Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: S.E.W810i İLE İLGİLİ İZLENİM VE SORUNLARIMIZI BURADA TARTIŞALIM...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> Cevap: S.E.W810i İLE İLGİLİ İZLENİM VE SORUNLARIMIZI BURADA TARTIŞALIM... Sayfa: <<   < önceki  3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
maestro_34

4 Haziran 2006; 20:48:01 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

normal o takma kafanı her olayı bu kadar büyütme kafaanda 220 voltu kaça düşürüyo küçücük alet öle düşün

lzooml

4 Haziran 2006; 21:23:11 

ama nokia nın kide küçücük o sınmıyor nasıl iş bu

maestro_34

4 Haziran 2006; 21:29:33 

o da ısınıyo abi ısınmaz mı onunki can da se ninki patlıcan mı takma kafanı bunları boşwer telinin keyfine war

.TaneR.
Uzaklaştırılmış
100 gün cezanın 68 günü kaldı.

5 Haziran 2006; 10:25:55 

Size W810i ile çekilmiş bir kaç sıcak fotoğraf...

..Knight..

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

5 Haziran 2006; 14:04:43 

Yok şaka yapmadım yaw. Örneğin kışın benim AMD işlemcim en fazla 40 derece olurken yazın 55 dereceye kadar çıkabiliyor yoğun çalışma esnasında. Bu da hava sıcaklığının elektronik cihazlara etkisi değil midir?
Bu arada W810i ile çekilmiş videoları da ekleyebilir misiniz?

Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500
lzooml

6 Haziran 2006; 16:32:42 

quote:

Orjinalden alıntı: KNİGHT586

Yok şaka yapmadım yaw. Örneğin kışın benim AMD işlemcim en fazla 40 derece olurken yazın 55 dereceye kadar çıkabiliyor yoğun çalışma esnasında. Bu da hava sıcaklığının elektronik cihazlara etkisi değil midir?
Bu arada W810i ile çekilmiş videoları da ekleyebilir misiniz?

abi şimdi yine taktık şarja ec harbi buz gibi üşüyorum ben resmen ama adaptör hala sıcak ve ısınıyor hemen çok sıcak yani normal değil bu sizdede olmuyor mu bu ısınma olmuyorsa sorun bendedir

fifty_boss

6 Haziran 2006; 16:52:57 

Arkadaslar o sıcaklık normaldır ama asırısı anormal benım sars cıhazı sureklı takılı olur ısınma fılan olmaz telefonu bagladıgın zman ısınır buda normal uzerıne yuk baglıyorsunuz onemlı olan bataryanın veya telefonun ısınmaması

UnderGround BoSS
romantikçck

7 Haziran 2006; 19:06:19 

hakkat arkadaşlar bir ikide video upload etseniz de biz cahıl adamları da aydınlatsanız????

n70, s700i,d600,w550,k750,w800,k700,p900,9100,6600 kullandım
özellikleri diyerlerine göre ne kadar düşük olursa olsun daaa s700ün üzerine telefon görmedim!!!!
ketenpere

8 Haziran 2006; 19:01:48 

2 gb msd taktıktan sonra sarj süresi 1.5- 2 güne düştü.(normal kullanımda)
sizde böyle bişi oldumu?
lzooml

8 Haziran 2006; 19:29:53 

bendede o civarda zaten müzik dinlersem felan 512 ile

ama kartın kapasitesinin artmasının pilin kullanım süresini düşürmesi biraz mantıksız bence açılışta belki tel yavaşlar ama şarj saçma geldi

Bu arada benim telefonun arkası oynuyordu yani kapak kısmı arkadaki bende ona kafayı takmştım elimdeyken oynayınca gıcık oluyordum

Az önce aldım makası kağıtı bide telefonu kestim biçtim kağıdı o telefonun arkasına sokuşturdum yan tarafına kapağıda taktım şimdi hiç oynamıyor rahatladım valla

ketenpere

8 Haziran 2006; 19:38:12 

ben muzik dinlemeden ort 20-30 dk konusma ile diyorum.
standart 512 ile kullanırken sorun yok
baska bir forumda biri daha bahsediyordu
dikkat edince fark ettim
kullanmadığım zaman kartı çıkarıyorum
belkide cihaz zorlanıyor yada msd pek kaliteli değil
ebay den alınma
..Knight..

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

8 Haziran 2006; 21:18:32 

Sitenin birinde adamın biri ''W810i K750i'den daha yavaşmış duyduğuma göre falan demiş.''
Ayrıca cep test adlı dergide K750i'nin W810i'ye göre daha yüksek puan aldığı iddia ediliyor. Bunlar ne kadar doğru? W810i'nin 3D java oyunlarındaki performansı falan nasıl? Kasılma falan oluyor mu?

Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500
lzooml

8 Haziran 2006; 22:03:25 

onu bende duydum almadan öncede araştırdım.

Açıkçası k750i kullanmadım ama w810i de bir yavaşlık görmedim oyunlarda hızlı 3D olmalarına rağmen

hatta k750i den sonra w810i kullananlarda biraz daha hızlı demişlerdi bana mobile-review forumlarında

ketenpere

8 Haziran 2006; 22:15:47 

karşılaştırabilecek kadar 3d oyun oynamadım
ama menü sanki daha hızlı gibi geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ketenpere -- 8 Haziran 2006; 22:18:02 >
pbr178

8 Haziran 2006; 22:19:54 

Ya su walkman serisinde tek sevmedigim olay turunculari ekran tupturuncu insanin (en azindan ben turuncu sevmezin ) dikkatini dagitiyo, gecenlerde 1telefoncunun deneme icin koyduguna bakmistim, tabii ucus modu var die telefonu acmamislar bile sadece muzige bakmaya izin vermisler neyse dedigim gibi turuncu ekran dikkatimi dagitti, tus takimi 1az sert gibi geldi yalan olmasin, k750 daha yumusak 1takima sahip, bu arada ilk sayfalarda verilen linkte kullanilan theme guzel gorunuosu tek tek items gorunen onu bulabilecegimiz 1yer var mi? Ben k750 ye baska theme uygulamistim uyuyodu, bu da olursa sik olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pbr178 -- 8 Haziran 2006; 22:27:33 >