Şimdi Ara

✎ 0-150 TL Kulakiçi Kulaklık Tavsiye Başlığı / Tek Konu (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.338
Cevap
32
Favori
145.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TeufeL-07 T kullanıcısına yanıt
    http://www.amazon.in/Creative-Ep-660-Earphones/dp/B0075LFSZO



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi propet -- 2 Ocak 2016; 1:26:41 >
  • Kulağımın en son kısmında temazsızlık var. Creative ep630 alalı 7-8 ay oldu, kutusu ve fatura malesef kayıp, tamir olayı olur mu bu şimdi bunun?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende htc Windows Phone 8x var beats audio bulunuyor ben yabancı pop-akustik cover dinliyorum sesin berraklığı ve bas önemli benim için şimdi quadbeat 2 kullanıyorum kulaklığı değiştirmek istiyorum farklılık olsun.yurtdışı alışveriş yapıyorum kulaklığı da yurtdışından alacağım.piston 3 15 dolara geliyor tavsiye eder misiniz? Başka model önerilerini de alabilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullandığım kulaklık var ve fazladan var elimde araştırın öyle xiaomi piston 3 reddot
  • Arkadaşlar merhaba kulakiçi kulaklık almak istiyorum ama sık sık bozulduğu için fazla para vermek istemiyorum. Böyle 20-30 tl ye mümkünse müzik değiştirme ve volume tuşlu bir model var mı? 2 tane almak istiyorum o yüzden bütçeyi düşük tuttum ama duruma göre bütçeyi tek kulaklık için 50-60 tl ye kadar esnetebilirim de dediğim gibi fazla vermek istemiyorum. Xiaomi önermeyin. Yurtdışından da getirtebilirim. Amazon,aliexpress vs.
  • Lithium kullanıcısına yanıt
    O fiyata alacağınız kulaklık pek uzun ömürlü olmayacağı gibi ses ve kalite olarak da tatmin edeceğini sanmam. Tabii kulaklıktan ses vermesi dışında bir şey beklemiyorsanız o ayrı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GeCCe

    O fiyata alacağınız kulaklık pek uzun ömürlü olmayacağı gibi ses ve kalite olarak da tatmin edeceğini sanmam. Tabii kulaklıktan ses vermesi dışında bir şey beklemiyorsanız o ayrı.

    Paraya kıydım Koss ruk30 ve creative ep630 siparişi verdim. Amazon'dan da 1 tane Brainwavz Beta almayı planlıyorum. İndirim kullanabilmek için yanında Koss PLUG yada AmazonBasics kulaklıktan da alabilirim. Koss ruk30 u çok övüyorlar. Aşırı merak ediyorum. Creative 630 u gönülsüz aldım biraz hiç denemedim aklımda kalmasın diye belki geri iade ederim veya saklar kulaklığım bozulunca kullanırım. Bir kaç yıl kulaklık derdim olmaz umarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Lithium kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun.. 630 ben de kullandım, kenarda olması iyidir.
  • Kulaklik almak istiyorum butcem 50 tl ye kadar.cok zorlarsam 70 e cikabilirim.tavsiyeniz var mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JBLT280A hakkında düşünceleriniz neler acaba fiyatının hakkını verir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, öncelikle hepinize iyi forumlar diliyorum. Sony Xperia z5 ile birlikte kullanabileceğim, 300 tl ye kadar kulakiçi kulaklık tavsiyelerinizi bekliyorum. Trance, elektro, deep house gibi müzikler dinliyorum. Bazen de pop dinliyorum. Bir de şu kulaklık hakkında bilgisi olan arkadaşlarımız beni aydınlatabilir sevinirim. link




  • GeCCe kullanıcısına yanıt
    Hocam rahatsiz ediyorum ama bi tavsiye isteyecektim.

    Brainwavs beta vardi ve su an sanki mid seslerin ekolayzirdan kismis gibi sea veriyor. Basslar duruyor tizler duruyor midler yok. Sarkida sozleri duyamiyorum iyive kisilmislar. Baska kulaklikla sorun yok yani kulaklik gumledi.

    Beta bile bana gayet yeterli gelmisti ancak bir iki sarkida(radioactive vs.) baslarda tikaniyordu. Gene bu civarlarda bir kulaklik bakiyorum. Piston 3 dusundum sonra 20 gun bekleme derdi dedim. M2 25 dolar amazonda 6 dolar kargo 31 yani 100 liraya gelecek burda da sariyorlar m2 m5 80 110 lira civarinda modele gore. Ne onerirsiniz? 50 lirayo pek gecmek istemiyorum ancak 80 e kadar verebilirim. Bir de mic. Benim icin onemli konusmada da kullaniyorum sik sik kulakligi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatihburak95 kullanıcısına yanıt
    yeniden beta alıp bozulanı garanti sürecine sokman mantıklı olur. kulaklıkların belli frekans aralıkları gümleyebilir, bas üretimi gider, tiz üretimi gider, mid üretimi de gayet tabii gidebilir bunda bir anormallik yok. beta'nın baslarda tıkanması diye birşey söz konusu olmaz senin ses kaynağında sorun olabilir. phiree mini-ear, para yoksa mecburen fiio e06 kulaklık amfisi kullanman yüksek ses ve bas başarısını arttırır. derin baslara ağırlık vermen gereken parçalarda 60-500hz arasındaki sert bas frekanslarında ciddi indirimler yapman gerekebilir. eq ayarları detaylı bir ses kaynağı iyi olur.

    M2'nin bas ile bir alakası yok ve genel olarak çöp kulaklıktır. keza piston da iyi şişirilip yıkanıp yağlanmış bir kanalizasyon artığıdır. M5 sadece bas konusunda tatmin edip diğer konularda üzer. M4 zaten piston 2 kopyası. "beta'nın bile gayet yeterli gelmesi" doğru bir tanım değil aksine yanlış yönlendiriyor. beta'nın fiyatının ucuz olması kötü bir kulaklık olduğu anlamına gelmiyor aksine brainwavz külliyatı içindeki en iyi kulaklıktır.

    öte yandan aynı kulaklık türkiye'de audio-technica cks77 olarak 150 liraya peynir ekmek gibi satılıyor hiç şikayet almadan. bu da ayrı bir ispatıdır.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: GeCCe

    O fiyata alacağınız kulaklık pek uzun ömürlü olmayacağı gibi ses ve kalite olarak da tatmin edeceğini sanmam. Tabii kulaklıktan ses vermesi dışında bir şey beklemiyorsanız o ayrı.

    Orjinal kutusunda 200 tl'ye cks99 aldım. 1 ay küsürdür, dinliyorum. Elime aliexpressden 15 dolara satılan, sırf ucuz olduğu için sahte denilen cks77 geçti. Aralarında kalite anlamında kesinlikle bir fark yok. Cks77 bass olarak daha kuvvetli, daha derin ve uzun basslar veriyor.Ve bu bariz belli. Diğer mid ve tiz performansları hemen hemen aynı. Yani aliexpressde sırf ucuz olduğu için tr parası ile 45 tl'ye sahte denilen cks77 hem ses hem de kalite olarak fazlasıyla hakkını veriyor.Ben elimdeki kutulu cks99 ile kıyas yaptığım zaman aliexpress kaynaklı cks77'lerin %100 orjinal kalitede olduğuna kanaat getirdim. Yani 45-50 tl'ye gayet kaliteli kulaklık alabiliyorsunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 25 Ocak 2016; 1:12:22 >




  • GT_55 kullanıcısına yanıt
    Kulaklıkta alabileceğiniz tatmin tamamen görecelidir. Kendi adınıza o bütçelerde kaliteyi yakalamanız güzel tabii
  • GM discovery telefonum için kulaklık arıyorum, telefon ile birlikte gelen bozuldu. Genelde pop yada arabesk dinliyorum. Öyle pahalı birşey olmasına gerek Yom :)
  • Merhaba yurt içinden kulak içi kulaklık almak istiyorum. Bütçe 30-40 tl arası. Bu fiyat bandında neler tavsiye edersiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30-40 lira bütçesi olanlar için mikrofon aramıyorlarsa Sennheiser Mx 170 öneririm. 3 sene oldu daha bozulmadı kulaklık ve her gün kullanıyorum. Sadece süngerleri kayboldu.
    Ben de 100 lira bütçeyle mikrofonlu kulaklık arıyorum. Telefon için. LG G2 ile uyumlu ses açma vs. özelliği olursa tadından yenmez. Ama olmasa da olur. Teşekkürler şimdiden yardımlarınız için.
  • Merhaba arkadaslar 100 120 tl arasi bir butce ile cogunlukla bass muzik dinleyecegim bi kulaklik onerirmisiniz. Bi ara cx200 ler ovuluyordu kullanmadigim icin bilemicem tabiki onerilerinizi bekliyorum simdiden tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle merhabalar..

    Telefonum için kulaklık araştırıyorum..

    -Bütçem : 80 TL Belki 100 TL ye kadar çıkabilirim güzel bir kulaklık karşıma çıkarsa.
    -Ağırlıklı olarak ne tür müzikler : Pop , Akustik , Elektro
    -Hangi karakterde : Ağırlıklı olarak bass . Tabii ki dinlenebilecek bir boyutta dengeli olmalı.
    -Hangi kaynak : Telefon (Lenovo p70)
    -Diğer farklı tercihleriniz : Mikrofonlu olabilir ( Şart Değil )


    Şimdiden teşekkürler...

    İyi günler, İyi forumlar...

    Ekleme : Jwmaster Duydum yeni nasıl acaba ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Athena03 -- 10 Şubat 2016; 17:35:30 >
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.