Şimdi Ara

5-inç Full HD ekranlı ve 4 çekirdekli Sony Xperia Z'nin fiyatı kesinleşti: 649 Euro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
2
Favori
10.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5-inç Full HD ekranlı ve 4 çekirdekli Sony Xperia Z'nin fiyatı kesinleşti: 649 Euro

Başarılı teknik özellikleri, şık bir tasarımla bütünleştirerek pek çok teknoloji meraklısının beğenisini kazanan Sony Xperia Z'nin, Avrupa satış fiyatı detaylanmaya başladı.

Sony Mobile'ın İtalya'daki Satış Müdürü David Draghi'nin yaptığı açıklamalara göre, Xperia Z, 649 Euro'luk fiyat etiketiyle İtalya'da satışa sunulacak. Akıllı telefon-tablet melezinin, İtalya'nın teknoloji mağazalarındaki yerini alması ise mart ayını bulacak. 649 Euro'nun bugünkü kurlarla yaklaşık 1.521 TL'ye denk geldiğini not düşelim.

Xperia Z ile ilgili elimize ulaşan bir diğer haber ise Sony'nin Ürün Yöneticisi Lego Svadsater'dan geldi. Svadsater, Xperia Z'nin satışa sunulduktan kısa süre sonra Android 4.2 ''Jelly Bean'' güncellemesine kavuşacağını müjdelemiş. Hatırlanacağı üzere Xperia Z, Android 4.1.2 ''Jelly Bean'' işletim sistemiyle lanse edilmişti.

Dört çekirdekli Qualcom Snapdragon S4 Pro platformu, 2 GB RAM, 5-inç'lik Full HD ekran, 13 megapiksel ana kamera, 2.2 megapiksel ön kamera, 2.330 mAh kapasiteli batarya gibi nitelikleriyle ön plana çıkan Xperia Z'nin daha detaylı teknik özelliklerini ve tanıtım videolarını görmek için buraya tıklayabilirsiniz.

5-inç Full HD ekranlı ve 4 çekirdekli Sony Xperia Z'nin fiyatı kesinleşti: 649 Euro

• 1999 TL

• Türkiye fiyatı en az 2000 olacak demektir bu :/

• bu telefon bana fazlası ile yeter. başka telefonu beklemeye gerek yok.

• küpeli telefon

su geçirmez özelliği daha dikkat çekici bence bu cihaz için fiyatı tabiki çıkış fiyatı türkiyeye gelekse bu cihaz yine 2000 tlden gelir diye düşünüyorum tabi çıkış tarihi yanlış bilmiyorsam mart nisan diye konuşuluyor ozamana kadar herşey değişebilir...
  • en iyi tasarımlar listesinde ilk 3e gözü kapalı girebilecek bi telefon

• Ben yine olumlu düşünerek 1800 TL olacağını umut ediyorum...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • türkiyde 1899 liradan çıkar. ama sony diğer modellerinde olduğu gibi türkiye ye farklı fiyat biçerse 1799 a düşebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Normsoner

en iyi tasarımlar listesinde ilk 3e gözü kapalı girebilecek bi telefon

Tartışmasiz birinci

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1800 den girer bir iki ay böyle takılır ondan sonra s4 ve m7 piyasaya çıkmaya yakın 1700- 1600 arası satılır abartmayın arkadaşla 2000 tl üzeri satma lüksü yok sony nin eğer kendine yer edinmek istiyorsa

• 2000tl en az ve üstü olur fiyatı

• Saçmalamayın.
    649 € X 2.35 TL = 1525 TL + KDV + Gümrük vergisi + cart vergisi+ curt vergisi+ toptancının karı+ perakendecinin karı = 2000 TL

Edit: ilk 1800 TL yazmıştım ama 1800 TL'ye ben %18 KDV de eklemiştim:) uyarı sonucu düzelttim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infom@n -- 17 Ocak 2013; 23:03:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: infom@n

Saçmalamayın.649 € X 2.35 TL = 1800 TL + KDV + Gümrük vergisi + cart vergisi+ curt vergisi+ toptancının karı+ perakendecinin karı = 2000 TL

bu hesaba göre bu telefon 2,500 den aşağı olmaz....

• quote:

Saçmalamayın.
    649 € X 2.35 TL = 1800 TL + KDV + Gümrük vergisi + cart vergisi+ curt vergisi+ toptancının karı+ perakendecinin karı = 2000 TL

649 € X 2.35 TL = 1525,15 TL
    You clearly don’t know who you’re talking to, so let me clue you in: I am not in danger, Skyler. I am the danger. A guy opens his door and gets shot, and you think that of me? No! I am the one who knocks.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dluizo4

quote:

Saçmalamayın.
    649 € X 2.35 TL = 1800 TL + KDV + Gümrük vergisi + cart vergisi+ curt vergisi+ toptancının karı+ perakendecinin karı = 2000 TL

pardon + %18 kdv de eklemiştim:) düzeltiyorum. teşekkürler
  • Yahu sanki italya alış fiyatına satıyor. İtalyada'da gayet pahalı fiyat. Burada 2000 den girer bence. 1-2 aya da 1600-1700 den alınır. Note 2 seviyesinde olacaktır fiyat. Ki olması gerektiği gibi. (diğerlerine kıyasla diyorum. yoksa hiçbir telefon olması gerektiği fiyatta değil bana göre.)

• [DHTUBE=]
    quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dluizo4
    quote:

Orijinalden alıntı: infom@n Saçmalamayın. 649 € X 2.35 TL = 1800 TL + KDV + Gümrük vergisi + cart vergisi+ curt vergisi+ toptancının karı+ perakendecinin karı = 2000 TL
    pardon + %18 kdv de eklemiştim:) düzeltiyorum. teşekkürler

o değilde siz neden 70-80 € italyan vergileri ve 100€ italyan şirketlerin karını düşmediniz ki ???

• quote:

Orijinalden alıntı: redbloodedman

arkadaşlar 2000 üzeri olmaz sanırım iphone 5 750 euro ve Türkiye fiyatı 2199 TL Sony de biraz Türkiye'ye özel bir fiyatla girerse şahsi düşüncem 1899 TL olacağı yönündedir.

Aynen 1900 olacaktır

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.