Ayrıca telefondaki sorunlar yeni firmwarelar çıktıkça düzelecektir. Yeni firmware çıkmadı mı?
Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500 Pek yakında:67 mm B+W UV NC filtre
.TaneR.
Uzaklaştırılmış 100 gün cezanın 70 günü kaldı.
17 Haziran 2006; 13:33:13
kvk, genpa veya kipa dan almanın çok fazla bir şey farkettirmeyeceğini zannediyorum. sonuçta hepsi garantili satıyorlar ayrıca sanırım ülkemizde satılanların hepsi malezya (benimki gibi) malı, belki de sadece Malezya'daki Sony'de üretiliyor bu model bilemiyorum. Bazı şikayetleri olanlar varsa da ben telefonumdan çok memnunum...
quote:
Orjinalden alıntı: KNİGHT586
Bugün KVK bayisine gittim. W810i'nin broşürünü aldım. Kullandığı pilin 3.6V,900mAH ve Lityum Polimer olduğu yazıyor. Ayrıca fiyatını da sordum. 1.050 YTL dediler. Kipa'dan almak mı daha mantıklı yoksa KVK'dan mı? Bu arada eğer telefonunda yavaşlama meydana geldiyse telefonun dahili belleğini boşaltmayı dene. Arasıra da telefonu aç kapa. Sony Ericsson sitesinde çözüm yolu olarak bunu önermiş.
gecen teli teknosada gösteriyorlardı açık standda aslında tanıdım telin değildi bi hoparlör setiydi hoparlör baya iyiydi ama telefon hoşuma gitmedi ekranı küçiük geldi bilmiyorum belki w900i ye alıştığımdandır
evet mümkün olduğunca telin internal memorysini kullanmayın nedenini bilmioyorum ama genelde sorun oluyor kullanınca tabi derseniz ulan 20 mblik yeri nie kullanmiyim kullanın o zmn ama problem çıkar die düşünüyorum
W810i ile birlikte gelen Memorystick Pro-Duo'nun markası ne? Bu arada hafıza kartında Sandisk mi daha iyi yoksa Sony mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KNİGHT586 -- 18 Haziran 2006; 16:09:09 >
Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500 Pek yakında:67 mm B+W UV NC filtre
yaa sayın w810cu kardeşlerim başka bi bölmde alamanyadan nickli arkadaşımız almanyada w810un fiyatının w800den ucuz olduuğunu söledi bi üst model olmasına rağmen. içime bi kurt düştü neden olabilir sizceeee????
ben koyu bir nokia bağımlısıyım..şu sıralar telefonomu değiştirmeyi düşünüyorum..N70 almaya kesin kararlıydım ama burdaki sony ericson hakkında yazılan yorumları okuduktan sonra kafam çok karıştı..5 saattir bilgisayar başındayım bu sebepten..
sony ericson yazısının silinmesinden başka bu marka telefonlar için pek şikayet göremedim..ama nokia telefonlar için baya olumsuz görüşler mevcut..
şuan w810i almak için gerçekten ikna edilmeye ihtiyacım var..neden n70 değil de w810i?