Yok şaka yapmadım yaw. Örneğin kışın benim AMD işlemcim en fazla 40 derece olurken yazın 55 dereceye kadar çıkabiliyor yoğun çalışma esnasında. Bu da hava sıcaklığının elektronik cihazlara etkisi değil midir? Bu arada W810i ile çekilmiş videoları da ekleyebilir misiniz?
Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500
Yok şaka yapmadım yaw. Örneğin kışın benim AMD işlemcim en fazla 40 derece olurken yazın 55 dereceye kadar çıkabiliyor yoğun çalışma esnasında. Bu da hava sıcaklığının elektronik cihazlara etkisi değil midir? Bu arada W810i ile çekilmiş videoları da ekleyebilir misiniz?
abi şimdi yine taktık şarja ec harbi buz gibi üşüyorum ben resmen ama adaptör hala sıcak ve ısınıyor hemen çok sıcak yani normal değil bu sizdede olmuyor mu bu ısınma olmuyorsa sorun bendedir
Arkadaslar o sıcaklık normaldır ama asırısı anormal benım sars cıhazı sureklı takılı olur ısınma fılan olmaz telefonu bagladıgın zman ısınır buda normal uzerıne yuk baglıyorsunuz onemlı olan bataryanın veya telefonun ısınmaması
hakkat arkadaşlar bir ikide video upload etseniz de biz cahıl adamları da aydınlatsanız????
Bu arada benim telefonun arkası oynuyordu yani kapak kısmı arkadaki bende ona kafayı takmştım elimdeyken oynayınca gıcık oluyordum
Az önce aldım makası kağıtı bide telefonu kestim biçtim kağıdı o telefonun arkasına sokuşturdum yan tarafına kapağıda taktım şimdi hiç oynamıyor rahatladım valla
ben muzik dinlemeden ort 20-30 dk konusma ile diyorum. standart 512 ile kullanırken sorun yok baska bir forumda biri daha bahsediyordu dikkat edince fark ettim kullanmadığım zaman kartı çıkarıyorum belkide cihaz zorlanıyor yada msd pek kaliteli değil ebay den alınma
Sitenin birinde adamın biri ''W810i K750i'den daha yavaşmış duyduğuma göre falan demiş.'' Ayrıca cep test adlı dergide K750i'nin W810i'ye göre daha yüksek puan aldığı iddia ediliyor. Bunlar ne kadar doğru? W810i'nin 3D java oyunlarındaki performansı falan nasıl? Kasılma falan oluyor mu?
Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500
Ya su walkman serisinde tek sevmedigim olay turunculari ekran tupturuncu insanin (en azindan ben turuncu sevmezin ) dikkatini dagitiyo, gecenlerde 1telefoncunun deneme icin koyduguna bakmistim, tabii ucus modu var die telefonu acmamislar bile sadece muzige bakmaya izin vermisler neyse dedigim gibi turuncu ekran dikkatimi dagitti, tus takimi 1az sert gibi geldi yalan olmasin, k750 daha yumusak 1takima sahip, bu arada ilk sayfalarda verilen linkte kullanilan theme guzel gorunuosu tek tek items gorunen onu bulabilecegimiz 1yer var mi? Ben k750 ye baska theme uygulamistim uyuyodu, bu da olursa sik olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pbr178 -- 8 Haziran 2006; 22:27:33 >