIVE X-FI EXTREME MUSIC ,400GB SATA2 SEAGATE 16 MB SATA2,500 GB SATA2 SEAGATE 32 MB, 500 GB SATA2 SEAGATE 16 MB , 250GB SAMSUNG SATA2 8 MB, NZXT LEXA BLUELINE EDITION, FSP EPSILON 600W PSU ,AG NEOVO 22" LCD, APC BACK-UPS RS , Logitech X-540 5.1

deepblue

27 Haziran 2008; 23:30:25 

arkadaşlar şimdi oyunu kurdum ama ben oyunlarımı 2.oluşturduğum (D) partitiona kuuryorum hep.fakat burda setup değdim zaman hiç bir seçenek çıkamdan direkt c ye kuruyor ama ben istemiyorum böle olmasını arkdaşlar ne yapabililrm.
sp@wn

Sisteme Gözat

27 Haziran 2008; 23:38:51 

Daha düşmemiş piyasaya sanırım. Bakımdım sağa sola ama bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sp@wn -- 27 Haziran 2008; 23:39:24 >

|| Gigabyte EP35 DS3R || E8400 3.00@4.00GHz || Mushkin 2*1GB 800@1068MHz ||
|| Palit 8800GT HDMI SONIC@680*1700*2000 || 20" Samsung 206BW 2MS || Seagate 250 GB 410AS || Cooler Master RC-690 ||
|| LC Power 550 Watt SuperSlient || Zalman CNPS 8700LeD || Zalman ZM MFC-1 ||

nos'sp@wn ----- www.nosclan.org
Legolas777

Sisteme Gözat

27 Haziran 2008; 23:42:56 

quote:

Orjinalden alıntı: deepblue

arkadaşlar şimdi oyunu kurdum ama ben oyunlarımı 2.oluşturduğum (D) partitiona kuuryorum hep.fakat burda setup değdim zaman hiç bir seçenek çıkamdan direkt c ye kuruyor ama ben istemiyorum böle olmasını arkdaşlar ne yapabililrm.

Kurulumun başında sol alt köşede "Custom install" gibi bir yazı var ona tıkla öyle "next" de

Oynadıklarım: Crysis WARHEAD , Assassin's Creed , Command & Conquer 3: Kane's Wrath , Alone In The Dark
Beklediklerim: Brothers In Arms Hell's Highway , Prototype , Mirror's Edge , Far Cry 2 , Dead Space
Online oynadıklarım: Lineage ][ , Drift City
*Furious*

27 Haziran 2008; 23:49:38 

Yarına inmiş olur kurunca bilgi veririm size

deepblue

27 Haziran 2008; 23:54:18 

tamam oldu valla..birazdan oynamaya başlıcam ekran ayarlarını ayarlıyorum:)
24mahlas

28 Haziran 2008; 0:27:48 

oynayan arkadaslar SS le bilgi verirse iyi oluır ..

deepblue

28 Haziran 2008; 1:30:30 

arkadaşlar oyunu oynamaya başladım.bu serinin önceki oyunlarını oynamadığım için tam konuyu anlamadım ama yatakta ilaç verilmiş bir şekilde kalkıyoruz.ve yanımızda aynı ekipten bir yaşlı amca daha var .(rahip olabilir) bizi tutsak edenleri tanmımıyorum ama yaşlı amcayı asansöre ve bizide üst kata bu binada öldürülmek üzere götürüyorlar.faka üst kata çıkınca olanlar oluyor ve sanırım zombi veya yaratık biiz öldürecek adamın kanını bir güzel emiyor.Şİmdilik bu kadar

Oyunun grafiklerine gelince beğendim sayılır ama birşeyler eksik sanki sizde oynayınca göreceksiniz.SS ler koymaya çalışacağım.

Görüşmek üzere..

BU arada bana gelen mesajlarda crak hakkında sorular var.tekrar söleyim benim oynadığım oyun orjinal ve aktivasyon key mevcut
Noctivagant

28 Haziran 2008; 1:33:52 

Çok garip oyun için cheat çıkmış. Daha kimse oynıyamıyor ama cheat çıkıyor oyunun

Intel C2DUO E8400 3.00GHz İşlemci, Asustek StrikerII Formula Anakart, Asustek EN8800GT , Kingston HyperX 2GB 800MHz, High Power 560W, Seagate 320 7200 NCQ SATA2 16MB ST3320620AS, ASUSTEK TA-D51 ATX KASA GRİ 350W
ismetdai

28 Haziran 2008; 1:36:50 

quote:

Orjinalden alıntı: deepblue

arkadaşlar oyunu oynamaya başladım.bu serinin önceki oyunlarını oynamadığım için tam konuyu anlamadım ama yatakta ilaç verilmiş bir şekilde kalkıyoruz.ve yanımızda aynı ekipten bir yaşlı amca daha var .(rahip olabilir) bizi tutsak edenleri tanmımıyorum ama yaşlı amcayı asansöre ve bizide üst kata bu binada öldürülmek üzere götürüyorlar.faka üst kata çıkınca olanlar oluyor ve sanırım zombi veya yaratık biiz öldürecek adamın kanını bir güzel emiyor.Şİmdilik bu kadar

Oyunun grafiklerine gelince beğendim sayılır ama birşeyler eksik sanki sizde oynayınca göreceksiniz.SS ler koymaya çalışacağım.

Görüşmek üzere..

BU arada bana gelen mesajlarda crak hakkında sorular var.tekrar söleyim benim oynadığım oyun orjinal ve aktivasyon key mevcut

kontroller nasıl ?