Şu son zamanlarda beklediğim her oyun beni hayal kırıklığına uğrattı. Assasin's Creed'den tut Mass Effect'e kadar herneyse Alone in the Dark'da öyle gözüküyor. İnanırmsınız artık oyunlara elimi sürmüyorum. GTA IV için PS3 Sipariş ettik bakalım oda fos çıkarsa :D gerisini düşünün.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pers prensi -- 26 Haziran 2008; 1:11:23 >
Şu son zamanlarda beklediğim her oyun beni hayal kırıklığına uğrattı. Assasin's Creed'den tut Mass Effect'e kadar herneyse Alone in the Dark'da öyle gözüküyor. İnanırmsınız artık oyunlara elimi sürmüyorum. GTA IV için PS3 Sipariş ettik bakalım oda fos çıkarsa :D gerisini düşünün.
valla benimde hevesim kursağımda kaldı desem yeridir oyun çıktı asıldık downloada üç gündür tık yok oyun bana bakıyo ben oyuna
valla arkadaşlar ben orjinalini indiriyorum (http://eurogamer.gamesplanet.com) bu oyun için paraya kıyarım toplamda 8 gb küsür 3 gb kaldı yarın tamamlanır herhalde..
Ekran kartın biraz geride kalıyor. 2. el bir 8800gt ile değiştirirsen aşırı performans artışı yaşarsın. Ram fiyatları da iyice ucuzlamışken yanına 1 GB daha ekleyebilirsin.
Valla arkadaşlar iyi bir Survival Horror oynayacağım diye çok umutluydum ama şu an pes etmiş bulunmaktayım. PC için konroller daha kötü deniyor ama umarım yanlıştır. yoksa oynayamayacağım.
Bu arada Survival Horror gazı acayip gelmişti. Eski arşivleri bir karıştırdım. The Suffering çıktı. Onu oynuyorum şu an. Mevcut Alone in The Dark'a 5 basar. Sizede tavsiyem Survival Horror açlığınız varsa eski oyunları çıkarın.
Gidin RE3 Nemesis falan oynayın. Çok daha tatmin olacaksınız inanın. ( Tabi PC versiyonuda Xbox360 a benzerse)
beyler sağlam bi kaynaktan aldığım habere göre (scene den biri) atari maddi sıkıntılar içinde olduğundan oyunu bilerek kırmıyolarmış yeteri kadar satılınca (en az 1 hafta en fazla 2 hafta süre) halledeceklermiş Bu da scene deki grupların oyun firmalarına karşı ne kadar düşünceli olduğunu gösterir
beyler sağlam bi kaynaktan aldığım habere göre (scene den biri) atari maddi sıkıntılar içinde olduğundan oyunu bilerek kırmıyolarmış yeteri kadar satılınca (en az 1 hafta en fazla 2 hafta süre) halledeceklermiş Bu da scene deki grupların oyun firmalarına karşı ne kadar düşünceli olduğunu gösterir
banada mantıklı geldi aslında, hangi devirde yaşıyoz kardeşim, bu zamanda oyunu çıkmış olupda kırılmamış olması hayretler uyandırıyor...şuna bakarmısın bizim gibi orjinal oyunlara 50 milyon 100 milyon veripte almıyoruz diye, oyunu indirdik kırağını bekliyoz,,,,
Aslında birazda ilgi uyandırmak için.. Bakın hala Alone In Dark kırılamadı gibisinden =D Tabi bu aid team leri dahada hırslandıracaktır
Uygun fiyatlı olursa orjinalide alablirim 30-50 liraya geçmemek kaydı ile ayda bir oyuna verilebilir.. Tabi türkçe alt yazı vs bilmem ne desteği olmalı... İngilizcem var ama madem para veriyorum kendi anadilimle oynamak hakkım olmalı , ondan sonra gelipte yok Tr de orjinal satılmıyor bilmem ne demesinler.
Sen yaptin mi da Turkçe dil destekli oyun almadık mı ?
İşin özü bir kaç güne aid teamler işi çözüme kavusturur.
ewt yarın aral ithalat tarafından türkiye de satışa sunulacakmış tüm türkiye de aynı anda eğer fiyat 30-50 ytl arasında olursa orjinal alabilirim.uğraşmayacağım aktivasyon crack felan en azından hazır olsun elimde