Şimdi Ara

HTC, M7'nin 468ppi piksel yoğunluğuna sahip ekranını Sharp'tan tedarik edecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • HTC, M7'nin 468ppi piksel yoğunluğuna sahip ekranını Sharp'tan tedarik edecek




    Küçük ölçekli panellerde piksel yoğunluğu değerlerinin hızla yükseldiği 2013 yılına mobil sektördeki iddiasını sürdürebileceği son teknoloji bir akıllı telefon hazırladığı ileri sürülen HTC, bazı güvenilir kaynaklar aracılığıyla internete yayılan M7 kod adlı cihazında Sharp üretimi LCD ekranlara yer verebilir. Digitimes'ın ileri sürdüğü bu bilgi, iş ortaklarıyla birlikte kendi üretim teknolojilerini geliştirerek yüksek çözünürlük değerlerine istenilen verimle kolayca ulaşabilen Japon elektronik devinin 468ppi yoğunluğunda bir görüntüleme çözümünü seri üretimle müşterisine tedarik edebilecek tek adres olduğunu bildiriyor. Çünkü geçen yıl AU Optronics'e yüklü bir AMOLED siparişi veren HTC, firmanın halen düşük verimlilik problemlerini aşamaması sebebiyle LCD'lere yönelmiş durumda.

     

    Yüksek çözünürlükte üretimi mümkün kılmasının yanı sıra panellerin daha ince formda oluşturulabilmesi ve donanım üzerinde elektronların çok daha hızlı hareket edebilmesi sayesinde en iyi düşük sıcaklıklı poli-silikon üretim tekniklerinden biri olarak gösterilen CG-Silicon teknolojisiyle imal edileceği tahmin edilen HTC M7'nin Full HD ekranı, 4.7 inç büyüklüğünde olacak ve muhtemelen aygıtın ön panelinin büyük bir bölümünü işgal edecek. Cihazın diğer teknik detayları arasında; 1.7GHz hızında dört çekirdekli Qualcomm çipset, 2GB RAM, 32GB dahili hafıza, 13MP kamera, 2MP arka kamera, Beats Audio ses yükseltici, Wi-Fi b/g/n/ac, Android Jelly Bean işletim sistemi ve HTC Sense 5 kullanıcı arayüzü yer alıyor. Şubat ayı sonundaki MWC 2013 organizasyonunda tanıtılması beklenen M7, Mart-Nisan aylarında satışa sunulacak ve büyük ihtimalle çıkış yaptığı dönemde piksel yoğunluğu anlamında rakipsiz hale gelerek benzersiz bir görüntü kalitesi sunacak.







  • Ekran eşsiz olur,ses cıkısı ve sense arayüzüde essiz,ama Htc bu illa biyerden kaybeder,ya batarya ya hafıza yada fiyattan dolayı onex'in yaptıgı etkiden fazlasını sunamaz diyorum.

  • sharp iyidir

  • Su resimdeki telefon super ama acaba gercek m7 bu mu.cihaz simdiye kadar gordugum en guzel telefon. Ama alir miyim almam htc samsung gibi stabiliteyi yakalayamamis bir firma ve oyun ve uygulamalar oncelikle samsunga uyumlu yapiliyor android pastasinin yarisindan cogu samsung bu yuzden htc ye sicak bakamiyorum ne yazikki bu kara sistemde parasi olan buyuk olan buyuk oynayan kazaniyor bir de cercevesiz ekran cok hos duruyor; )

  • 300ppi dan sonrası yalan. zaten 300ppi da herşey cam gibi görünüyor. Önemli olan o netlikte kontrast oranları ve ekranın canlılığına kalıyor. Sharp iyidir ama görmek lazım ekranı. Kontrast oranı ve renk doygunluğu düşükse detay seviyeside düşük kalır. Her renk birbirine benzer.

  • şekli ıphone 5'i anımsattı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaskas123 -- 19 Ocak 2013; 19:31:55 >
  • HTC'nin boyle amiral gemisi gibi olan telefonları çıkarasıya boyle alengilli ozellikleriyle iştah kabartır fakat telefon çıkar tutmaz, sonra buna tutar diye beats falan eklerler yine tutmaz, sonra işlemciyi hızlandırıp bi daha sürerler piyasaya yine tutmaz.Tutmaz dediğim istediği satış rakamlarının veyahut rakiplerine karşı birazda olsa geride kalır.

    Yine örnek bi htc haberi tabi bu telefon yerine One X çıkıyor, yorumlar burdakiyle benzer.http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/iste-HTC-Edge-Dort-cekirdekli-Tegra-3-ilk-telefonla-tanisin.htm

  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaskas123

    şekli ıphone 5i anımsattı


    Sizin gibilere göre her şey iPhone'a benziyor zaten!

  • Ekranı sharp yapıyorsa gerçekten iddialı olacaktır bence. Xperia Z için zorlu rakipler yolda malesef su ve toza dayanıklı olmakla bitmiyor olay

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence xperia z ' den daha kullanisli bir telefon olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlısı be gülüm türkiye fiyatlarından haber verin

  • Ekran halâ lcd mi cidden yuh artık zaten amoled de üretemiyorlarmış o yüzden yine Samsung alır götürür.

  • şu 300 ppi dan sonra yazanlara gıcık oluyorum iyi yapmasınlar sonuçda bu yogunluk ve daha keskin olanlar azda olsa fark edliyor bilmediğim birşey sormak istiyorum pixsel 468 olması nit değerini etkiliyormu gündüz körü gibi hiçbirşey gözükmüyor s3 te birde sony ye göre daha kullanışlı olmuş diyenlere hak veriyorum 4.7 4.8 bence yeterli bir ekran büyüklüğü gerçi sony tasarımı s3 ten çok büyük değil 2mm mi ne büyük sanırım 2 yada 3 mm daha kalın sony tasarım olarak benden 10 üstünden 9 aldı. Bu arada sharp candır :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: BelieveMe0

    Bence xperia z den daha kullanisli bir telefon olacak.


    neye göre kullanışlı

  • quote:

    Orijinalden alıntı: assasin44

    Ekran halâ lcd mi cidden yuh artık zaten amoled de üretemiyorlarmış o yüzden yine Samsung alır götürür.

    ne mal adamsın. ekran hala lcd mi? hee 3 sene evvelin lcd'si kullanılıyor. samsung bile green lcd üretmeye başladı sen amoled bik bik edip dur.
  • telefon güzel ama xperia z bu telefondan daha çok satar gibime geliyor neden mi doğru düzgün bir üst seviye telefonu olmayan sony bile htc kadar satış yapıyordu şimdi xperia z ve zl gibi iddialı telefonları ile daha başarılı olur bence

  • Sharp ekran varsa zaten sıkıntı sansation da da sharp ekran olan modellerde ekrana toz girme sorunu vardı bunda da olursa şaşırmam

  • çok iyi görünüyor

  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaskas123

    şekli ıphone 5i anımsattı


    onun 3gs haricindekilerden ne farkı var ki ona benzeyecek yahu abartmayın.

  • tam istediğim özellikler çıksın deneyip görmem lazım

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.