abi çok sağol ya aslında böle kesin sözlere ihtiyacım vardı çelişkide kalıyordum çünkü bi tane alma hakkım var değiştremicem büyük ihtimalle. peki dışarıya verdii ses konusunda ne diosunuz bu telefonun??
ben 3250 topicindede anlattım; 3250 bir halta yaramaz maalesef,dışarıya verdiği ses yüksek ama kulak tırmalayacak kadar kalitesiz,malzemesi çok dandik,elimde kalır korkusundan sattım valla şimdi w810i düşünüyorum...eğer değiştirmeyip 1-2 yıl kullanayım diyorsan kesinlikle w810i al
yav, van_hooijdonk; w550i daha yüksek ama 3250 ile aynı kalite diyordu,cellat206; w550i daha yüksek ama 3250 çoook daha kaliteli diyordu..
bi ben w550i hem yüksek ve kalitelidir diyordum..demek hoparlör sesi kaliteli değil ha!..
kaliteli değilse w550i den bayağı kötüdür o zaman..çünkü w550i en kaliteli çalan en yüksekte
ayrıca
@romantikçck, yok w810 3 hoparlörlü değil..tek hoparlör..sadece görünümde 3 hoparlör gibi..o deliklerin altında 1 hoparlör var..
ve sesi w550iden kısık olan tek hoparlörlü w900i'den de kısık(mış)
abi kısık olsa bile çok fark yoktur bence. yani kaliteli duuro en azından ama bence hiç olmazsa k750 gibi çalıodur...
İŞTE BU BEN,İM DEDİĞİM TEMA OH BE bunun w810 için olanıda war hatta bende resmide war bu w900deki temanın adı da equilizer we okulda bi ark kullanıyo bu şekilde o temayı flash sayesinde..ama o w900ün iiçindeki bişeyden yaptım dedi w810da bulamadım onu ...
branded telefonlarda bu flash menu kapalı oluyormuş ben genpadan aldım şimdi bu branded mı oluyor branded markalı demek ama o markalı derken O2,vodofone ve t-mobile gibi firmaları mı kasdediyor acaba ?
ARKADAŞLAR GELECEK AY TELEFON ALACAM BANA K750 W 800 BİDE W810 ARASINDAKİ FARKLARI ANLATABİLİRMİSİNİZ İYİDEN İYİYE KAFAM KARIŞTI Bİ KAÇ TELEFONCUYA SORDUM HEPSİ K750 İLE AYNI SADECE WOLKMAN ÖZELLİĞİ VAR ONUN HARİCİNDE TÜM ÖZELLİKLER AYNI DEDİ
ARKADAŞLAR GELECEK AY TELEFON ALACAM BANA K750 W 800 BİDE W810 ARASINDAKİ FARKLARI ANLATABİLİRMİSİNİZ İYİDEN İYİYE KAFAM KARIŞTI Bİ KAÇ TELEFONCUYA SORDUM HEPSİ K750 İLE AYNI SADECE WOLKMAN ÖZELLİĞİ VAR ONUN HARİCİNDE TÜM ÖZELLİKLER AYNI DEDİ
birde şekil farkı-edge-ekran-update falan var işte gerisi aynı
1-EDGE 2-Daha büyük ve kaliteli ekran (1.9 inç) 3-Daha ince 4-Joystick yok=sorun yok 5-Tuş takımı ışıkları kendilerini ışığın şiddetine göre ayarlayabiliyor 6-GPRS üzerinden firmware güncellenebiliyor
Dezavantajları:
1-Kamera lens koruyucu kapak yok 2-Pil ömrü daha düşük (350 saat bekleme yine de az değil) 3-Dahili bellek daha düşük (20 MB) (Ama sorun yok çünkü teleonla birlikte 512 MB MS veriliyor)
Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500
bende genpadan aldım ama bilmiom bu flash işini...
quote:
Orjinalden alıntı: lzooml
branded telefonlarda bu flash menu kapalı oluyormuş ben genpadan aldım şimdi bu branded mı oluyor branded markalı demek ama o markalı derken O2,vodofone ve t-mobile gibi firmaları mı kasdediyor acaba ?
1-EDGE 2-Daha büyük ve kaliteli ekran (1.9 inç) 3-Daha ince 4-Joystick yok=sorun yok 5-Tuş takımı ışıkları kendilerini ışığın şiddetine göre ayarlayabiliyor 6-GPRS üzerinden firmware güncellenebiliyor
Dezavantajları:
1-Kamera lens koruyucu kapak yok 2-Pil ömrü daha düşük (350 saat bekleme yine de az değil) 3-Dahili bellek daha düşük (20 MB) (Ama sorun yok çünkü teleonla birlikte 512 MB MS veriliyor)
20 mb diyolar ama benimki 22 mb
ayrıca benim ms içindeydi telefonun ve hiç birşey yüklü değilken 470 mb idi niye öyle