Şimdi Ara

Pantech, 5.9-inç Full HD ekranlı ve 4 çekirdekli Vega No.6 üzerinde çalışıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Pantech, 5.9-inç Full HD ekranlı ve 4 çekirdekli Vega No.6 üzerinde çalışıyor


     
    Üreticilerin son günlerdeki atılımları göz önüne alınırsa, 2013 yılı, 5-inç ve üzeri büyüklükte ekrana sahip akıllı telefon - tablet melezi türü cihazların hızla yükselişe geçeceği bir yıl olacak. Güney Kore'nin en büyük üçüncü akıllı telefon üreticisi konumundaki Pantech'in, 5.9-inç büyüklüğünde ve 1920 x 1080 piksel (Full HD) çözünürlüğünde dokunmatik kapasitif ekranla donatılacak Vega No.6 modeli üzerinde çalıştığı rapor ediliyor.

    28 nm fabrikasyon süreciyle geliştirilen dört çekirdekli Qualcomm APQ8064 Snapdragon S4 Pro platformunun, Adreno 320 grafik işlem biriminin ve 2 GB RAM'in eşlik edeceği öne sürülen Vega No.6, Google'ın Android 4.1 ''Jelly Bean'' mobil işletim sistemini kullanacak. Hücresel ağlar üzerinden hızlı internet bağlantısı için LTE (Long-Term Evolution) alt yapısına destek vereceği söylenen akıllı cihaz, bünyesinde barındırdığı kamerasıyla 13 megapiksel çözünürlüğünde kareler yakalayabilecek.
     
    Yürütülen tahminler, Vega No.6'in, 28 Şubat 2013 tarihinden itibaren Güney Kore pazarına giriş yapacağı yönünde. Pantech'in gelecekte yeniden Türkiye pazarında aktif hale gelmesini diliyoruz.







  • Telefon-tablet melezi telefonlar 2013 te standart olacak gibi.küçük ekranlar yerine tüketiciyi melez ürünlere yönlendiriyor sektördeki üreticiler.

  • 4-4.7 inç üstünü almam

  • 2 yıl önce Acer'in 4.8 inç telefonunu görünce bu ne bu kadar ekran mı olur demiştim. Meğerse daha başlangıçmış. Her zaman diyorum 7 inçe kadar yolu var:)

  • evet fırıncı arkadaşlar için ısıya dayanıklı üreteceklermiş.
  • son dönemde çıkan smart phone ların hepsinde s4 pro var nerdeyse hepsnin teknik özlllikleri aynı yazılım zaten android bakalım ürünleri nasıl farklılaştırıp pazara sunucaklar.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.