firmware updatelerle düzeltirler gibi geliyor ayrıca w810da hat kopma problemi de armış aynı şeyler k750de de olmuştu bi update hepsi düzelmişti k750de de video çok kötüydü updatele kötü oldu
w810 bekleme durumunda(tuş kilidi devre iken ekranı simsiyah gözüküyor yani saati ve cevapsız numara olduğunu silikde olsa göremiyorsun. tuş kilidi devrede iken sadece başlat-duraklat tuşuna bastığında beyaz fon üzerine saati vecevapsız aramları görebiliyorsun
w810 bekleme durumunda(tuş kilidi devre iken ekranı simsiyah gözüküyor yani saati ve cevapsız numara olduğunu silikde olsa göremiyorsun. tuş kilidi devrede iken sadece başlat-duraklat tuşuna bastığında beyaz fon üzerine saati vecevapsız aramları görebiliyorsun
bir çözüm varmı?
bunlar benim için çok önemliydi eğer öyleyse w800 daha mantıklı
.TaneR.
Uzaklaştırılmış 100 gün cezanın 68 günü kaldı.
15 Mayıs 2006; 20:48:20
İşte bahsettiğin asansör, hem yatay gidiyor hem de dikey Tabi ki W810i ile çektim
quote:
Orjinalden alıntı: burakk76
club m yaa, ben burda rehberlik yapmıştım, asansörle falan inersin plaja...hey gidi günler
resimler iyi gibi, küçük resimler pek anlayamadım
.TaneR.
Uzaklaştırılmış 100 gün cezanın 68 günü kaldı.
16 Mayıs 2006; 12:11:36
W810i nin özellikle kamera kullanımında acemi olduğum için W800 veya K750 kullanan arkadaşlara bir şey danışmak istiyorum. Çok yakından çektiğiniz özellikle çiçek vs. fotoları görüyorum. Bunları tabi ki makro modunda çekiyorsunuz, benim merak ettiğim bunu dijital zoom'lama yaparakmı çekiyorsunuz (bildiğim kadarıyla dijital zoom optik zoom gibi değil yani çekim kalitesini bozuyor) yoksa telefonu objeye çok yaklaştırarakmı çekiyorsunuz ? Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler