Şimdi Ara

Ming-Chi Kuo: Plastik kasaya sahip iPhone 5, yılın üçüncü çeyreğinde gün yüzüne çıkacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj








  • Ming-Chi Kuo: Plastik kasaya sahip iPhone 5, yılın üçüncü çeyreğinde gün yüzüne çıkacak


     

    Apple ürünleriyle ilgili isabetli tahminleriyle tanınan KGI Securities analisti Ming-Chi Kuo, Apple'ın 2013 yılı içerisinde nasıl bir yol izleyeceğiyle ilgili öngörülerini paylaştı.





    Kuo'nun öngörüleri arasında bir sonraki iPhone modeli olması beklenen iPhone 5S için yılın üçüncü çeyreği işaret edilirken, asıl dikkat çeken detay ise aynı dönemde plastik kasaya sahip bir iPhone 5'in yer alması oldu. Geçtiğimiz hafta gündeme gelen daha ucuz bir iPhone dedikodularını destekler nitelikteki bu öngörü akıllarda soru işaretleri bırakmıyor değil. İddialara göre, plastik kasaya sahip bu iPhone modeli farklı renk seçenekleriyle gelecekken; 1420 mAh'lik yerine 1620 mAh'lik bir pile, 112 gr yerine 130 gr ağırlığa ve 7.6 mm yerine 8.2 mm kalınlığa sahip olacak. Ayrıca, plastik kasaya sahip olacak olan bu yeni iPhone 5'in mevcut modelin yarı fiyatına satılacağı belirtiliyor. 

     

    Yol haritasının geneline baktığımızda, ilk çeyrekte Apple TV cephesinde bir yenilenme haberinin geleceği belirtilirken, ikinci çeyreğin sonlarına doğru yeni bir MacBook Air modelinin kullanıcıların beğenisine sunulacağı tahmin ediliyor. İlk ve ikinci çeyreğe göre, daha hareketli geçmesi beklenen üçüncü çeyrekte mobil tarafta yeni iPhone 5 ve yeniden tasarlanan iPhone 5S'in yanı sıra; iPad 5, iPad Mini 2, revize edilmiş iPod Touch 5 ve revize edilmiş iPod nano'nun gün yüzüne çıkması bekleniyor. Ayrıca, bu çeyrekte yeniden tasarlanan retina ekranlı MacBook Pro'nun da kendini göstereceği Kuo'nun öngörüleri arasında yer alıyor. Son çeyrek için ise iMac ve iMac Mini modellerinin öngörülüyor.  

     

    Ming-Chi Kuo: Plastik kasaya sahip iPhone 5, yılın üçüncü çeyreğinde gün yüzüne çıkacak







  • kırmızı bi iphone 5 fena olurdu :)
  • çıksada almam onun adı fakir iphone olur :) normalini alıp kullanmak daha iyi

  • editörler(!) siz neyin kafasını yaşıyorsunuz inanın çok merak ediyorum.
  • rekabetin gözünü seveyim :D

  • Çıksın zararı yok herkes parasına göre alır bencillik insanın sonunu getirir bencil olmaya gerek yok herkesin hakkı teknolojiyi kullanmak

  • Apple kendi çizgisini gittikçe kaybediyor. Ucuz telefon çıkarttılar ne olacak belli bir süreye kadar belki en yüksek satış rakamlarına ulaşacaklar. Ama bu zamana kadar hep dile getirdikleri en iyisini biz yapıyoruz felsefesinden tamamen uzaklaşacaklar. Hayranları azalacak , satış rakamları düşecek , daha fazla çeşit çıkaracaklar , belli bir süre satışı dengeleyip daha büyük bir düşüşe geçecekler.Hisse senetleri düşecek , tepe yöneticisi değişecek yeni gelen Jobs un yaptığını yapmaya çalışacak ama firma çoktan farklı bir yere gelmiş olacak. 1 trilyon dolar nakit parası olsa da bu kadar büyük bir firma çok hızlı para kaybeder. Ben inanmıyorum ki apple eski günlerine tekrar dönebilecek.

  • Steve JOBS ölünce adamlar bir bir yıkıyorlar tabularını :)

  • Sadece kasa degil, baska özellikleri de KIRPILMIS olacaktir.
    Mesela A5 cpu, daha az RAM, GPS yok vs.
    Hatta ekran ppi degeri bile düsük olabilir.

    3g özelligi olan bir ipod gibi düsünün.

    Uygulamalar zaten hazir, asil parsa buradan toplanir, milyonlarca ios kullanicisi daha kazanirlar.

  • Sitivin kemikleri sızlamıştır.

  • Tanıtımında da yaptığımız en iyi 2. iphone derler..

  • Steve Jobs bir yenilik yarattı fakat vefat ettikten sonra bunu devam ettiremediler tek tablet tek telfon ile yola çıkan ve bu yolda kararlı olan Steve Jobs'a karşın daha çok cihaz piyasaya sürdüler ve yeni cihaz çıkarma işlemini de hızlandırdılar sonuçta iOS kullanıcısı arttı ama kar ve prestiji azaldı çünkü insanlar retina ekrana çok önem vermiyorsa gidiyor ucuz oılan ipad miniyi alıyor ve bu da Apple ürünleri arasında rekabet demek ayrıca cihazdan birşe beklenmiyor cihazın donanımı üst seviye bir telefon kadar olsada yazılım konusunda yenilik yapılmadığı sürece bu durum Apple'ın lehine olacaktır diye düşünüyorum

  • Her şekilde satar.
  • Bune ipod touch5in neyini yenilicekler anlamadım.Bu adamlar işi bozdu varya yakında insanlar başka seçenekler arıcaktır.Diğer firmalardan ayrı bir düşünce yapısına sahip diye ben apple markasını önde görüyordum ancak şimdi bakıyorumda bir farkı kalmamış gibi android cihaz şirketleriyle arasındaki farkı kapatır olmuş.(OLUMSUZ YÖNDE)

    Android googleplay ile appstore arasındaki farkı kapattı hatta geçti.(OLUMLU YÖNDE).Bu biraz apple beyinlerine ters etki yarattı galiba.Bir eser yapıldıktan sonra ayrıntılar eklemeye çalışırsan,şurası eksik kalmış şurasında busu var dediğin an, o eser artık eser sayılmaz yıpratırsın.
  • Ucuz bir iPhone şaşırtıcı olacak, ancak belki çok çok daha iyi tepkiler olacaktır ? :) Şahsen bunu merakla bekliyorum, ürün yelpazesi bu iddaalara bakılırsa epey genişeldi Apple'ın..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: EXios6

    Bune ipod touch5in neyini yenilicekler anlamadım.Bu adamlar işi bozdu varya yakında insanlar başka seçenekler arıcaktır.Diğer firmalardan ayrı bir düşünce yapısına sahip diye ben apple markasını önde görüyordum ancak şimdi bakıyorumda bir farkı kalmamış gibi android cihaz şirketleriyle arasındaki farkı kapatır olmuş.(OLUMSUZ YÖNDE)

    Android googleplay ile appstore arasındaki farkı kapattı hatta geçti.(OLUMLU YÖNDE).Bu biraz apple beyinlerine ters etki yarattı galiba.Bir eser yapıldıktan sonra ayrıntılar eklemeye çalışırsan,şurası eksik kalmış şurasında busu var dediğin an, o eser artık eser sayılmaz yıpratırsın.



    Google Play AppStore'u gecti mi?

    Alin bunu disari...

    Bu arada Apple plastik kasa cihaz cikarmaz. iPhone 4 ABDde kontrat ile ucretsiz veriliyor. Apple'in siniflari belli zaten, 4 ve 4S hala satiliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zordion -- 17 Ocak 2013; 21:01:16 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Apple aciklama yapti daha ucuz iphone olmayacak diye hatta siz burada haber olarak paylastiniz. Ve hala su sacma tahminleri yaziyorsunuz buraya. Isin komigide uyeler hala kendi arasinda apple cizgisini kaybediyor diye uzun uzun yazip parmaklarini yoruyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav görende bu ürün çıktıda bunun üzerine yorumlar yapılıyor sanır. Bir kişinin ortaya attığı bir iddia var ve bu iddia sanki gerçekmiş gibi "Bunu apple'a yakıştıramadım. Apple kendi ayağına kurşun sıkıyor. Ucuz modelden sonra birde plastik ürün üretiyor vah ki ne vah" vs. gibi yorumlar okuyorum. Arkadaşlar adamın birisi bir iddia ortaya atıyor ve sizlerde sanki olmuş gibi koca şirkete ömür biçer hale geliyorsunuz. Daha geçen gün tepe yöneticisi ortaya atılan iddiaları yalanladı. Ne meraklısınız Apple'ın kötü bir yöne gitmesine ve ucuz model çıkartmasına. Hayır çıkada bilir bir itirazım yok sonuçta bunlar para kazanmak üzere kurulmuş şirketler nereden para gelecekse oraya yönelmeleri çok normal ama daha dedikodu bile olmayan sırf birisi böyle bir şey olabilir dedi diye bir sürü fırtına kopuyor. Bence daha mantıklı yorumları hakediyor bu forumdaki kişiler. İyi günler.




  • Eğer çıkartılarsa Apple benim ve bir çok müşterisi için bitmiş demektir. Çünkü Apple asla ama asla standartlarından taviz vermez. Bir zamanlar amaçları kullanıcıya kaliteli ürünler sunmaktı, şimdi nedir belli değil. Umarım böyle bir şey olmaz.
    Tekrar tekrar Steve Jobs'ın sözünü hatırlatayım;
    Biz kaliteli ürünler üretiyoruz, kendimizinde kullanacağı ürünler üretiyoruz, çöp üretmiyoruz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: strahd_von_zarovich

    Apple kendi çizgisini gittikçe kaybediyor. Ucuz telefon çıkarttılar ne olacak belli bir süreye kadar belki en yüksek satış rakamlarına ulaşacaklar. Ama bu zamana kadar hep dile getirdikleri en iyisini biz yapıyoruz felsefesinden tamamen uzaklaşacaklar. Hayranları azalacak , satış rakamları düşecek , daha fazla çeşit çıkaracaklar , belli bir süre satışı dengeleyip daha büyük bir düşüşe geçecekler.Hisse senetleri düşecek , tepe yöneticisi değişecek yeni gelen Jobs un yaptığını yapmaya çalışacak ama firma çoktan farklı bir yere gelmiş olacak. 1 trilyon dolar nakit parası olsa da bu kadar büyük bir firma çok hızlı para kaybeder. Ben inanmıyorum ki apple eski günlerine tekrar dönebilecek.

    Birader ne kadar karamsarsın :((

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.