Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Alone in the Dark 5

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Pc Oyunları >> FPS/TPS >> Cevap: Alone in the Dark 5 Sayfa: <<   < önceki  6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Pers prensi

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

26 Haziran 2008; 1:09:05 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Şu son zamanlarda beklediğim her oyun beni hayal kırıklığına uğrattı.
Assasin's Creed'den tut Mass Effect'e kadar herneyse
Alone in the Dark'da öyle gözüküyor.
İnanırmsınız artık oyunlara elimi sürmüyorum.
GTA IV için PS3 Sipariş ettik bakalım oda fos çıkarsa :D gerisini düşünün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pers prensi -- 26 Haziran 2008; 1:11:23 >

Sistemim:@4500 2.20 Ghz-2GB 533 Mhz Ram-8500GT 512MB Ekran Kartı-160gb Hdd
PS3 NTSC/U 40GB
Oyunlar:Need For Speed Carbon,NHL 2K7 xD
ismetdai

26 Haziran 2008; 1:29:57 

quote:

Orjinalden alıntı: Pers prensi

Şu son zamanlarda beklediğim her oyun beni hayal kırıklığına uğrattı.
Assasin's Creed'den tut Mass Effect'e kadar herneyse
Alone in the Dark'da öyle gözüküyor.
İnanırmsınız artık oyunlara elimi sürmüyorum.
GTA IV için PS3 Sipariş ettik bakalım oda fos çıkarsa :D gerisini düşünün.

valla benimde hevesim kursağımda kaldı desem yeridir oyun çıktı asıldık downloada üç gündür tık yok oyun bana bakıyo ben oyuna

Black_Necro

Sisteme Gözat

26 Haziran 2008; 1:35:07 

quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

PC versiyonunu orjinal alan yok mu? TR de 90 YTL'ye satılacak büyük ihtimal.

valla çok beklediğim bi oyun olduğundan ilaç çıkmassa alacam mecburen ama scene den de ümidi kesmiş değilim

deepblue

26 Haziran 2008; 9:01:03 

valla arkadaşlar ben orjinalini indiriyorum (http://eurogamer.gamesplanet.com) bu oyun için paraya kıyarım toplamda 8 gb küsür 3 gb kaldı yarın tamamlanır herhalde..
musAKka

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

26 Haziran 2008; 9:12:46 

Yukarıdaki SS'lere bakarsak hiç fena gözükmüyor. Yılların AitD serisini bu şekilde görmek bile sevindirici.

Not: Konuda 2 kişi daha tatile çıktı.

Intel C2D E8500 @ 4,1 GHz ** Gigabyte EP45-DS3R ** 2*1 GB OCZ DDR2 @ 1066 MHz - 5-5-5-15
512 MB Sapphire HD 4870 ** Thermaltake Eureka ** Enermax Infiniti 650W ** 400 GB Samsung Sata2
Audigy 2 ZS ** Samsung 2232GW ** Logitech Z-5500 ** 16x LG DvD-RW
Hiperaktif Bilgisayar Kullanıcısı @ 40°
kubillian

Sisteme Gözat

26 Haziran 2008; 9:24:10 

ben oynayamıcam galiba bu sistemle
musAKka

Sisteme Gözat

26 Haziran 2008; 9:27:29 

quote:

Orjinalden alıntı: kubillian

ben oynayamıcam galiba bu sistemle

Ekran kartın biraz geride kalıyor. 2. el bir 8800gt ile değiştirirsen aşırı performans artışı yaşarsın. Ram fiyatları da iyice ucuzlamışken yanına 1 GB daha ekleyebilirsin.

Intel C2D E8500 @ 4,1 GHz ** Gigabyte EP45-DS3R ** 2*1 GB OCZ DDR2 @ 1066 MHz - 5-5-5-15
512 MB Sapphire HD 4870 ** Thermaltake Eureka ** Enermax Infiniti 650W ** 400 GB Samsung Sata2
Audigy 2 ZS ** Samsung 2232GW ** Logitech Z-5500 ** 16x LG DvD-RW
Hiperaktif Bilgisayar Kullanıcısı @ 40°
sdurust

26 Haziran 2008; 11:28:28 

Valla arkadaşlar iyi bir Survival Horror oynayacağım diye çok umutluydum ama şu an pes etmiş bulunmaktayım. PC için konroller daha kötü deniyor ama umarım yanlıştır. yoksa oynayamayacağım.

Bu arada Survival Horror gazı acayip gelmişti. Eski arşivleri bir karıştırdım. The Suffering çıktı. Onu oynuyorum şu an. Mevcut Alone in The Dark'a 5 basar. Sizede tavsiyem Survival Horror açlığınız varsa eski oyunları çıkarın.

Gidin RE3 Nemesis falan oynayın. Çok daha tatmin olacaksınız inanın. ( Tabi PC versiyonuda Xbox360 a benzerse)

Bu arada IGN 35 verdi oyunun Xbox360 versiyonuna.
disast3r

Sisteme Gözat

26 Haziran 2008; 11:28:34 

Musakka DH'ye oyunun orjinalini alıp incelemek yakışır hocam

multinational task force: Team Rainbow
xyzqwe

26 Haziran 2008; 13:16:27 

deepblue adlı arkadaş oyunu indiriyorum demiş oyun için bi para veriyormuyuz indirirken yoksa normal indirme mi??

Black_Necro

Sisteme Gözat

26 Haziran 2008; 14:50:14 

beyler sağlam bi kaynaktan aldığım habere göre (scene den biri) atari maddi sıkıntılar içinde olduğundan oyunu bilerek kırmıyolarmış yeteri kadar satılınca (en az 1 hafta en fazla 2 hafta süre) halledeceklermiş
Bu da scene deki grupların oyun firmalarına karşı ne kadar düşünceli olduğunu gösterir

RCox

26 Haziran 2008; 14:52:55 

quote:

Orjinalden alıntı: xyzqwe

deepblue adlı arkadaş oyunu indiriyorum demiş oyun için bi para veriyormuyuz indirirken yoksa normal indirme mi??

Arkadaşın indirdiği site yasal olarak oyun satan bi site. Alone in the Dark'a 35 Pound fiyat koymuşlar.

MB:ASUS M3A32-MVP Deluxe/WiFi-AP, AMD PHENOM 9750 , Mushkin 800 Mhz (2X 1024 MB) DUAL CHANNEL DDR2 Thermaltake 500W PSU, Sapphire 4850
ismetdai

26 Haziran 2008; 14:54:36 

quote:

Orjinalden alıntı: Black_Necro

beyler sağlam bi kaynaktan aldığım habere göre (scene den biri) atari maddi sıkıntılar içinde olduğundan oyunu bilerek kırmıyolarmış yeteri kadar satılınca (en az 1 hafta en fazla 2 hafta süre) halledeceklermiş
Bu da scene deki grupların oyun firmalarına karşı ne kadar düşünceli olduğunu gösterir

hadi ya gözlerim yaşardı resmen

xyzqwe

26 Haziran 2008; 14:58:31 

türkiye de fiyatı ne kadar olur acaba

superdestek

26 Haziran 2008; 15:28:31 

quote:

Orjinalden alıntı: Black_Necro

banada mantıklı geldi aslında, hangi devirde yaşıyoz kardeşim, bu zamanda oyunu çıkmış olupda kırılmamış olması hayretler uyandırıyor...şuna bakarmısın bizim gibi orjinal oyunlara 50 milyon 100 milyon veripte almıyoruz diye, oyunu indirdik kırağını bekliyoz,,,,

http://www.internetteyim.net/grp23/yusuf,kamali,rec413.html
oldmember

26 Haziran 2008; 16:47:45 

Aslında birazda ilgi uyandırmak için.. Bakın hala Alone In Dark kırılamadı gibisinden =D Tabi bu aid team leri dahada hırslandıracaktır

Uygun fiyatlı olursa orjinalide alablirim 30-50 liraya geçmemek kaydı ile ayda bir oyuna verilebilir.. Tabi türkçe alt yazı vs bilmem ne desteği olmalı... İngilizcem var ama madem para veriyorum kendi anadilimle oynamak hakkım olmalı , ondan sonra gelipte yok Tr de orjinal satılmıyor bilmem ne demesinler.

Sen yaptin mi da Turkçe dil destekli oyun almadık mı ?

İşin özü bir kaç güne aid teamler işi çözüme kavusturur.

AMD 64 X2 6000 [ZEROtherm Nirvana NV 120 Premium Cpu Cooler] , Gigabyte MA790FX-DQ6 Motherboard , ZOTAC AMP EDITION 8800GT, CRUCIAL BALLISTIX - 2x2 GB DUAL DDR2 800 TRACER LED(red) , CREATIVE X-FI EXTREME MUSIC ,400GB SATA2 SEAGATE 16 MB SATA2,500 GB SATA2 SEAGATE 32 MB, 500 GB SATA2 SEAGATE 16 MB , 250GB SAMSUNG SATA2 8 MB, NZXT LEXA BLUELINE EDITION, FSP EPSILON 600W PSU ,AG NEOVO 22" LCD, APC BACK-UPS RS , Logitech X-540 5.1

xyzqwe

26 Haziran 2008; 16:54:53 

ewt yarın aral ithalat tarafından türkiye de satışa sunulacakmış tüm türkiye de aynı anda eğer fiyat 30-50 ytl arasında olursa orjinal alabilirim.uğraşmayacağım aktivasyon crack felan en azından hazır olsun elimde