Şimdi Ara

Samsung Galaxy S3 için ülkemizde Android 4.1.2 güncellemesi dağıtılmaya başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
1
Favori
5.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj












  • Samsung'un geçen yıl ki amiral gemi modeli Galaxy S3 için hazırlanan ve Premium Suite adı altında önemli yenilikler sunan Android 4.1.2 güncellemesi ülkemizde dağıtıma başladı.




    Sammobile sitesinde de yer alan bilgiye göre saat 09.00 itibariyle güncelleme ülkemize verilmeye başlandı. Kullanıcılar Kies üzerinden veya cihaz üzerinden güncellemeyi alabilirler. Ancak 4.1 güncellemesinde olduğu gibi aynı anda tüm kullanıcılara güncelleme verilmiyor. Kısım kısım dağıtım gerçekleşiyor. Günün ilerleyen saatlerinde ve devam eden günlerde kullanıcılar güncellemelerine kavuşacaktır. Güncellemede bulunan özellikleri hatırlamak gerekirse:




    - Page Buddy : Kulaklık, dock ve roaming hassasiyeti olan bu özellik, herhangi birinde hareket algıladığında kullanıcıya rehber olacak şekilde müzik çalar, video oynatma penceresi gibi ilişkili uygulamaları karşısına getiriyor.




    - İçeriksel Menü :  Bu özellik uygulamalarınızı listelediğinizde en sık kullandıklarınızın ilk olarak karşınıza gelmesini sağlıyor.




    - İçeriksel Etiketleme:  Fotoğraf çekerken GPS ve bağlantı özellikleriniz açıksa, fotoğrafa; kişi, hava durumu, tarih ve konum bilgisi otomatik olarak ekleniyor.




    - Multi Window: Aynı ekranda iki farklı pencerede iki farklı uygulamayı aynı anda kullanmanızı sağlayan gelişmiş çoklu görev yöneticisi. Burada  Google ve Samsung tarafından geliştirilen uygulamalar pencerelerde kullanılabiliyor. Her uygulamaya destek yok.




    - Çekimi Otomatik Paylaşma : NFC ve S-Beam ile çektiğiniz fotoğrafları cihazlarınızı birbirine dokundurarak paylaşabilirsiniz.




    - Okuma Modu : Tarayıcınızdaki metinlerin font boyutlarını kolayca kontrol edebildiğiniz ve sayfaya tıklayarak paylaşabildiğiniz e-kitap tarzındaki özellik




    - Facebook Lock Ticker: Artık Facebook haber kaynağınızı kilit ekranında görebileceksiniz. Kilit ekranında iken alttan yukarı doğru ekranı sürükleyerek haber kaynağı penceresini getirebiliyorsunuz. İsterseniz Yahoo haber kaynağından, isterseniz de Facebook kaynağından güncellemeleri görebiliyorsunuz. Standart olarak ise en altta çubuk içerisinde haberler geçiş yapıyor.




    - Paper Artist : Bu uygulama ile galeriden seçeceğiniz kendi resimleriniz veya indirmiş olduğunuz resimler üzerinde farklı efektler uygulayarak, ilgi çekici yapımlar hazaırlayabiliyorsunuz.




    - Düşük Işık Çekimi : Galaxy S3 modelinin kamerasının düşük ışık altında yeterli kalitede çekim yapamaması eleştirilere neden olmuştu. Bu özellikle artık düşük ışıkta da başarılı çekimler yapılabilecek. Ancak çok başarılı olduğu söylenemez.




    - En İyi Yüz İfadesi : Bu özellik aslında BlackBerry 10 ve yeni Lumia serisinde karşımıza çıkan bir teknoloji. Kamera çekim esnasında artarda 5 poz çekerek, resimdeki kişilerin en iyi yüz ifadesini seçmenizi sağlıyor. 




    - Kolay Mod : Akıllı telefonlarla ilk kez tanışan kişiler için hazırlanmış bu özellik, en çok kullanılan 5 widget'ı ana ekrana yerleştirmenizi sağlıyor.




    - Ses Dengesi : Artık kulaklıkların her biri için ses dengesi ayarlanabiliyor.




    - Kurulum Sihirbazı : Telefonu her açışınızdan sonra bu yardımcı menü ekranda belirecek. 




    - Kolay Fotoğraf Yakalama : Kamera ön izlemesinde cihaz size kaç tane yüzü tanıyabileceğini belirtiyor.




    Güncelleme ile ilgili ekran görüntüleri ve benchmark sonuçlarını da kısa süre sonra sizlerle paylaşacağız. 

     







  • bayrak gemisi telefona güncelleme gelmiş. sevinme sebebi, bravo samsung, yaşasın android :)

  • Eğer Nexus alınmayacaksa kesinlikle Samsung'un amiral gemisi alınmalı diye düşünüyorum. Bu haberde bunu doğruluyor.

  • Her ne kadar S3 ü beğenmesemde samsung a hakkını vermek lazım. Çok güzel özellikler getirdiler. S3 sahiplerine hayırlı olsun.

  • Afganistan bizden daha önce aldı bu güncellemeyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • indiriyorum güncellemeyi 154 mb inşallah 4,1 gibi olmaz şu touchwiz dururuldu hatasını almak istemiyorum artık
    wipe ye falan gerek varmı arkadaslar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: by_MuKa

    indiriyorum güncellemeyi 154 mb inşallah 4,1 gibi olmaz şu touchwiz dururuldu hatasını almak istemiyorum artık
    wipe ye falan gerek varmı arkadaslar

    Her ihtimale karsi yapmakta fayda var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ßadßoy31


    quote:

    Orijinalden alıntı: by_MuKa

    indiriyorum güncellemeyi 154 mb inşallah 4,1 gibi olmaz şu touchwiz dururuldu hatasını almak istemiyorum artık
    wipe ye falan gerek varmı arkadaslar

    Her ihtimale karsi yapmakta fayda var

    geçen sefer wipe yapmadan yuklemiştim ve bir sürü sorun ile karşılaşmıştım şimdide indirme tamamlanmak üzere bundada yapmadık inşallah sorun cıkmaz fazla :) çıkarsada akşam evde yaparız teşekkürler cevap için
  • Maşallah 3 ayda geldi. Bir sonraki güncellemeyi 1 seneye alırız.

  • 1 hafta önce dayanamayarak İngiltere sürümünü yüklemiştim.Güncellemesi gelen 1 dakika bile beklemeden hemen yüklesin, Kasım kasım kasılan ve klavyesi doğru dürüst açılmayan telefon bu sürümle düzeldi

  • s2 beğendiğim bir telefon neden ona güncelleme gelmedi acaba.artık bu güncelleme yüzünden nexuslara bakar oldum.

  • Şu guncellestirmeleri,ozellikleri görüpte hala ;

    " ios yag gibi akiyor "

    diyen bonus kafalara ben ne diyim simdi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: by_MuKa

    indiriyorum güncellemeyi 154 mb inşallah 4,1 gibi olmaz şu touchwiz dururuldu hatasını almak istemiyorum artık
    wipe ye falan gerek varmı arkadaslar

    841 küsür mb indiriyorum ben sammobile sitesinden...
  • samsung s3 için harika,süper diyenler ki buna bazı editörler de dahil şimdi şu düzeldi bu düzeldi diyerek güncellemenin ne kadar zorunlu olduğunu göstermiş oldu bize,itiraflarını dinliyoruz,kimse benim malım kötü demez,eskiden notebook forumlarında bunlar olurdu,kimse aldığı notebook kötü demezdi hemen yorumlarda birbirlerine saldırırlardı sonra başka bir forum bölümünde veya bir kaç ay sonra itiraflarını okurduk,
    androdi telefonlar için güncelleme zorunluluk çünkü sürekli sorunlu ,aldığı güncelleme ile ek özellik ve sorunları düzeltebilecekleri kadar düzeltip yayınlıyorlar,iphone veya Windows phone için zorunluluk değil,çümkü sadece ek özellik için alıyorlar ama hatırlıyorum windows phone ilk çıktığında wp7,o da çok kasıyordu ama Microsoft'un yılların getirdiği tecrübe ile 1 yıl içinde düzelttiler sonrasında tepe noktası olan wp 8 çıktı,ama android zamanla düzeltecektir çünkü daha yolun başında 3-5 sene bu alanda emekleme dönemi sayılır,chrome os'la da inşallah başarılı olur ama zamanla,ne kadar çok eleman o kadar çok rekabet,firefox da yeni bir soluk getirecek blackberry de
    (ama forumda ahmaklar var,bunlar takım tutarlar,siyasi parti tutarlar veya telefon tutarlar,bunlar yapamadıkları söyleyemedikleri veya söylemek istedikleri şeyleri buralarda anlatmaya çalışırlar,bunlar var olan veya var olmak isteidkleri kişiliklere bürünüp bir takımın,bir partinin veya bir telefonun başarısıyla kendilerinin başarılı olduklarını sanırlar,başkalarının veya başka bir şeylerin satış rakamlarıyla bile böbürlenirler,bunlar üretmek nedir düşünmek nedir bilmeyen zavallılardır,ama onlar da gerekli, elemek için neyin doğru neyin yanlış olduğunu görmek için bu parazitlere de ihtiyacımız var:))))





  • kies programi bir turlu telefonu gormuyor cildircammm :D

  • türkiye'ye gelmesin çok uzun sürüyor. o yüzden en güzeli ingiltere btu romunu yüklemek. ben öyle yaptım, güncellemeyi alalı iki ay oldu neredeyse.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: tbt



    samsung s3 için harika,süper diyenler ki buna bazı editörler de dahil şimdi şu düzeldi bu düzeldi diyerek güncellemenin ne kadar zorunlu olduğunu göstermiş oldu bize,itiraflarını dinliyoruz,kimse benim malım kötü demez,eskiden notebook forumlarında bunlar olurdu,kimse aldığı notebook kötü demezdi hemen yorumlarda birbirlerine saldırırlardı sonra başka bir forum bölümünde veya bir kaç ay sonra itiraflarını okurduk, androdi telefonlar için güncelleme zorunluluk çünkü sürekli sorunlu ,aldığı güncelleme ile ek özellik ve sorunları düzeltebilecekleri kadar düzeltip yayınlıyorlar,iphone veya Windows phone için zorunluluk değil,çümkü sadece ek özellik için alıyorlar ama hatırlıyorum windows phone ilk çıktığında wp7,o da çok kasıyordu ama Microsoftun yılların getirdiği tecrübe ile 1 yıl içinde düzelttiler sonrasında tepe noktası olan wp 8 çıktı,ama android zamanla düzeltecektir çünkü daha yolun başında 3-5 sene bu alanda emekleme dönemi sayılır,chrome osla da inşallah başarılı olur ama zamanla,ne kadar çok eleman o kadar çok rekabet,firefox da yeni bir soluk getirecek blackberry de (ama forumda ahmaklar var,bunlar takım tutarlar,siyasi parti tutarlar veya telefon tutarlar,bunlar yapamadıkları söyleyemedikleri veya söylemek istedikleri şeyleri buralarda anlatmaya çalışırlar,bunlar var olan veya var olmak isteidkleri kişiliklere bürünüp bir takımın,bir partinin veya bir telefonun başarısıyla kendilerinin başarılı olduklarını sanırlar,başkalarının veya başka bir şeylerin satış rakamlarıyla bile böbürlenirler,bunlar üretmek nedir düşünmek nedir bilmeyen zavallılardır,ama onlar da gerekli, elemek için neyin doğru neyin yanlış olduğunu görmek için bu parazitlere de ihtiyacımız var:))))






    arkadaşım kendince ve kendini tatmin etmek için bişeyler yazmışsında mesela sana daha önceki sürümde s3 ün sorunlu olduğunu kim söyledi veya s3 bildiğin çok majör bir sorununu veya androidin çok majör bi sorununu yazarmısın tabiki kimse malını kötülemek istemez ben öyle biri değilim daha öncede samsungu bin kere eleştirdim örneğin güncellemeleri çok geç ülkemize vediği yönünde fakat ben s3 aldığımdan beri hiç bir kasma yaşamadım ve s3 ilk çıktığında alanlardanım evet android sorun düzeltmeye yönelik güncellemeler çıkarıyor demişsinde evet doğrudur fakat son ios sürümündeki şarj probleminden hiç bahsetmemişsin sonrada çıkmışsın milleti takım tutar gibi bu firmaların arkasında duruyorlar diye eleştirmeye kalkmışsın ios ve wp zorunlu değil ek özellikler için yayınlıyor demişsinde son güncellemedeki multi window özelliği gibi hiç bir zaman bence çok işe yarayacak bir ek özellik görememekteyiz ios dediğin yazılımın arayüzü ilk çıktığı günden beri aynı olmakla birlikte wp arayüzünde hangi telefonu alırsan al hepsi birbirinin aynı olan arayüzü kullanmak zorundasın tamam androidin eleştirilecek tarafları var fakar övülecek yönleride çok sen çıkıp milleti takım tutar gibi tutmakla suçlman için önce her şirketin artılarını ve eksilerini yaman gerekir





  • Herkese iyi günler dilerim Türkiye sürümünde telefonun kendi , kendine susması sorununu önleyen düzeltme dahilmi acaba ?

  • Sonunda be ümidi kesmiştim artık .. şimdi işin yoksa wipe yapsammı yapmasammı diye düşün uygulama verileri silinecek bi yandan :S napmalı ki

  • quote:

    Orijinalden alıntı: brci

    Sonunda be ümidi kesmiştim artık .. şimdi işin yoksa wipe yapsammı yapmasammı diye düşün uygulama verileri silinecek bi yandan :S napmalı ki

    Yüklemeden önce root et uygulamalarını yedekle ve full wipe yap. daha sonra yeni güncellemeyi odin ile yükle ve uygulamalarını geri al. masaüstünü düzenle ve devam et
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.