Şimdi Ara

THE NET 2.0 İzledinizmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

FİLMİ YENİ İZLEDİM.ÜLKEMİZDE SİNEMADA OYNAMA FIRSATI BULAMADI FİLMİN TAMAMI İSTANBULDA GEÇİYOR.ÖN PLANDA HEYECANLI BİR KOVALAMACA YAŞANIRKEN ARKA PLANDA MUHTEŞEM İSTANBUL GÖRÜNTÜLERİ KULLANILMIŞ ANCAK İSTANBUL DENİNCE NİYE HEP EZAN SESİ DUYULUR SOKAKLARDA YADA NİYE İLLEDE KARA ÇARŞAFLI KADINLAR GÖSTERİLİR ANLAMIŞ DEĞİLİM.
    BU AKSİLİKLERİN DIŞINDA TÜRK OYUNCULARLA DESTEKLENMİŞ HIZLI BİR KURGUYA SAHİP BENCE GÜZEL BİR AKSİYON MACERA FİLMİ OLMUŞ İZLEMENİZİ TAVSİYE EDERİM.
    AYRICA SONUDA GÜZEL....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemgtr -- 12 Mayıs 2006; 21:43:47 >

• Valla filmiz izlemedim.Ama gösterime girmeyeceğini biliyordum Türkiye'de.Hatta hiç bir yerde.Ama biraz merak ediyorum bu filmi.
    Türkiye'de çıktı mı visidisi?

(Farkındaysanız dividisini sormuyorum bile. )
    Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.
    Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır. (Mustafa Kemal Atatürk)
  • dvd ve vcdsi bu hafta içinde çıktı bende zaten vcdden izledim ama dvdside var yani.

DVD'Sİ

intel core2 E6600 2 ghz , 1 Gb Ram 800 mhz , Seagate 320 Gb Baracuda SataII/7200/16MB , Gigabyte P35-DS4 mainboard,Palit GF 8600 GT 256MB DDR3 Support DX10
  • valla ben 2-3 ay önce seyrettim.

hoş bir aksiyondu.içinde türk oyuncuların olmasıda güzel tabi.

hem sütünden,hem kanından,hem canından bu sendeki huy OĞUL!
  • ben de izleyeli rahat bir 3 ay oldu. ama vasat bir film. ama istanbul goruntuleri tam bir harika.
    bir de ezan sesini utanilacak bir aksilik olarak gormek cok yanlis bu arada.
    Çok bariz mantık hataları vardı.Tahmin ettiğim kadar iyi değildi ama bu kadar da kötü olmasını ummuyordum.
    Resmen İstanbul belgeseli gibi olmuş.Her fırsatta manzara görüntüleri tıkıştırılıyor.
    En çok güldüğüm ise tren garında Semazen gösterisi idi.
    Ula ne alaka?

Sonuç itibariyle iyi ki gösterime sokmamışlar.Türk oyuncuların oynamasına kanarak gidecek ve Organize İşler'den sonra paramı helal etmeyeceğim bir film daha olacaktı.
    Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.
    Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır. (Mustafa Kemal Atatürk)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya hatırladığım kadarıyla bu filmle ilgili türkiyede bazı söyleşiler falan yapılmıştı..en azından ben duymuştum bu filmi...de merak ediyordum nasıl diye @57.alayın eleştirisine göre izleme listemden çıktı....1milyon dolar olması sorun değilde bu filmin yapımcıları yönetmeni falan hep yabancıydı bunlarda kurguyu yapamamış anlaşılan...''yüzüklerin efendisi'' yapmamıza daha çok var anlaşılan...
  • quote:

Orjinalden alıntı: scott

ya hatırladığım kadarıyla bu filmle ilgili türkiyede bazı söyleşiler falan yapılmıştı..en azından ben duymuştum bu filmi...de merak ediyordum nasıl diye @57.alayın eleştirisine göre izleme listemden çıktı....1milyon dolar olması sorun değilde bu filmin yapımcıları yönetmeni falan hep yabancıydı bunlarda kurguyu yapamamış anlaşılan...''yüzüklerin efendisi'' yapmamıza daha çok var anlaşılan...

Ya film konusu aslında fena değil ancak komik mantık hataları da var.Beni en çok sinir eden d emutlaka çarşaflı kadınların ön planda gösterilmeleri.
    Sanki tanıtım filmi gibi olmuş.Paso boğaz,Eminönü manzaraları var.Zoraki bunların filme konduğu açık bence.

Merak ediyorum acaba ne zaman art niyet olamdan dünya çapında,ünlü yönetmen,youncu,yapımcılarla bir film yapacağız?Ortak filmlerde ya ülkemiz suç cenneti olarak gösterilir veya çağdışı,din kurallarıyla yönetiliyormuş gibi...Yani ''ONLAR''ın bizi görmek istediği gibi.

• bence güzel
  • @57.alay '''' Çok ''net'' söylüyorum 5 PARA ETMEZ BİR FİLM. ''''demişsin sonrada konusun fena olmadığından bahsetmişsin ...nedir?filmden çok, problem türkiyenin yansıtılmasında sen buna kızmışsın (haklı olarak)anlaşılan...
    ...diğer mesajına katılıyorum hala deveye bindiğimizi ve fesle dolaştığımızı sanıyor dünyaalem...ya bunlar hiçmi tv falan izlemez..yada biz nası bi izlenim bırakmışız bunlar da hayret..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak.han -- 23 Mayıs 2006; 16:16:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: scott

@57.alay '''' Çok ''net'' söylüyorum 5 PARA ETMEZ BİR FİLM. ''''demişsin sonrada konusun fena olmadığından bahsetmişsin ...nedir?filmden çok, problem türkiyenin yansıtılmasında sen buna kızmışsın (haklı olarak)anlaşılan...
    ...diğer mesajına katılıyorum hala deveye bindiğimizi ve fesle dolaştığımızı sanıyor dünyaalem...ya bunlar hiçmi tv falan izlemez..yada biz nası bi izlenim bırakmışız bunlar da hayret..

Bir filmin konusu iyi olabilir ama yönetmen kötü çeker,mekanlar,oyuncular,diyaloglar,senaryo kötüdür.Filmde konu kötüdür,ya da basittir ama yönetmen ve az önce saydıklarım iyi olursa ortaya mükemmel bir film çıkar (örnek BABAM ve OĞLUM...Konusunda hiç bir orijinallik yoktu).
    Filmde mantık hataları var dedim,buna sinir oldum.Tabii ki en büyük etken Türkiye'nin Arabistan gibi lanse edilmesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881 -- 23 Mayıs 2006; 16:21:50 >

• filmi ilk gordugumde merak etmistim ama sen boyle soyleyince bir anda film izleme sevkim kirildi
    ama yine de eger ele gecirirsem izleyecegim bir film
    oyle aksilikler her hollywood filminde oluyor ve bu beni deli ediyor

Da vinci Code da(musumanlarin misirli olarak lanse edilmesi)
    Altin yumruk istanbul da da(Her tarafta carsafli kadinlarin gezmesi)
    // .. Gürültü, patırtının ortasında sükunetle dolaş; sessizliğin içinde huzur bulunduğunu unutma. Başka türlü davranmak açıkça gerekmedikçe herkesle dost olmaya çalış. Sana bir kötülük yapıldığında verebileceğin en iyi karşılık unutmak olsun. //
    Foruma Özel Ses Kayıtlarım《http://vocaroo.com/i/s0aSlzSJFvxX》 《http://vocaroo.com/i/s1XMC013IZSm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.