Şimdi Ara

Samsung'un Galaxy Note 8 modeli ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Samsung'un Galaxy Note 8 modeli ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı





    Samsung'un Note ailesine eklemesi beklenen yeni tableti ile ilgili bugüne kadar farklı kaynaklardan iddialar ve benchmark sonuçları ortaya atılmıştı. Sammobile tarafından bugün yeni detaylar paylaşıldı.




    Sammobile'ın firmaya yakın kaynaklara dayandırdığı bilgilere ve yeni GLBenchmark sonuçlarına göre Kona kod adlı yeni Note tableti Galaxy Note 8 şeklinde adlandırılacak. Daha önce cihazın Note 7 veya Note 8 şeklinde isimlendirileceği belirtilmiş ve ekran boyutu hakkında kesin bilgiler elde edilememişti.




    Model 8 inçlik TFT Super Clear LCD ekrana ve 1280 x 800 piksel çözünürlüğe sahip olacak. Modelin WiFi versiyonu GT-N5110 iken 3G+WiFi versiyonu GT-N5100 model numarasına sahip. Modelin iPad mini ile doğrudan rekabete gireceği için fiyatının da makul bir seviyede olacağı belirtiliyor.




    Benchmark sonuçlarına göre 1.6GHz saat hızında çalışan ve Exynos 4 Quad olduğu tahmin edilen işlemci, 2GB RAM, 16GB/32GB depolama kapasitesi, 32GB'a kadar microSD desteği, 5MP çözünürlükte arka/1.3MP çözünürlükte ön kamera, 4600mAh batarya, WiFi, Bluetooth 4.0, A-GPS, USB 2.0 girişi, 7.95mm kalınlık, 330gr ağırlık, Android 4.2 işletim sistemi şeklinde diğer özellikleri mevcut.




    Samsung'un yeni modelini MWC 2013 etkinliğinde resmi olarak lanse etmesi bekleniyor. Şimdilik modelle ilgili resmi bir teyit yok ancak bir süredir internete sızan model odaklı bilgiler, tanıtılma ihtimalini yükseltiyor. 

     


     







  • bidaha samsungmu asla değil note 8 altından yapsa almam ne tabletini ne telefonunu ne televizyonunu onu geçtim klozet yapsa almam bu nedir ya hadi güncelleme yapmassın yapamassın anlarım da s3 için 1.5 ay önce çıkmış güncellemeyi savaşın olduğu Afganistan hükümetin yolsuzluktan dolayı düştüğü Pakistan krizden battı denilen yunanaistan dahil olmak üzere nerdeyse heryere verdide türkiyeye vermedi gitti yapılmış bir güncellemenin bir ülkeye bu kadar geç verilmesinin anlamı nedir arkadaş tabi burda samsung türkiyeninde ihmali var bence

  • o değilde daha 6 ay önceki amiral gemisi olan s2 için 4.1 vermediler...

    samsung ayıp etmeye başladı... bu kadar sık telefon çıkarmamalılar aynı şekilde güncellemede vermiyorlar... ne olacak mart ayında s4 çıkacak 2014 yılında da s3 tarih olacak... bu böyle gidecek...
  • 8 inc bir tablet android dünyası için kesinlikle şarttı. Hem ipad mini ile rekabet açısından hemde ideal boyut olması açısından 8 inç önemlidir. 7 inç birçok insan çok küçük gelmekte 9.7 ve 10.1 ise taşınabilirliği zor olan boyutlar. Her boyut tableti kullanan birisi olarak 8 inç en ideali diyebilirim. Fakat exynos 4 biraz zayıf kalabilir ipad mini ile rekabetse amaç.

    Çünkü ipad mini deneme amaçlı çıktı insanların nabzını ölçtüler ve bence acayip dcerecede tuttu. ipad mini 2 modeli çok çok iyi olacaktır. Bu bakımdan note 8 in exynos 5 ile gelmesi daha mantıklı olur kanımca

  • bende note kullanıcısıyım. bu samsung bu kez iyi olaak dedim ama yine aynı şey. arkadaşım sen telefona neden güncelleme getirmiyorsun onu da söylemiyorsun ki... valla burada iphone kullanan arkadaşlarım zamanında demişlerdi güncellemesini getirmez bu samsung diye, inanmamıştım. şimdi resmen lafımızı yedik... kaç ay oldu nerede bu güncellemeler!!!

  • Galaxy s de bir zamanlar amiral gemisiydi guncellemeyi hemen kestiler.Android bi nebze ozgurluk olabilir fakat ios kalite be buram buram kalite kokuyor,kimse kizmasin darilmasin fancilikta yapmasin ;)

  • Samsung güncellemede ülkemiz için gecikti fakat diğer ülkeler gayet hızlı güncelleme aldı.En azından ürününe desteğini geçte olsa veriyor,ne Sony ne de HTC nin Samsung kadar geniş ürün yelpazesine güncelleme verdiğini görmedim.

  • 1.5 ay once cikti gidip odinle kurmuyoda millet laf anlatio sanki nexus disinda guncelleme alan var androidde ya nexus ya samsung yada baska isletim sistemi bu kadar net sensationlar xperialar aldida sanki s2 kaldi almayan onunda 2-3 hata iceren deneme surumu var gidip yukleyin odin kiesten 10 kat daha kolay en azindan cihazi takinca taniyor kiesin tanimasi icin 10 takla atmak lazim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fena olmaz ama Note deyip fiyatı uçurmamaları lazım.

    Güncelleme için Samsung Türkiye'ye resmi olarak şikayetinizi bildirin. Başka ülkeler çatır çatır güncelleme alıyor siz alamıyorsanız ülkenizden sorumlu bölümde sorun var demektir.

    Android'te güncelleme beklenmez, alınır. Galaxy S'e destek kesildi de ne oldu? 4.2.1 kullanabiliyor mu? Kullanabiliyor. Ama kullanıp kullanmamak kullanıcıya kalmış.

  • valla güncelleme gelmiyosa da sizden ötürü. adam diyorki s3 üm var note2 çıktı onu alacam. aynı şeyi s2 si varken s2 yi satıp s3 alırken yapmıştı. valla istediğiniz kadar eksiyi basın ama bu adamlar bu ürünleri peynir ekmek gibi satabiliyorsa güncellemeyi de vermez:) note2 daha alınır seviyede değil note8 haberi çıkmış. note2 yi fiyatı düşünce alın note8 i de almayın bakın nasıl model çıkarma hızı düşüyor mevcut modele güncellemeler geliyor:) bu işler böyledir. apple sanki çok ileri teknoloji telefon mu yapıyor şu anda. onlar da bu güncelleme olayından kazanıyor. alan adam telefonun kaç yıl güncel kalacağını biliyor. apple kısmına bakarsanı iphone 4 almış adam hala kullanıyor. ama samsung kısmında artık s2 ler elden çıkmış ve müşterisini bulsa herkes satma peşinde. çünkü yenisini almak istiyor. o aldıkça da telefonun yenileri çıkıyor. yani kullanıcı tepkilerine göre firmada hareket ediyor. malesef android kısmı bu şekilde ilerliyor.





  • @halflıfe

    samsung türkiyenin ihmalinin otesinde hatta engeli,cengeli olmasinda !

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Firaristt

    Fena olmaz ama Note deyip fiyatı uçurmamaları lazım.

    Güncelleme için Samsung Türkiye'ye resmi olarak şikayetinizi bildirin. Başka ülkeler çatır çatır güncelleme alıyor siz alamıyorsanız ülkenizden sorumlu bölümde sorun var demektir.

    Android'te güncelleme beklenmez, alınır. Galaxy S'e destek kesildi de ne oldu? 4.2.1 kullanabiliyor mu? Kullanabiliyor. Ama kullanıp kullanmamak kullanıcıya kalmış.

    Kesinlikle haklısınız. Benim anlamadığım herkes OTA diye tutturdu gidiyor ! Halbuki odin ile kurulum 5-6 dakikayi geçmez eğer geçerse ben namussuzum. Sonuçta ortada verilen bir güncelleme var ama şimdi senin ülkene kablosuz olarak gelmedi diye samsung kötü diyemezsin. Böyle bir aptallık olurmu ya ! Adam 'herkese güncelleme geldi ama benim telefonuma guncelleme gelmedi , falanca firma kötü onu almayın' diyor. Galaxy note 2 kullanıyorum, şuan ana konuda gerkes 4.1.2 yi tartışıyor fakat ben 1 aydır 4.2.1 kullanıyorum. Sizinde dediğiniz gibi herşey kullanıcıya kalmış. OTA dan ümitlenenler daha çoook beklersiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dentrassi -- 17 Ocak 2013; 18:47:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • samsung türkiyeyi 5. sınıf ülke kategorisinde değerlendirerek güncelleme politikasını değiştirmesse türkiyede daha çok müşteri kaybeder polanyaya 5 aralıkda s3 gunellemesi geldi o süreçde türkiyeden gelişmişlik seiyesi olarak nüfus olarak daha düşük seviyede olan ulkeler dahi guncelleme aldı biz hala bekliyoruz eğer haklı bi nedeni var ve bu yönde strateji geliştiriyorsa buyursun açıklasın.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.