Şimdi Ara

Sony Xperia Tablet Z Japon pazarı için resmen duyuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj









  • Sony Xperia Tablet Z Japon pazarı için resmen duyuruldu





    Kısa bir süre önce bilgileri internete sızan ve bu hafta Japon NTT DoCoMo operatörü için lanse edileceği belirtilen Sony'nin yeni tableti Xperia Tablet Z resmi olarak tanıtıldı.




    Sony Mobile Japonya tarafından duyurusu yapılan Xperia Tablet Z modelinde 10.1 inçlik 1920 x 1200 piksel çözünürlükte ekran ve daha canlı ve kaliteli görüntüler için Mobile Bravia Engine 2 desteği sunuluyor.




    İşlemci tarafında Xperia Z modelinde de kullanılan 1.5GHz saat hızına sahip Snapdragon S4 APQ8064 4 çekirdekli işlemcisine yer veriyor. Adreno 320 grafik birimi, 8.1MP çözünürlükte Exmor R kamera, NFC, LTE, microSD girişi, S-Force sanal surround ses teknolojisi, Android 4.1 işletim sistemi, 6000mAh batarya şeklinde diğer özelliklere yer verilmiş.




    Sony, modelin 495g ağırlık ve 6.9mm kalınlık ile dünyanın en ince 10 inçlik tableti ünvanını elde ettiğini belirtiyor. Su ve toz geçirmezlik sunan model akıllı telefon kardeşi gibi açma-kapama tuş tasarımı sunuyor.




    Siyah ve beyaz renk seçeneklerine sahip olan modelin diğer ayrıntıları ve satış fiyatı henüz detaylandırılmadı. Ancak asıl uluslararası versiyonun MWC 2013 etkinliğinde görücüye çıkması bekleniyor. 

     





  • iPad te kapak olsun
  • Sony bu sene çok canlar yakacak anlaşılan.Hiçbir samsung tabletinde göremediğim albeniyi gördüm.Diğer android tabletleri saymıyorum bile.Özelliklere söyleyecek zaten söz yok.Üstüne bi de 6.9mm incelik nedir :) Hem de suya ve toza dayanıklı bir kasada.

    Şu açma kapama tuşunu beğenmeyenler olsa da benim hoşuma gitti.Ayrıca marka algısını yaratmak ve yeni tasarım anlayışını tüketiciye benimsetmek adına,bu tür tasarım hamleleri kesinlikle gerekli.

    2013 yılı,sony'nin yıldızının parladığı yıl olacak anlaşılan.

  • tasarım olarak ipadden sonra en iyi tablet

  • Arkasına xperia değilde Sony yazsanda daha havalı olsa olmaz mıydı Sony?

  • Çok güzel gözüküyor... Fakat bitmedi gitti yıllardır, illa kocaman kocaman SONY yazacaklar oraya. Ulan arkasına yaz işte yetmiyor mu?

  • Ne kadar gereksiz şeyler bunlar :)

  • Kamera,ve görüntüleme Mobil Bravia ile tabletler arasındaki farkı acık ara belli ediyor.

  • Para olsada alsak.

  • Fevkalade birşey Xperia Z Tableti mi alsam :) Xperia Z akıllı telefonu arasında kaldım :)

  • Sony bu tutumunu sürdürürse, piyasa da belirleyici ve yön verici firmalar arasında olmaya başlar.


    Ayrıca,

    Yazılım desteği konusunda da süreyi 2 yıla çıkartıp, stabil sürümler sunarsa, android'in yeni lideri sony olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F8946C419 -- 21 Ocak 2013; 12:03:03 >
  • Sony en son 2005te k750 telefonuyla bu kadar ilgi odağı haline gelmişti.. umarım geçmişteki gibi artık pasif duruma geçmez ve bu stratejisini devamlı kılar. Çünkü bu japonlar gerçekten çok kaliteli ürünler üretiyorlar. hele de sony.. ibrem ios platformlu iphone5den android platformuna yeniden xperia z serisiyle döndü.. şu anki favori markam xperia z telefon ve tabletleri... samsungun pazarlama ve yanıltma taktiği 8 çekirdekli 4ü az performaslı 4ü yüksek performanslı ama hiç bir zaman hepsi aynı anda çalışmayacak sözde 8 çekirdekli telefonu bile artık ilgimi dahi çekmiyor. şayet xperia olmasaydı hayranlık duyabilirdim ama yinede bu karmaşık ve aldatmaca 8 çekirdekli olayına nasıl bakardım bilemiyorum..

  • Pili çok zayıf, GPU zayıf, 4K tabletler konuşulmaya başlarken ekranın en azından 2560x1600 olması gerekirdi. Ön kamera belli değil. Üstüne o kadar pilden kısıyorsun, ince yapıyorsun ama ağırlık hala 500 gram.

  • o bir tasarımda ulaşılabilecek en son nokta xperia™ Z.

  • gelse alma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazılım güncelleme sözü verirse pazarda sony de oynar.

  • sony geçte olsa kaliteli tasarımlarını konuşturup sonunda özellik olayının farkına da varıp çoşturdu umarım yazılım olarakta arkasında durur bir sonraki telefonum Z tablet alırsamda Ztap

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Prequel

    Pili çok zayıf, GPU zayıf, 4K tabletler konuşulmaya başlarken ekranın en azından 2560x1600 olması gerekirdi. Ön kamera belli değil. Üstüne o kadar pilden kısıyorsun, ince yapıyorsun ama ağırlık hala 500 gram.


    4k tabletler nerede konuşuluyor, bu özellik daha tv ler için bile bu yıl yaygınlaşmayacakken 10 inç lik bir tablette 2560x1600 çözünürlük ne alaka. kaldı ki gözlerin bozuk ve ekrana 1 cm yakınlıktan bakmayacaksan full hd ekran neyine yetmiyor. Tabletin pilide güzel, ekranıda güzel, tasarımıda güzel. her şeyiyle alınabilecek bir ürün.

  • Dibimiz düştü arkadaş. Ben günde 10 saat çalışıyorum. haftada bir gün tatil. 3 ay boyunca hiç harcamadan maaşımı biriktirirsem anca alıyorum. Böyle adaletin.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: strathmorea

    quote:

    Orijinalden alıntı: PrequelPili çok zayıf, GPU zayıf, 4K tabletler konuşulmaya başlarken ekranın en azından 2560x1600 olması gerekirdi. Ön kamera belli değil. Üstüne o kadar pilden kısıyorsun, ince yapıyorsun ama ağırlık hala 500 gram.
    4k tabletler nerede konuşuluyor, bu özellik daha tv ler için bile bu yıl yaygınlaşmayacakken 10 inç lik bir tablette 2560x1600 çözünürlük ne alaka. kaldı ki gözlerin bozuk ve ekrana 1 cm yakınlıktan bakmayacaksan full hd ekran neyine yetmiyor. Tabletin pilide güzel, ekranıda güzel, tasarımıda güzel. her şeyiyle alınabilecek bir ürün.

    http://www.donanimhaber.com/tablet-pc/haberleri/CES-2013-Panasonicten-20inc-4K-ekranli-Windows-8-tablet-prototipi.htm
    http://www.donanimhaber.com/kurumsal-diger/haberleri/Panasonic-Himejideki-fabrikasinda-LCD-TV-yerine-Ultra-HD-tablet-panelleri-ve-OLED-uretmeye-baslayacak.htm

    Nexus 10 tableti 2560x1600 çözünürlüğe sahip. "Neyine yetmiyor" mu? Çok güzel bir savunma. :) Telefonda Full HD'yi konuşsak neyse de, 10" boyutunda bir ekranda o fark anlaşılır. Pilin neresi güzel? 6000 mAh'a yakın pilli 7" tabletler bile var. Nexus 10, 9000 mAh, iPad 4, 11500 mAh.





  • 
    Sayfa: 12
    Sayfaya Git
    Git
    sonraki
     
    cami halısı instagram takipçi satın al takipçi satın al melanoma treatment
    instagram takipçi satın al Kullananlar ; Fiyatları ; Coin Yorum Takipçi satın al SMM Panel
    bayigram.com instagram takipçi satın al smm panel
    Bu sayfanın mobil sürümü / mini sürümü

    Version: 1.2.2833

    Bildirim
    mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.