Şimdi Ara

Laleli natural sizma klasik zeytinyagi 5+5 lt 55 tl+ kargo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
3
Favori
18.324
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Laleli natural sizma klasik zeytinyagi 5+5 litre 55 TL+ kargo

Laleli iyi bilinnen bir markadirama satilan urunlerin 2011 tarihli oldugunu hatirlatmam gerekir.

http://www.zeytinim.com/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• NAsıl arkadaşlar alınabilir mi? Fiyatı çok ucuz geldi bana bu kadar olabilir mi?
  • Bu sene zeytinyağı ucuz olacak, üretici fabrikaya 4 - 4,5 tan veriyor litresini,ülke genelinde tanınmasada laleli çok iyi markadır...
  • kargo ne kadar tutuyor acaba,herhangi bir kargo firmasıyla anlaşması yoksa kargo parası çok tutar.
  • 2011 tarihli mi?
    Son kullanma tarihi geçmiş ya da geçmek üzere olan ürünler diyebilir miyiz buna!!.
  • teneke basina korgo 3-5 tl tutuyormus. Son tuketim tarihi gecmemis ama kisa surede tuketilmesi gerekir diye dusunuyorum. evde bir sisede 2009 uretimi icin son tuketim olarak 2012 yazmisla uzerine.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son kullanma tarihi mi? Hiç güleceğim yoktu. Zeyinyağı bozulmaz arkadaşlar. Teneke kaliteliyse güvenle kullanabilirsiniz. Cam şişede saklanırsa yıllar sonra dahi kullanılır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet zeytinyağı yıllarca kullanılabilir hatta eskisi daha makbul derler.
  • Arkadaşlar laleli çok kaliteli ve güvenilir bir markadır. Ben şahsen kullanıyorum tavsiye ederim.
  • Fiyat iyiymiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar zeytin yağı filtrelenmemiş (bulanık olan tür) ise 3 ay filtrelenmiş ise 1 yıl sonra kalitesini kaybeder. Dikkat edin bozulur demiyorum kalitesini yitirir hem de çok büyük ölçüde. Bu süreleri aştı ise ben yemem mesela.
    2012 erken hasatlar Ekim sonu kasım başı gibi toplandılar ve sıkıldılar.
    2012 yarı olgun ve tam olgunlar kasım sonu aralık-ocak ayı gibi toplandılar.

Alacaksanız 2012 hasadı zeytin yağlarını alın. Bu ay zeytinyağını taptaze alabileceğiniz en uygun aylardan biridir. En erken Kasım sonu aralık gibi de erken hasat soğuk sıkma dünya çapında yağları bulabilirsiniz ama tabi ki fiyatları yüksektir.

Zeytinyağının kalitesini anlamak çok zordur. Eksperleri 5 yıllık eğitimden geçerler. Sırf tek bir örnek yağın kontrolü : -mavi camdan yapılmış kupasında ısıtma + koklama + ağza alma + hava katma + dile yayma + bekleme + içine çekme + yutma aşamalarından 4-5 dakikada yapılır. Zeytin yağının kalitesini asit değeri değil peroksit değeri ve yağ türü belirler. Yağlar badem, elma, ortameyvemsi, hafif meyvemsi , baharatlı gibi alt türlere ayrılırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resident -- 15 Ocak 2013; 22:16:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Resident

Arkadaşlar zeytin yağı filtrelenmemiş (bulanık olan tür) ise 3 ay filtrelenmiş ise 1 yıl sonra kalitesini kaybeder. Dikkat edin bozulur demiyorum kalitesini yitirir hem de çok büyük ölçüde. Bu süreleri aştı ise ben yemem mesela.
    2012 erken hasatlar Ekim sonu kasım başı gibi toplandılar ve sıkıldılar.
    2012 yarı olgun ve tam olgunlar kasım sonu aralık-ocak ayı gibi toplandılar.

Alacaksanız 2012 hasadı zeytin yağlarını alın. Bu ay zeytinyağını taptaze alabileceğiniz en uygun aylardan biridir. En erken Kasım sonu aralık gibi de erken hasat soğuk sıkma dünya çapında yağları bulabilirsiniz ama tabi ki fiyatları yüksektir.

Zeytinyağının kalitesini anlamak çok zordur. Eksperleri 5 yıllık eğitimden geçerler. Sırf tek bir örnek yağın kontrolü : -mavi camdan yapılmış kupasında ısıtma + koklama + ağza alma + hava katma + dile yayma + bekleme + içine çekme + yutma aşamalarından 4-5 dakikada yapılır. Zeytin yağının kalitesini asit değeri değil peroksit değeri ve yağ türü belirler. Yağlar badem, elma, ortameyvemsi, hafif meyvemsi , baharatlı gibi alt türlere ayrılırlar.

Hocam verdiğiniz bilgiler için teşekkürler, bu bilgiler ışığında hangi zeytinyağı markasını önerirsiniz?

• Siteden Ankara satış ofisini bulup aradım, kesinlikle yeni mahsül gönderileceğini ve 2015'e kadar son kullanım tarihi olacağını belirttiler. Daha önce mevyeli zeytinyağlarını kullandığım için kalitelerini az çok biliyorum. güvenip 4 teneke aldım. 4 tenekeye kadar 10 TL sabit kargo parası varmış... Evde zaten bitmişti, birer tenekeyi annemlere ve kayınvalidelere vereceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heavy1

Siteden Ankara satış ofisini bulup aradım, kesinlikle yeni mahsül gönderileceğini ve 2015'e kadar son kullanım tarihi olacağını belirttiler. Daha önce mevyeli zeytinyağlarını kullandığım için kalitelerini az çok biliyorum. güvenip 4 teneke aldım. 4 tenekeye kadar 10 TL sabit kargo parası varmış... Evde zaten bitmişti, birer tenekeyi annemlere ve kayınvalidelere vereceğim.

Paylaşımınız üzerine bende İstanbul merkezi aradım. Çok ilgili bir firma sorumlusu olan Derya hanım,
    Ürünün ellerinde bulunmadığını, yollanacak ürünün hasat ve son kullanma tarihlerini ancak fabrikalarını arayarak öğrenebileceğimi,
    Kargonun yaklaşık nekadar tutacağı hakkında bilgi istediğimde de bu bilgiyi ancak kargo firmasını arayarak öğrenebileceğimi söyledi...
    Böyle bir kampanyanız var bu bilgilerin sizde bulunmaması tuhaf değilmi deyince de siz siparişinizi verin, gerekli bilgilendirme yapılacaktır dedi...
    Hanfendi çok ilgili biriydi ama bana bunun dışında bilgi veremedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mufit -- 16 Ocak 2013; 13:48:02 >

• çok iyi ya çok güldüm walla
  • Selection isimli ürünleri favorimdir.
    Ayrıca çizik zeytinlerini de denemenizi tavsiye ederim.

Not: Şimdi baktım zeytinler stokta yok görünüyor, ama bu yılın hasadı bir süre sonra stoğa girer sanırım.
    Bir de siteden verilen zeytin siparişlerinde kargo ücretsizdi ben aldığımda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dextrr -- 16 Ocak 2013; 15:57:46 >
  • iyi fiyat, zeytinyağı ilaçtır
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufmet

Laleli natural sizma klasik zeytinyagi 5+5 litre 55 TL+ kargo

Laleli iyi bilinnen bir markadirama satilan urunlerin 2011 tarihli oldugunu hatirlatmam gerekir.

Arkadaşlar buradaki çoğu arkadaşımızın bildiği üzere ben de zeytinyağı üreticisiyim. Öncelikle işini kaliteli yapan her firmaya saygımız var. Yukarıda "Resident" arkadaşımız belirttiği mevzuların çoğu oldukça yerinde olmasına rağmen kendimce bir iki şey belirtmek isterim ki, kalite ile ilgili olarak şöyle bir durum söz konusu;

Eğer ki ürünler krom-nikel tanklarda hava almadan bekletilmiş ve yeni ambalajlanacak ise, peroksit değerlerine de bağlı olarak kalitesinde bir etkilenme olmayacaktır. Şöyleki 2011 hasadı bir ürün ile 2012 hasadı ürün arasında depolama koşullarına uyulmak şartıyla en ufak bir kalite farkı yoktur. Tabii mevsimsel etki gibi parametrelerin denk olduğunu varsayıyoruz. Taylıeli önemli bir firmadır ve depolama koşullarının söylediğim gibi olduğunu düşünüyorum.

Bu bağlamda fiyat oldukça iyi ve düşündüğüm kadarı ile depolardaki yer boşaltılmaya çalışılıyor :D Bu sene komili de bir dönem bunu yaptı. Tabii bunda ters bir şey yok ki yeter ki yeni hasat olarak satılmasın. Kalite olarak fark etmezse de etik açısından sağlıklı bir yaklaşım değildir.

Yukarıda bir arkadaşımızın bu sene için tespiti ise ne yazık ki doğru değildir. Bu sene üretimde aşırı bolluk yoktur. Geçen sene ile denktir, dahası kaçak yağ girişi olduğu için üretici için çok zor bir sene geçecektir. Forumdaki amacımız yalnızca kendi yağlarımızı satmak olmadığı ve dahası tüketiciyi zeytinyağı konusunda bilinçlendirmek olduğu için görüşlerimizin bu bağlamda ele alınmasını rica ederim.

Asitle ve tadım ile ilgili söyledikleri ise fazlasıyla yerindedir ki oleik asit cinsinden değeri birin üzerinde olan bir yağ düşük asitli bir yağa oranla daha kaliteli olabilmektedir.

Tüm arkadaşlarımıza saygılar sunarız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ronin666 -- 16 Ocak 2013; 16:16:03 >

• Fiyat sadece internete özel mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ronin666

quote:

Orijinalden alıntı: yusufmet

Laleli natural sizma klasik zeytinyagi 5+5 litre 55 TL+ kargo

Arkadaşlar buradaki çoğu arkadaşımızın bildiği üzere ben de zeytinyağı üreticisiyim. Öncelikle işini kaliteli yapan her firmaya saygımız var. Yukarıda "Resident" arkadaşımız belirttiği mevzuların çoğu oldukça yerinde olmasına rağmen kendimce bir iki şey belirtmek isterim ki, kalite ile ilgili olarak şöyle bir durum söz konusu;

Eğer ki ürünler krom-nikel tanklarda hava almadan bekletilmiş ve yeni ambalajlanacak ise, peroksit değerlerine de bağlı olarak kalitesinde bir etkilenme olmayacaktır. Şöyleki 2011 hasadı bir ürün ile 2012 hasadı ürün arasında depolama koşullarına uyulmak şartıyla en ufak bir kalite farkı yoktur. Tabii mevsimsel etki gibi parametrelerin denk olduğunu varsayıyoruz. Taylıeli önemli bir firmadır ve depolama koşullarının söylediğim gibi olduğunu düşünüyorum.

Bu bağlamda fiyat oldukça iyi ve düşündüğüm kadarı ile depolardaki yer boşaltılmaya çalışılıyor :D Bu sene komili de bir dönem bunu yaptı. Tabii bunda ters bir şey yok ki yeter ki yeni hasat olarak satılmasın. Kalite olarak fark etmezse de etik açısından sağlıklı bir yaklaşım değildir.

Yukarıda bir arkadaşımızın bu sene için tespiti ise ne yazık ki doğru değildir. Bu sene üretimde aşırı bolluk yoktur. Geçen sene ile denktir, dahası kaçak yağ girişi olduğu için üretici için çok zor bir sene geçecektir. Forumdaki amacımız yalnızca kendi yağlarımızı satmak olmadığı ve dahası tüketiciyi zeytinyağı konusunda bilinçlendirmek olduğu için görüşlerimizin bu bağlamda ele alınmasını rica ederim.

Asitle ve tadım ile ilgili söyledikleri ise fazlasıyla yerindedir ki oleik asit cinsinden değeri birin üzerinde olan bir yağ düşük asitli bir yağa oranla daha kaliteli olabilmektedir.

Tüm arkadaşlarımıza saygılar sunarız.

zaten seviyordum ama bu menfaatsiz cevaptan sonra daha çok seviyorum...

pahalı olsun gödence olsun :)

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.