Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ::::: SONY ERICSSON W810i :::::

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> Cevap: ::::: SONY ERICSSON W810i ::::: Sayfa: <<   < önceki  174 175 176 177 178 179 180 181 [182] 183   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Sla_Hkn

6 Temmuz 2008; 14:11:40 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

ortalama 200-250 arası olur yani arada bi rakam 250 dedim diye kızmayın

celtic_frost

6 Temmuz 2008; 14:33:18 

nokia maps gibi internete girip 1 kereliğine mahsus haritaları kaydedip(navigasyon yaparken) sonradan internet bağlandtısıne gerek kalmadan kullanabileceğimiz bir program var mı w810'da ??

googlemaps.jar var fakat her teli açıp kapatınca yeniden internet bağlantısı istiyor

PC: AMD 3700+ SAN DIEGO 1152 KB @GIGABYTE K8NF-9 / SAPPHIRE ATI RADEON x1650 PRO /2x1GB TWİNMOS cl2.5/320GB 16MB SEAGATE BARRACUDA/SAMSUNG 932b+/Thermaltake Purepower 420W>>>AOPEN ES55-C CambridgE SoundworkS FPS2000
Ekipman:Nokia N78<>Sony MDREX85LP<>Leica 28MM O.I.S.@Panasonic LUMIX TZ4K+Sandisk 4GB EXTREME III SDHC Card Class 6
hitokiri battousai
farukkk

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

6 Temmuz 2008; 14:38:08 

quote:

Orjinalden alıntı: celtic_frost

nokia maps gibi internete girip 1 kereliğine mahsus haritaları kaydedip(navigasyon yaparken) sonradan internet bağlandtısıne gerek kalmadan kullanabileceğimiz bir program var mı w810'da ??

googlemaps.jar var fakat her teli açıp kapatınca yeniden internet bağlantısı istiyor

diğer konuyada cevabını verdim opera mininin 4,1 versiyonunda sayfaalrı kaydetme seçeneği mevcut

bu uygulamayı imzamdaki yazılım depomdaki

uygulamalar bölümündende indirebilirsin

''SAMSUNGLAR IÇIN MSN MESENGER MIG33''.
TIKLA
"E900/U600/E250/D SERISI TÜM SAMSUNGLARA JAVA OYUN YÜKLEMESI " TIKLA
**D500/D900/E250 BÜTÜN SAMSUNGLARIN KULAKLIK VE MP3 SESININ ÇOGALTILMASI **.TIKLA
**SAMSUNGLAR IÇIN OYUN DUVAR KAGIDI PROGRAM HERSEY**.TIKLA
**INTERNETE GIRME OPERA MINI PROGRAMI**.TIKLA**SAMSUNGLARDA UÇAK MODU VE ÖNEMLI KODLAR**.TIKLA
''K790/K800/K810 MENU/PATCH/AKUSTIK/CAM DRIVER/UYGULAMA HERSEY''.
TIKLA

''SETOLDEN DOSYA YÜKLEMEK NASIL OLUR RESIMLI ANLATIM''
TIKLA
**Yazilim Deposuhttp://byfarukkk.4shared.com/** TIKLA
**Bütün Sony Ericssonların Yazılım Main FS Dosyaları ** TIKLA
celtic_frost

6 Temmuz 2008; 16:28:48 

quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

diğer konuyada cevabını verdim opera mininin 4,1 versiyonunda sayfaalrı kaydetme seçeneği mevcut

teşekkürler PM

PC: AMD 3700+ SAN DIEGO 1152 KB @GIGABYTE K8NF-9 / SAPPHIRE ATI RADEON x1650 PRO /2x1GB TWİNMOS cl2.5/320GB 16MB SEAGATE BARRACUDA/SAMSUNG 932b+/Thermaltake Purepower 420W>>>AOPEN ES55-C CambridgE SoundworkS FPS2000
Ekipman:Nokia N78<>Sony MDREX85LP<>Leica 28MM O.I.S.@Panasonic LUMIX TZ4K+Sandisk 4GB EXTREME III SDHC Card Class 6
hitokiri battousai
farukkk

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

6 Temmuz 2008; 16:35:54 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

teşekkürler PM

rica ederim yanıtladım dene bakalım

''SAMSUNGLAR IÇIN MSN MESENGER MIG33''.
TIKLA
"E900/U600/E250/D SERISI TÜM SAMSUNGLARA JAVA OYUN YÜKLEMESI " TIKLA
**D500/D900/E250 BÜTÜN SAMSUNGLARIN KULAKLIK VE MP3 SESININ ÇOGALTILMASI **.TIKLA
**SAMSUNGLAR IÇIN OYUN DUVAR KAGIDI PROGRAM HERSEY**.TIKLA
**INTERNETE GIRME OPERA MINI PROGRAMI**.TIKLA**SAMSUNGLARDA UÇAK MODU VE ÖNEMLI KODLAR**.TIKLA
''K790/K800/K810 MENU/PATCH/AKUSTIK/CAM DRIVER/UYGULAMA HERSEY''.
TIKLA

''SETOLDEN DOSYA YÜKLEMEK NASIL OLUR RESIMLI ANLATIM''
TIKLA
**Yazilim Deposuhttp://byfarukkk.4shared.com/** TIKLA
**Bütün Sony Ericssonların Yazılım Main FS Dosyaları ** TIKLA
azturan
Uzaklaştırılmış
29.9983716782372 gün cezanın 12 günü kaldı.

7 Temmuz 2008; 0:04:47 

arkadaşlar telefonda ilk sorunu buldum

sizde oluyo mu bimiyom ama yön tuşlarına basarken rahatsız edici bi gıcırtı çıkıo.Bunun nedeni nedir?Yeni aldığımdan dolayı mı oluyo acaba?
celtic_frost

7 Temmuz 2008; 10:52:43 

quote:

Aradığımı halletim

http://forum.donanimhaber.com/m_24563733/tm.htm

hitokiri battousai
Sla_Hkn

7 Temmuz 2008; 11:42:31 

quote:

Orjinalden alıntı: azturan

arkadaşlar telefonda ilk sorunu buldum

sizde oluyo mu bimiyom ama yön tuşlarına basarken rahatsız edici bi gıcırtı çıkıo.Bunun nedeni nedir?Yeni aldığımdan dolayı mı oluyo acaba?

evt telefon gıcır ya ondan oluyo merak etme zamanla azalıcak o sesler sonrasında çıkmaz

zebeedy

Sisteme Gözat

7 Temmuz 2008; 12:45:55 

W810i nin son firmware inde(R4EA031) bazı sorunlar olduğu, bir önceki sürümün (R4DB005) daha iyi olduğunu duydum; bu doğru mudur, bu konuda bilgisi olan arkadaşlar paylaşabilir mi?
Bir de manzara çekimleri için hangi camdriverı önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zebeedy -- 7 Temmuz 2008; 12:48:34 >

Phileo Sophia

7 Temmuz 2008; 13:50:59 

quote:

Orjinalden alıntı: zebeedy

W810i nin son firmware inde(R4EA031) bazı sorunlar olduğu, bir önceki sürümün (R4DB005) daha iyi olduğunu duydum; bu doğru mudur, bu konuda bilgisi olan arkadaşlar paylaşabilir mi?
Bir de manzara çekimleri için hangi camdriverı önerirsiniz?

031 sürümün tek eksiği mega bass eksikliği ve kulaklık sesindeki azlık. elf uygulamaları 031 de çalışıyor. 031 sürüme eq patch ve acoustic desteğiyle mega bass canlandırılabilir. imzamdan bakabilirsin

ThumpS

13 Temmuz 2008; 15:27:05 

Arkadaşlar w810 ile w810i arasındaki fark nedir_?

Eski Nick:enes onkun
yuemrek

Sisteme Gözat

13 Temmuz 2008; 15:38:23 

quote:

Orjinalden alıntı: enes onkun

Arkadaşlar w810 ile w810i arasındaki fark nedir_?

W810 diye bir telefon yok , W810i var sadece => http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/w810i?cc=tr&lc=tr

The club of Walkman phones
ThumpS