Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: S.E.W810i İLE İLGİLİ İZLENİM VE SORUNLARIMIZI BURADA TARTIŞALIM...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> Cevap: S.E.W810i İLE İLGİLİ İZLENİM VE SORUNLARIMIZI BURADA TARTIŞALIM... Sayfa: <<   < önceki  174 175 176 177 178 179 180 [181] 182 183   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
sayavuz2007

17 Haziran 2008; 18:41:49 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Herkese slmlar. Arkadaşlar telefonum bugün yaklasık yarım saaat önce geldi.
İçinde 2 tane gri renkte kablo cıktı.Kablonun bi tanesinin giriş yerinde Bilgisayar resmi var digerinde ise müzik işareti var.Yani ben şey dicektim bu bilgisayar resmi olan kablodan(usb) pc den telefona telefondan pc ye programsız yani pc ye program yüklemeden dosya aktarbiliyormuyuz.çünkü hafıza kartı yeri çok kırılcak gibi kopcak gibi geldi bana o yüzden hani tak çıkar olmasın diye sordum :) telefonu ilk şarja soktuğumuzda kaç saat kalacak ben kitapcıkta 2.5 saat die okudum dorumudur ?
Bide bide küçük memory stick duo adaptor geldi.o card reader için mi ?

Acilen cvplarsanız cok sevinirim:)

>> Şimdiden çok teşekkürler <<

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sayavuz2007 -- 17 Haziran 2008; 19:34:27 >

size=1]
olgu

18 Haziran 2008; 6:43:34 

quote:

Orjinalden alıntı: sayavuz2007

İçinde 2 tane gri renkte kablo cıktı.Kablonun bi tanesinin giriş yerinde Bilgisayar resmi var digerinde ise müzik işareti var.Yani ben şey dicektim bu bilgisayar resmi olan kablodan(usb) pc den telefona telefondan pc ye programsız yani pc ye program yüklemeden dosya aktarbiliyormuyuz.çünkü hafıza kartı yeri çok kırılcak gibi kopcak gibi geldi bana o yüzden hani tak çıkar olmasın diye sordum :) telefonu ilk şarja soktuğumuzda kaç saat kalacak ben kitapcıkta 2.5 saat die okudum dorumudur ?

-program yüklemeden telefondan pc ye veri aktaramazsın diye biliyorum ilk aldığımda denemiştim olmadı belkide ben yapamadım çok fazla uğraşmadım
-o senin söylediğin yer galiba hafıza kartının önündeki plastik yer orası göründüğü gibi değil merak etme yeterince sağlamdır
-teli ilk şarja taktığında ki bu her telefon için aynıdır 16 saat olması lazım
-

alışverişlerim:scrtlg
accord5

Sisteme Gözat

18 Haziran 2008; 10:21:10 

telefonu şarjda fazla tutmana gerek yok o eski pillerde geçerliydi yeni nesil pillerde buna gerek yok tam dolduğunda çıkarabilirsin

Paramız Yoksada Haysiyetimiz Var...
sayavuz2007

18 Haziran 2008; 13:47:23 

olgu ve accord arkadaşlar ikinizde çok sagolun :)

Teli şarjı tam dolu oldugunda cıkardım:) Valla kitapcıkda öyle yazıyodu işte kararsız kaldım. bende 16 saat biliyodum o yüzden buraya yazmıstım :)ama ben kitapa uydum ve yaklaşık 2.5 saat sonra tam dolu yazdı bende tamam dedim bu öyle olcak sonra cıkardım şarjdan :)

Tekrar çok tşkler ;)

size=1]
yuemrek

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

18 Haziran 2008; 15:17:29 

quote:

Orjinalden alıntı: sayavuz2007

USB Kablonun sürücüsünü bilgisayara yükledikten sonra programsız olarak dosya aktarımı yapabilirsin.
Sürücü telefonla gelen cd nin içinde var

CluB C-MaX // C-MAX TDCi GHIA 2006 AYTOZU GRI \\
The club of Walkman phones// Sony Ericsson W810i \\
İmza Kuralları
*BlaCkEaGLe*

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

21 Haziran 2008; 23:14:55 

arkadaşlar bu mesajlar bölümündeki arkadaşlarımdan msn'e bağlanabiliyormuyuz
bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

Siyah-Beyaz
gokturk_-_

22 Haziran 2008; 11:34:17 

Ya Arkadaşlar W810 i bendede var. Açıköğretim öğrencisiyim..işe giderken ve eve dönerken ders videolarını izlemek istiyorum başka ders çaışcak fırsatım yok çünkü..ama izleyemiyorum.. WMV yi açmıyor..kimisi codec yükle diyor..kimisi bunlara yüklenmez diyor..Ya 3GP ye çevrilmiyo o ders videoları Total video converterle deniyorum..WMV zaten düşük çözünürlüklü oldugundan sanırım çevirmiyor.. lütfen yardım...

..Knight..

Sisteme Gözat

22 Haziran 2008; 11:40:54 

quote:

Orjinalden alıntı: gokturk_-_

Ya Arkadaşlar W810 i bendede var. Açıköğretim öğrencisiyim..işe giderken ve eve dönerken ders videolarını izlemek istiyorum başka ders çaışcak fırsatım yok çünkü..ama izleyemiyorum.. WMV yi açmıyor..kimisi codec yükle diyor..kimisi bunlara yüklenmez diyor..Ya 3GP ye çevrilmiyo o ders videoları Total video converterle deniyorum..WMV zaten düşük çözünürlüklü oldugundan sanırım çevirmiyor.. lütfen yardım...

Imtoo MPEG Encoder yazılımını kullanıyorum. Beğendiğim bir MPEG4 ayarı:

Çözünürlük: 176x144
Bitrate: 150
Framerate: 15
Audio bitrate: 48
Sample rate: 44100
Channels: Mono

Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500
gokturk_-_

22 Haziran 2008; 12:05:50 

ya cok teşekkür ediyorum..şuan indiriyorum denicem...ilginiz için cok sagolun

..Knight..

Sisteme Gözat

22 Haziran 2008; 12:07:12 

Rica ederim.

Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500
farukkk

Sisteme Gözat

22 Haziran 2008; 12:10:06 

quote:

Orjinalden alıntı: *BlaCkEaGLe*

arkadaşlar bu mesajlar bölümündeki arkadaşlarımdan msn'e bağlanabiliyormuyuz
bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

msn için mig33 yada ebuddy msni kullanırsan daha kullanışlı olur

forumda detayları mevcut

''SAMSUNGLAR IÇIN MSN MESENGER MIG33''.
TIKLA
"E900/U600/E250/D SERISI TÜM SAMSUNGLARA JAVA OYUN YÜKLEMESI " TIKLA
**D500/D900/E250 BÜTÜN SAMSUNGLARIN KULAKLIK VE MP3 SESININ ÇOGALTILMASI **.TIKLA
**SAMSUNGLAR IÇIN OYUN DUVAR KAGIDI PROGRAM HERSEY**.TIKLA
**INTERNETE GIRME OPERA MINI PROGRAMI**.TIKLA**SAMSUNGLARDA UÇAK MODU VE ÖNEMLI KODLAR**.TIKLA
''K790/K800/K810 MENU/PATCH/AKUSTIK/CAM DRIVER/UYGULAMA HERSEY''.
TIKLA

''SETOLDEN DOSYA YÜKLEMEK NASIL OLUR RESIMLI ANLATIM''
TIKLA
**Yazilim Deposuhttp://byfarukkk.4shared.com/** TIKLA
**Bütün Sony Ericssonların Yazılım Main FS Dosyaları ** TIKLA
sky__walker

22 Haziran 2008; 12:42:39 

Ne zamandır cep telefonu bölümüne takılmıyordum, W810 mu kullanıyorsunuz hala? Merak ettim gerçekten, ilk W810 u alıp inceleme yaptığınız günü hatırlıyorum, 900 lü bi fiyata almıştınız.

Telefon efsane ve fiyat/performans kralı oldu resmen.

quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

Rica ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 22 Haziran 2008; 12:43:58 >

XBOX360 ARCADE PACK @ PAL -- SONY PS3 60GB @ U -- SONY Bravia KDL-32V2000 HD Ready
Live: AirjordanTR .. PSN: skywalker_tr ---
Tomacro limHD 310S --- Apple iPhone 8GB
... Toyota Auris 1.6 Elegant Multimode SR...
Intel Core 2 Quad Q6600 @ 3.8ghz / 4gb G.Skill PC8000 @1056mhz / MSI P35 Neo2 FR / Sapphire HD4850 / 250gb + 500gb +500gb 32mb Harddisk / Thermaltake Tsunami / Creative X-Fi Extreme Music / Logitech Z5500 / Logitech VX Revolution / HP W2207H / Airties Rt-205
..Knight..

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git