Şimdi Ara

LG Optimus G, bu aydan itibaren 50'den fazla ülkede satışa sunuluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • LG Optimus G, bu aydan itibaren 50'den fazla ülkede satışa sunuluyor



     

    LG, bugün yayımladığı basın duyurusu kapsamında Optimus G'nin, bu aydan itibaren 50'den fazla ülkede satışına başlanacağını açıkladı. Eylül ayında Güney Kore'de, ekim ayında Japonya'da, kasım ayında ise ABD ve Kanada'da boy gösteren akıllı telefon, aradan geçen 4 aylık zaman zarfında 1 milyonluk satış barajını aşabilmişti.


     

    Güney Koreli üreticinin güncel ürün gamındaki en iddialı model olan Optimus G, dört çekirdekli (Krait) Qualcomm APQ8064 Snapdragon S4 Pro platformu ve 2 GB'lık sistem belleği desteğini arkasına alıyor. 28 nm üretim sürecinde geliştirilen ve 1.5 GHz saat hızında görev yapan bu platform, Adreno 320 grafik işlem birimini bünyesinde barındırıyor.


     

    4.7-inç büyüklüğünde, 1280 x 768 piksel çözünürlüğünde dokunmatik True HD IPS ekrana yer verilen akıllı telefonun, dahili depolama alanı (16 GB / 32 GB) ve kamera çözünürlüğü (13 MP / 8 MP) pazardan pazara farklılık gösteriyor. Batarya kapasitesi ise merak edenler için 2.100 mAh. Bakalım LG'nin bu adımı satışları ne kadar hızlandıracak?









  • insanlar da maldı zaten, bir ay sonra optimus g pro cıkacagını bile bile senin bayat ekmeğini alır evet tabi hı-hı. hayırlı işler abi

  • 1-4 ay aralığında piyasa full HD telefonlarla dolacak optimus g uygun sayılabilecek bir fiyatla piyasaya girerse alıcı bulabilir aksi durumda işi zor

  • quote:

    Orijinalden alıntı: MozbeK

    insanlar da maldı zaten, bir ay sonra optimus g pro cıkacagını bile bile senin bayat ekmeğini alır evet tabi hı-hı. hayırlı işler abi


    malesef alıyor bazen ise almak zorunda kalıyoruz.4 ay sonra tr ye gelen ki gelmedi bir telefon...bizi bu hale düsürenler utansın.
    xperia z aynı anda tr de de olacaktır diye umutla bekliyorum

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ssonerb

    quote:

    Orijinalden alıntı: MozbeK

    insanlar da maldı zaten, bir ay sonra optimus g pro cıkacagını bile bile senin bayat ekmeğini alır evet tabi hı-hı. hayırlı işler abi


    malesef alıyor bazen ise almak zorunda kalıyoruz.4 ay sonra tr ye gelen ki gelmedi bir telefon...bizi bu hale düsürenler utansın.
    xperia z aynı anda tr de de olacaktır diye umutla bekliyorum


    doğrusun abi. ama almamak lazım işte. ya da makul tepki neyse o verilsin. verilsin ki hizmet veren firma, kurum, kuruluş "hee böyle olmicak ya adamlar dişli çıktı" diyebilsin.

    sadece bu konu için hayatın her alanında böyle olmalı bence. "hak" aranmalı demek istediğim. amerikadaki vatandaşla benim tüketim özgürlüğüm bir değil mi, parasıyla değil mi arkadas.

    ben dahil herkes küfrediyo karanlığa ama mum yakan, yakmasa bile "kibrit var abi bende" diyen bile yok doğru dürüst bu ülkede. malesef türkiyede politikacısından, kahvede okey çeviren amcasına kadar herkes "anca laf, çene jimnastiği".

    biz eşşek olursak, semer çoook, vururlar böyle. paramızla rezil ederler. neyse abi gaza geldim


    ben de xperia Z'de karar kıldım en sonunda. ufak bi not geceyim bilmeyenler için, xperia Z'de ekrana parlaklık ayarı dışında, manuel renk ayarı yapılabiliyormus. yani canlılık, doygunluk vs kendimiz ayarlayabiliyomusuz tv'lerdeki gibi.




  • Aynı özelliklerde yarı fiyatına nexus 4 varken sırf SD kart takılıyor diye ics'li telefonunu alacağımızı sanıyor lg. Ayrıca sırf bu yüzden nexus 4ü yavaş üretiyor

  • LG sen once guncel urun gamindaki telefonlara jb guncellemesini verde sonra musterilerinden yeni urunlerini almasini bekle.xperia z dururken senin ne oldugu belli olmayan guncelleme almayan telefonlarina bakmam bile.4X HD ye hala guncelleme vermedi.

  • LG'nin telefonları Türkyie'de çok satılmadıkları için genellikle yüksek fiyattan satışa çıkmıyorlar çıksalar bile kısa sürede fiyatları yüksek oranda düşüyor.
    Örnek olarak LG Optimus 3D 2000TL gibi bi fiyattan satılırken bir süre sonra 1000TL civarına düştü aynısı Optimus 3D MAX içinde geçerli 1500TL ile satışa çıktı şuanda 900-1000TL bulmak mümkün...
    Ancak ne kadar fiyatı düşükte olsa LG almak bana ölü yatırım gibi geliyor...

  • Lg nin ne yaptığını anlamak zor piyasaya yeni ürünler girerken kim alır bunu. Anca çok uygun fiyattan satışa sunulursa satılır

  • Bir ay sonra pro çıkacak ama onun da gelmesi aylar sürecek.

  • tek faydası nexus 4 ün fiyatı düşer
  • bayadir beklenen bir model sony z ile kapisacaktir.her 2side guzel telefon nexussa guncelleme geldigi zaman bence bunada yansiyacaktir g nin guncelleme problemi olmuyacaktir diye tahmin ediyorum.sistemi guzel kamerasinın guzel oldugunu soyluyolardi müzikte iyiyse kacmaz diye dusunuyorum fiyatta nexus gibi olursa veya daha az iyi olur. belkide piyasa kapmak icin fiyatta dusurmeler yaparlar sonylerin cift cekirdeklileri bile 1400--1600 felandi galiba bu sony z gelirse fiyatida saglam olur gibime geliyo.bakalim gorelim simdilik sadece tahminlerden ibaret fiyat bilgileri .
  • Uygun fiyatla gelmezse 1 tane bile satmaz. Aylar sonra Türkiye'ye geliyor ve 2 tane daha amiral gemisi çıkarıyor LG.
  • Millet Xperia z ve galaxy s4'ü bekliyor ve bu telefon çok geç geldi. Bu saatten sonra satması zorlaştı. 1000 TL altında gelirse belki şansı olabilir.

  • Simdi bir ay sonra pro olani gelecek oyle olunca ölü dogan bir telfon

  • Galaxy S4 isterse 8 çekirdekli çıksın, Xperia Z 'den kaliteli malzemeden çıkmazsa hele suyada dayanmazsa yeni Kral " Sony Xperia " olacak.

  • Liste verilmemiş ki bu 50 ülke arasında Türkiyenin olup olmadı gelirse fiyatının ne olacağına dair tek kelime yok. Yok o gelecekmiş yok mllt bunu bekliyormuş. Bir çogunun beğenmediği telefon Ces 2013 te ödül almış..
  • fiyat olarak one x civarında olacağını sanıyorum. Tutkunları hariç deneme amaçlı almak için pahalı bir telefon olacağı kanaatindeyim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: foz54

    Aynı özelliklerde yarı fiyatına nexus 4 varken sırf SD kart takılıyor diye ics'li telefonunu alacağımızı sanıyor lg. Ayrıca sırf bu yüzden nexus 4ü yavaş üretiyor

    İlgisiz. Google Nexus 4 u karssiz satıyor. Hatta cebinden bile ödüyor olabilir. 1 milyondan sonra tabii ki stoklar bitti diyecek. Bitmese ne samsung kalırdı ne HTC vs vs.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.