Şimdi Ara

Yeni Opel Alanlar Dikkat! Otomobil Taşıyan Tır Kazası Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
1
Favori
5.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni astra sedan ve benzeri Opelleri taşıyan tır kaza yapmış. Gazetede bugün haber yapılmış. Forum ilk sayfada konusu yoktu.

Yeni opel aldıysanız, teslim tarihinde erteleme yaparlarsa dikkatli olun..

Y. servislerin hasar görmüş araçları; devrilenleri, taş çarpanları yani taşıma esnasında hasar görenleri boyayıp cilalayıp insanlara "kaktırdığını" bilmeyen yoktur herhalde...

İzmir'in Kemalpaşa İlçesi'nde, sıfır kilometre otomobil yüklü TIR, kontrolden çıkıp karşı şeride geçti ve kamyonla çarpıştı.

Kazada bir kişi hafif yaralanırken, otomobiller büyük hasar gördü. Kaza, Kemalpaşa Torbalı karayolunda bugün saat 14.00 sıralarında meydana geldi. Torbalı'dan Kemalpaşa yönüne giden Naci Güzeltürk (42) yönetimindeki 34 BU 7631 plakalı TIR, otomobil yüklü 34 BU 7632 plakalı dorsesi, rampa aşağı yolda kayınca kontrolden çıktı.

Savrulan TIR, karşı şeride geçip Mustafa Yanar'ın (28) kullandığı 34 HK 4102 plakalı kamyona çarptı. Kazada, kamyon şoförü Yanar hafif yaralanırken, TIR'ın dorsesindeki otomobiller büyük hasar gördü. Yaralı şoför ambulansla Kemalpaşa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza nedeniyle karayolunda trafik bir süre tek şeritten verildi. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KoLCu_ -- 20 Ocak 2013; 15:07:34 >

• Sıfır satılan araçların kazalı çıkmasıyla ilgili haberler çok duyulmaya başlandı. Bu tır şoförleri hiç düzgün araç kullanmazlar mı? Adam otobanda Allah ne verdiyse basıyor arkasında sıfır araçlar hoplaya zıplaya gidiyor
  • Herkesi tır şöförü yaparsan olacağı bu..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzmir'den Opel alacaklar umarım bunu görür, yoksa bir kaç aya tamir edilmiş şekilde satışa çıkar bu araçlar. Yeni Opel Astra sedan tırdaki arabalar aman dikkat. Çünkü böle vakaları çok duymaya başladık.

• bende dün gördüm bir tane bunlardan adam en sol şeritten bir başka tırı solluyordu
    bunu yaptığı yer adana şehir içinden geçen otoyol (tam olarak duygu kafenin karşısında ki duraktan gördüm olayı)
  • Kaza neticede nasıl olduğunu bilmeden yorum yapmak doğru değil.Ama tır, otobüs, dolmuş sürücülerinin kesinlikle psikolojik teste tabii tutulmaları lazım yılda bir. Normal bir insanın bile psikolojisini bozabilir bu meslekler. Kimisi zaten bozuk psikolojiyle yapınca işini daha da kötü sonuçlar doğuyor. Euro Truck Simulator oynayın biraz hallerinden anlayın Başta zevkli ama sonradan zor
  •  Yeni Opel Alanlar Dikkat! Otomobil Taşıyan Tır Kazası Hakkında

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim bildiğim kadarı ile araçların sigortası var. 2011 Aralık ayında Nissan QQ siparişi verdik, asker yolu bekler gibi İngiltere'den gelmesini beklemiştik. Galeri telefon ile aradı aracınız indiriliyor gelin teslim edelim dediler. Bir saat sonra gittiğimizde satış temsilcisi aracın başına küçük bir kaza geldiğini, bu şekilde teslim edemeyeceğini söyledi. Baktığımızda tavanında 25 krş. büyüklüğünde, örneklersek baş parmağınızı hafifçe bir sabuna bastırdığınızda oluşacak bir çöküntü mevcuttu. İşin aslı alın arabanızı deseler kesinlikle görmezdik. On gün kadar sonra boya koruma hediyesi ile aynı renk ve özellikli bir başka araç sağladılar. İş etiği bu konularda çok önemli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakallıyan

Benim bildiğim kadarı ile araçların sigortası var. 2011 Aralık ayında Nissan QQ siparişi verdik, asker yolu bekler gibi İngiltere'den gelmesini beklemiştik. Galeri telefon ile aradı aracınız indiriliyor gelin teslim edelim dediler. Bir saat sonra gittiğimizde satış temsilcisi aracın başına küçük bir kaza geldiğini, bu şekilde teslim edemeyeceğini söyledi. Baktığımızda tavanında 25 krş. büyüklüğünde, örneklersek baş parmağınızı hafifçe bir sabuna bastırdığınızda oluşacak bir çöküntü mevcuttu. İşin aslı alın arabanızı deseler kesinlikle görmezdik. On gün kadar sonra boya koruma hediyesi ile aynı renk ve özellikli bir başka araç sağladılar. İş etiği bu konularda çok önemli.

Nissan müşteri memnuniyetinde Türkiye'de birinci sıradaymış dün okudum , çok şaşırdım ,helal olsun adamlara , size yaptıkları davranışta buna örnek gibi

• 2009 yılında istanbulda bir Opel bayiden 0 Combo almıştık. Araç 2011 de ufak bir kaza yapmıştı. Tamirini sanayide arkadasım yamıştı ve beni uyardı. Megersem boyalı araç satmışlar bize.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kazayı yapan benim amcam oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heymannn -- 20 Ocak 2013; 19:02:57 >
  • Opel ve fiat ta bununla ilgili olay geldi başımıza.Opel büyük ihtimal tır dan düşüp takla atan vectra yı bize sıfır diye satmıştı.Kuzenımede fiat tekrar komple boyamış brava sattı.Bu memlekette olmaz diye bişey yok , yaptım olacak var.
  • Mesele markalardan çok spot değişim yapmalarına izin veren dağıtıcısında
  • Ben bu ayın 4 ünde aracımı teslim aldım ve sonra boya kontrolü yaptırdım Teslim alacağım günlerde "0 araç teslim almaya usta ile gitmek" diye bir başlık vardı ve orada birçok kişi ustayla gitme konusunu önerenlere "komik olursunuz, insanlar size güler, paranoyak olmayın" vs cümleler sarfettiler Bu görüntülerden sonra fikirleri değişmiştir sanıyorum Bu araçlar sonuçta birilerine satılacak, üzerine benzin döküp yakmayacaklar Ufak tefek işlemlerle kurtarabildiklerini satıp aradan zaman geçtikten sonra da "biz teslim ederken bir sorun yoktu" diye işin içerisinden sıyırılacaklar
  • Üzüldüm yazık olmuş onca emeğe. Bilgi için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakallıyan

Benim bildiğim kadarı ile araçların sigortası var. 2011 Aralık ayında Nissan QQ siparişi verdik, asker yolu bekler gibi İngiltere'den gelmesini beklemiştik. Galeri telefon ile aradı aracınız indiriliyor gelin teslim edelim dediler. Bir saat sonra gittiğimizde satış temsilcisi aracın başına küçük bir kaza geldiğini, bu şekilde teslim edemeyeceğini söyledi. Baktığımızda tavanında 25 krş. büyüklüğünde, örneklersek baş parmağınızı hafifçe bir sabuna bastırdığınızda oluşacak bir çöküntü mevcuttu. İşin aslı alın arabanızı deseler kesinlikle görmezdik. On gün kadar sonra boya koruma hediyesi ile aynı renk ve özellikli bir başka araç sağladılar. İş etiği bu konularda çok önemli.

Müşteri memnuniyeti budur...

• quote:

Orijinalden alıntı: Erkyuo

Herkesi tır şöförü yaparsan olacağı bu..

Bir de bugün beton mikseri haberi vardı. 4 ayrı kaza. Bir tanesi de bizim tepemize çıkıyordu. Altındaki aracın durup duramayacağını bile bilemeyecek mahlukatlar Allah ne verdiyse basıyor, sonra yok fren patladı, yok orası çatladı. Ulan bilmem kaç tonluk araç 40 metrede duracak değil ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5454kopgit5454

Bu kazayı yapan benim amcam oluyor.

geçmiş olsun olay nasıl meydana gelmiş
  • Eğer bir bayi, diğerlerinden çok daha uygun bir fiyat veriyorsa sıfır bir araç için, o aracı alırken çok daha dikkatli olmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tekne Kazıntısı

quote:

Orijinalden alıntı: 5454kopgit5454

Bu kazayı yapan benim amcam oluyor.

geçmiş olsun olay nasıl meydana gelmiş

sağolun,
    Otomobil yüklü tır karşıdan hızlıca girip virajı alamıyor. Karşı şeride geçiyor. Amcamlar karşıdan görüp yatak kısmına atlıyorlar. Çarpışma anı yavaş ama oto yüklü tır viraja hızlı giriyor. Hiç kimseye bir şey olmadı ama amcamın tırını kullanan şöförün ayağı kırıldı.(o sırada amcam sürmüyordu yani)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heymannn -- 21 Ocak 2013; 15:36:28 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.