Şimdi Ara

Clio III sahipleri ve sevenleri bilgi paylaşım platformu (556. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.466
Cevap
47
Favori
929.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 554555556557558
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • S.a arkadaşlar 1.2 2008 clio 3 benzin&lpg. Bana su radyatörü lazım ama klima radyatörü ile birlikte satılıyormus uygun yollu nerden nasil temin edebilirim yan sanayi iş görürmü yoksa çıkma mı alayım bildiğiniz yer varmı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2006 model clio3 1.4 benzinli düz hakkında yorumlarınız nelerdir? yakıtı, masrafı vs şimdiden teşekkürler
  • Vites topuzu problemi yaşayan var mı ? Kasım ayında vites topuzunu değiştirmek zorunda kaldım. Servis 630 lira masraf çıkarınca (körük mü değişecek diye sordum, sadece vites topuzu için 630 lira dediler :) ) mecburen yan sanayi vites topuzu aldım. Bunda da aynı sorun oluyor. Ortasındaki gösterge bölümü yine topuzdan ayrılıyor ve ayrılmasın diye vites tutuşum değişti, iyice yorucu hal almaya başladı. Mecburen yine değiştireceğim. Benzer sorun yaşayan var mı ?

    Vites topuzu bu, ortasındaki gri kısım ayrılıyor.


    Şöyle biraz daha kaliteli bir şey alsam farkeder mi acaba ?




  • steven_stiffler kullanıcısına yanıt
    benimde deri vites topuzu soyulmaya başladı ama değiştirmeye hic mecalim yok. bi kaç kere zorladım ama topuz ne dönmeyle ne de çekmeyle gelmiyor yerinden bile oynatamadım. sanayi de 35 tlye buldum deri olamayan gri kapaklı modelini. bi ara alıp taktıracam ustama.

    o sizin dediğiniz kısım yapıştırılarak sorun halledilir sanırım.
  • Silecek kumanda kolunu bozdum. Piyasayı araştırdım biraz ama fiyatlar hep 300-350 lira civarında geziyor.
    Clio 4'lerin 0 silecek kumanda kolları 150 lira. 4 için üretilmiş olanlardan alsam buna uyumlu olur mu? Parça kodu:7701068114
  • Merhaba arkadaşlar faz 2 modellerindeki teybi faz 1 modeline takabilir miyiz? Uyum sorunu oluşur mu ? Usb aparat için de konsolun altındaki plastik parçanın değişmesi gerekir mi ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faysan -- 9 Temmuz 2016; 13:51:50 >
  • Merhaba arkadaşlar nasip olursa p.tesj günü clio 3 hb 1.5 dci sahibi olacağım kaporayi verdim.Sizce araci aldigimda bakim yaptırmak gerekir mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Clio 3 1.2 lpgli aracima hangi yağı koyabilirim bilgi verebilirmisiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugu1734 U kullanıcısına yanıt
    elf evolutıon 900 sxr 5w30 kullanıyorum. hepsiburada da fiyatı gayet uygun. %100 tam sentetik ve reno nun önerdiği bir yağ. 3000 km dir kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yok. ama bakım yaptırdığım dönemde bütçem olsaydı mobil 1 esp 5w30 kullanırdım.
  • Bagaj lambasını çoğu arkadaş taktırmış bende yetkili servise gittim ve lamba taktırmak istediğimi belirttim.Servisin elektrikçisi ile birlikte bagaj döşemesinin arkasına baktık ve orada bir boş soket olduğunu gördük ama eleman bunun bagaj lambası için olmadığını söyledi.Taktıran arkadaş varsa soketin resmini paylaşabilir mi ? Ayrıca torpidoma da baktırdım maalesef torpidonun arkasında boş bir soket yoktu.Parçayı alıp başka bir oto elektrikçisi torpidoya tesisat çekebilir mi araba için bir riski olabilir mi ? Zira servis elemanları bu tür işlerle uğraşmıyor.Onlar için angarya geliyor.
  • Arkadaşlar 2006 model 1.5 dci authentique 170 binde tek parça değişen var ağır bakımları yeni yapılmış fiyat 23 bin istiyorlar sizce verilirmi acaba?
  • Arkadaşlar merhaba birbuçuk ay önce 2008 Clio3 1.2 otomatik vites aldım.

    Araç 100bin kmde ve şanzumanla alakalı bazı sorunlarım ve sorularım var. Yardımcı olabilecek var mı ?

    1: araç ilk çalıştığında kalkarken titreme ve bi anda ileri sıçrama yapıyor

    2: sert frende 2 kere durduk yere stop etti

    3: En önemlisi vites kutusunu kontrol ettiriniz yazısı çıkıyor ve giderken vitesi otomatikten manuele alıyor.
  • 2007 model 1,6 BVA Clio 3 aracımda "vites kutusunu kontrol ettirin" uyarısı geldi bugün. Öncesinde viteslerde vurma falan oluyordu. Bir bilgisi olan var mı?
  • Arkadaşlar 4 aydır aracımda ufak bir su kaybı vardı buharlaşma olduğunu düşündüm gece 00:20 de Tekirdağ yolunda aracım harareti tavan yaptı.Sağa çekip kontrol ettiğimde su kalmamıştı.Su hortumunda kaçak olduğunu tahmin ederek suyu ekleyip biraz bekledikten sonra devam ettim sabah istanbula dönüşte Muratlı tarafında bir baktım gene araç hararet yaptı.Kontrol yaptığımda suya yağ karıştığını gördüm. Anladımki başım belada araca su takviyesi yaparak İstanbula geldim sanayiye direk geçtiğimde aracın conta yakıp silindir kapağının çatladığını anladık.Madem motor açılacak trigeri ve aracın diğer bakımlarıyla beraber 1750 TL tuttu.Aracım 2008 Model 1.5 Dizel 153000 kmde bilgilerinize.
  • Clio 4 umu sattim ve temiz bir Clio 3 ariyorum arkadaşlar. Aracini satan arkadaşlar varsa araçlarini incelemek isterim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

    Kış lastiği için mümkünse çok pahalı olmayacak önerilerinizi rica ederim. Petlas nasıldır ? Çok ses çıkardığı doğru mu ?
  • Kış geliyor yağışlar başlıyor.
    Silecek motorlarınıza dikkat edin, ileri zekalı Fransız mühendisleri silecek motorunu koydukları yer ve çevresindeki su tahliye kanalının ufak olması nedeniyle bu tahliye boruları tıkanıp silecek motorunun olduğu alan su doluyor ve motor bitiyor..

    Servis hemen yenisini değiştirelim diyor 300 TL civarı , özel serviste nazınız geçiyorsa çıkarıp kurutup takıyorlar..

    Çözüm silecek motorunun olduğu ön göğüs altını açıp iki taraftaki su tahliye kanallarında bulunan plastik tahliye borularını çıkarmak o tahliye alanını mümkün olduğu kadar geniş tutmak...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 yıl clio II kullandım şimdi clio 3'e geçeceğim inşallah, geçen arkadaşım dizel aracıyla araç bakmaya gittik uzun yolda araçta çok fazla motor sesi vardı ve içeri aceyip ses alıyordu haliyle bu durum normalmi arkadaşlar, dizellerin böyle imkansız gibi geliyor bana benim 1.2 bile bu kadar ses yapmıyordu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sendomi

    5 yıl clio II kullandım şimdi clio 3'e geçeceğim inşallah, geçen arkadaşım dizel aracıyla araç bakmaya gittik uzun yolda araçta çok fazla motor sesi vardı ve içeri aceyip ses alıyordu haliyle bu durum normalmi arkadaşlar, dizellerin böyle imkansız gibi geliyor bana benim 1.2 bile bu kadar ses yapmıyordu

    ben 1.2 kullanıyorum. 110 dan sonra çok ses alıyor. sadece motor sesi değil yol ve rüzgar sesi de oluyor. kapı fitilleri ve lastik ve yol durumu da sesi etkiliyor. ama motor sesi bahsettiğiniz gibi çok aşırı yok. belki bindiğiniz araca mahsus bir durum olabilir. ama dizel kullanıcıları genelde memnun araçlarından. zaten clio lar aşırı sürate ve uzun yola uygun araçlar değil.
  • Ben 2010 model 37000 kmde 1.2 expression clio 3 ü 32000 e aldım. otomatik. Hatasız ama bayan kullanmış Boya yok. 2 hasar görünüyor. 250 ve 350 tl. Arka tampon yarım boyalı. Sigorta 400 tuttu. Kasko en düşük 1200 çıktı yaptırmadım. Fikir sahibi olman açısından yazdım.
  • 
Sayfa: önceki 554555556557558
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.