Bildirim
Fx 6300 ses sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Stok fan sesi o ..yeni bir soğutucu alırsanız ses sorunu kalmaz -
peki ne önerirsiniz hocam?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bütçe verirseniz daha iyi olur -
pek pahalı olmasa iyi olur hocam 50 tl yi geçmesse fena olmaz.. Ama önemli olan işlevi tabiki..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
120 mm fan olmalı ses sorunu olmaması için o nedenle bütçeyi arttırmalısınız
http://www.vatanbilgisayar.com/sogutma-sistemleri/thermaltake-cl-p0579-contac30-lga7751155115613662011-&-am2am2+am3am3+fm1-islemci-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=58987
http://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-rr-212e-16pk-r1-hyper-212-evo-lga7751155115613662011-&-am2am2+am3am3+fm1-islemci-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=58836
%25 indirim ile fiyatlar 70 -90 arası olacak iki ürününde cooler-master ilk önerimdir
-
Arkadaşlar tek çare buysa mecbur alıcaz ama para harcamadan başka bir çözümü yok mu? -
quote:
Orijinalden alıntı: umtont
Arkadaşlar hafta sonu sistemi sonunda topladım ama işlemciden acayip bir şekilde ses geliyor. Daha oyun bile yüklemedim, pc açılınca ses yok ama azıcık yük binince acayip bir fan sesi geliyor ne yapmam lazım.
üzerinde phenom serisi ile aynı soğutucu var,coooler master bizim memlekete gelenlarin %75 i dandik olanlar buna emin olabilirsin,şahit olduğum bir durum.fan kontrolcünden yoksa speed fan adlı programdan fandan,bilmiyorsa biostan fan devirlerini düşürebilirsin.ben de ses ayar olurum,bios ve fan kontrolcümden sesi en aza indirgedim yinede tatmin edici bir sessizlik yakalayamadım.gittim bunu aldım.
Thermaltek contac30 soğutucu/vatanda 78 lira -
quote:
Orijinalden alıntı: T13K0L
quote:
Orijinalden alıntı: umtont
Arkadaşlar hafta sonu sistemi sonunda topladım ama işlemciden acayip bir şekilde ses geliyor. Daha oyun bile yüklemedim, pc açılınca ses yok ama azıcık yük binince acayip bir fan sesi geliyor ne yapmam lazım.
üzerinde phenom serisi ile aynı soğutucu var,coooler master bizim memlekete gelenlarin %75 i dandik olanlar buna emin olabilirsin,şahit olduğum bir durum.fan kontrolcünden yoksa speed fan adlı programdan fandan,bilmiyorsa biostan fan devirlerini düşürebilirsin.ben de ses ayar olurum,bios ve fan kontrolcümden sesi en aza indirgedim yinede tatmin edici bir sessizlik yakalayamadım.gittim bunu aldım.
Thermaltek contac30 soğutucu/vatanda 78 lira
program olarak ne önerirsiniz?
-
speed fan -
sağolu hocam deneyip sonucu yazarım.. -
Arkadaşlar speedfan dan ayarları yapınca cpu acayip ısındı belki tam yapamamış olabilirm ama garantiye götürsem kabul ederler mi acaba çünkü saç kurutma makinesiyle yarışır seviyeye geldi artık.. daha alalı 3 gün oldu pişman oldum aldığıma..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X