Şimdi Ara

Office 2013 fiyatlandırması ile ilgili yeni bilgiler internete sızdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj









  • Microsoft'un başarılı yazılımları arasında ilk sıralarda yer alan Office 2013, geçen yıl tüketici önizleme ve RTM sürecine başlamışken, Şubat-Mart ayında satışa sunulması bekleniyor. Önceki sürümlerden daha farklı bir fiyatlandırmaya gideceği bilinen yazılımın abonelik yol haritası internete sızdırıldı.




    Tam paket almanın yanında aylık veya yıllık aboneliklerle kısmi paketler sunacak olan Microsoft, tüketicileri bu yolla daha fazla cezbetmeyi amaçlıyor. Yeni paketler ve fiyatlandırma konusunda ise firmanın ortaklarına eğitim vermeye başladığı bildirildi.




    Daha önce abonelik yol haritası ortaya çıkmış ancak Microsoft bunu doğrulamamıştı. Bu kez ortak firmalara gönderilen bilgilendirme dökümanlarında abonelik ücretleri ortaya çıktı.




    Kullanıcılardan abonelik ücreti talep edecek yazılımlar Office 365 programı içerisinde yer alıyor. Tek seferlik kutulu satış yapılacak ürünler ise Office programı içerisinde yer alacak.

     

    Tek seferlik ve tek bilgisayarlık kutulu Office programları şu şekilde:

     

    Office Home and Business 2013 paketinin içerisinde Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher ve Access yazılımları bulunuyor ve fiyatı 219$.




    Microsoft Office Home and Student 2013 RT ise Windows RT cihazları için geliştirildi ve Word 2013 RT, Excel 2013 RT, PowerPoint 2013 RT ve OneNote 2013 RT yazılımları yer alıyor. Fiyatı ise 139$.




    Office Standard 2013 paketinde Word 2013, Excel 2013, PowerPoint 2013, OneNote 2013, Outlook 2013, Publisher 2013 ve Office web uygulamaları (Word, Excel, PowerPoint, OneNote) yer alacak. Bu paket çoklu alımlarda geçerli ve fiyatı 369$.




    Office Professional Plus 2013 paketi de yine Standard 2013 paketine ek olarak Access 2013, InfoPath 2013, Lync 20131 yazılımları ve genişletilmiş destek sunuyor. Fiyatı 499$.




    Abonelik esasına dayalı olan Office 365 yazılımları ise şu şekilde:




    Office 365 University üniversite öğrencilerini hedefleyen yazılım paketi. Word, PowerPoint, Excel, OneNote, Outlook, Publisher ve Access ürünlerinin olduğu paket aylık 3.30$ ve 20GB SkyDrive depolama alanı da hediye ediliyor. 4 yıllık abonelik de ise bazı indirimler olacağı belirtiliyor.




    Office 365 Home Premium paketi ev kullanıcılarına yönelik ve Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher ve Access olarak ürünler barındırıyor. Aylık abonelik 8.33$ iken 20GB SkyDrive depolama alanı da dahil.




    Office 365 Small Business Premium paketi 1-10 arası çalışana sahip işletmelere yönelik. Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher ve Access erişiminin yanında Sharepoint ve Lync yazılımları da sunuluyor. Aylık abonelik fiyatı kullanıcı başı 12.50$. Diğer paketler 5 bilgisayara kadar kullanılabilirken, bu paket 10 kullanıcı ve 1 alan adını dahil ediyor. Üniversite paketinde ise tek kullanıcı sınırı var. 




    Office 365 Midsize Business paketi 11-250 çalışana sahip işletmeler için ve aylık abonelik kullanıcı başı 15$. Small Business Premium paketine ek olarak Exchange Online ve Infopath yazılımları da sunuluyor. 




    Office 365 Enterprise & Government ise 250 çalışandan fazlasına sahip olan resmi kurum ve özel şirketlere hitap ediyor. Aylık abonelik kullanıcı başı 20$ iken, işletmelere yönelik ürünler ve özel eklemeler olacağı biliniyor. 




    Office 365 uygulamaları hem Office Web Apps ile çevrimiçi kullanıma imkan tanırken, hem de birden fazla bilgisayara ve mobil cihazlara kurularak, aylık veya yıllık abonelik süresi boyunca faydalanma imkanı sunuluyor. Dökümanlar SkyDrive üzerinde kaydedildiği için internet olan her yerden erişim sağlanabiliyor. Ayrıca 60 dakikalık uluslararası Skype görüşmesi de paketlere dahil.




    Microsoft'un resmi satış ile birlikte ek paketleri ve yıllık kesin ücretleri de belirlemesi bekleniyor.  

     








  • ilk yorum benden kim ne derse desin 2000 hz neo plazma

  • Office 365 University oldukça güzel düşünülmüş bence.

  • İşletim sistemi olan Windows 8 49$ civarı bir rakamda seyrederken, bir Tool olan Office 2013'ün böyle uçuk rakamlarda olması garip.

    Kendileri bilir. 30-40$ kazanabilecekken hiç kazanamayacaklar bir çok kullanıcıdan :) Korsan rulez.

  • bilgisayarda , world ile excel kullanmak için (ki insanların %90'ı bunların dışındakileri kullanmaz) bir bilgisayar parası daha verecem ha ?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lord of the Shadows

    İşletim sistemi olan Windows 8 49$ civarı bir rakamda seyrederken, bir Tool olan Office 2013ün böyle uçuk rakamlarda olması garip.Kendileri bilir. 30-40$ kazanabilecekken hiç kazanamayacaklar bir çok kullanıcıdan :) Korsan rulez.


    sırf senin gibiler yüzünden biz daha fazla para ödüyoruz!

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ciddiyetsiz

    quote:

    Orijinalden alıntı: Lord of the Shadowsİşletim sistemi olan Windows 8 49$ civarı bir rakamda seyrederken, bir Tool olan Office 2013ün böyle uçuk rakamlarda olması garip.Kendileri bilir. 30-40$ kazanabilecekken hiç kazanamayacaklar bir çok kullanıcıdan :) Korsan rulez.
    sırf senin gibiler yüzünden biz daha fazla para ödüyoruz!


    bsg. Windows 8'i uygun fiyata sattıkları için satın almış biri olarak, Office için de aynı şey geçerli olsaydı alırdım. Bir kısım korsan kullanıyor diye, Microsoft alanlara da kitleyelim gibi bir mantıkta satmıyor bunu. Mal mal konuşma.

  • Ofise geçen hafta 2010 aldım. Bi daha 10 sene office almam.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: cagataykoroglu

    Ofise geçen hafta 2010 aldım. Bi daha 10 sene office almam.


    Ücretsiz Office 2013'e yükseltme hakkına sahipsiniz. Kampanyaya kaydolsaydınız keşke. Çünkü bende aldım ve kaydoldum şimdi office 2013'ün çıkmasını bekliyorum.

  • Kısa zamanda umarım diğer bilgiler de internete sızar.
  • Programlar hızlı ve kolay çalışması gerekirken aksine yavaş kullanımı daha zor oluyor

    ofis 2003 200- 250 MB yer kaplıyor hala en iyisi bu

    2010 excelde matematiksel işlem kolaylığı yok rengini ve menüyü değiştirdik üstüne de 2013 yapıştırdık

    örnek x üzeri 5 yazamazsınız (3 ten sonrası yazılmıyor)

    fonksiyonel hiç bir eklenti yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 18 Ocak 2013; 16:00:31 >
  • Bu haberleri sızdıran, kişi bence gidip prostat ameliyatı olsun, bizde tam doğru haberler okuyalım :))

  • quote:

    Orijinalden alıntı: infom@n

    quote:

    Orijinalden alıntı: cagataykorogluOfise geçen hafta 2010 aldım. Bi daha 10 sene office almam.
    Ücretsiz Office 2013e yükseltme hakkına sahipsiniz. Kampanyaya kaydolsaydınız keşke. Çünkü bende aldım ve kaydoldum şimdi office 2013ün çıkmasını bekliyorum.


    Nasıl yapılıyor bana bir pm atar mısın? Kurulumu henüz yapmadım.

  • Libre ofisin menülerini ofis 2007 seviyesine çıkarsalar bunlar bu fiyatları biraz zor isterler.

  • Neden para vereyim ki office 2007 de 15 dkde yazdığım yazıyı office 2013 de 5 dk da mı yazıyorum sanki programın görselini değiştir 1 2 yeni efekt ve tema ekle sat gitsin adında yeni sürüm office olsun !



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanefeozkan -- 18 Ocak 2013; 17:28:46 >
  • Çıktığı gün torrentlerden indiririz ne parası verecekmişiz ! işletim sistemlerinin win95 ten beri hiçbirine para vermedim ki buna vereyim tam tersi bu gibi programlar/işletim sistemleri kişisel bilgilerimizi aldığı için bedavayı bırak üstüne her ay bize para ödemeleri lazım telif hakkı buna diyorlarsa bizimde var bu hakkımız
    bu zamanda yazılıma paran veren ........... ...... (noktalı yerlere word dökümanında istediğinizi yazın )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 18 Ocak 2013; 22:27:21 >
  • Office 2013 windows 8 üzerinde denedim gayet güzel,sanırım dil desteği henüz tamamlanmamış.

    Bu arada bi kaç ay sonra TÜRK TELEKOM aramaya başlar.Ofis kullanmasanız bile yasa dışı ofis programı kulanıyorsunuz.............
    İsterseniz şu kadar faturaya ekleyelim ve orjinal office sahip olun.

  • yeni cikiyor derken? ben aylardir kullaniyorum ? tr ye mi yeni gelicek?
    bende mi anormallik var arkadas hic yoksa 3 4 ay olmustur heral kullanmaya baslayali.

    2010 dan daha yavas ve hantal oldugunu söyleyebilirim.
    görselligi cok hos.
    bulut a kayit cart curt eklentileri var. login olman falan gerekiyor skydrive icin.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.