Şimdi Ara

Game Informer: 'X720 ve PS4 Duyuruları Mart'ta'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•     Game Informer'ın oyun endüstrisi üzerindeki prestijini burada anlatmaya pek de gerek yok. Birbirinden farklı büyük çaplı oyunların duyurusuna ev sahipliği yapan dergi, Şubat 2013 sayısında önemli bir dedikoduya ev sahipliği yapıyor.

Dijital sürümü sunulan dergide Game Informer ekibi, yeni nesil konsollarla ilgili duyduğu bir söylenti haberini okurlarıyla paylaştı. Belirtilenlere göre Sony ile Microsoft, yeni nesil konsollarını önümüzdeki Mart ayında, yani Game Developer Conferance'in olduğu dönemde duyuracak.

Söylenti köşesinde yer alan cümlelere göre hem Sony, hem de Microsoft, yeni konsollarının duyurusunu bir fuar üzerinden gerçekleştirmeyecek. Apple misali kendilerine özel sunum düzenleyecek olan bu iki firma, yaz dönemindeki E3 fuarında da gelecek nesil oyunlarını tanıtacak. Söylentide gözüken son bir bilgiye göre Sony, yeni nesil Playstation konsolunu çıkarmak için Microsoft cephesinden erken davranacak

Yeni nesil konsolların yılı olarak nitelendirilen 2013'e girişimizle birlikte söylentiler de dört bir yanımızı sarmaya başladı. Bakalım hangi söylenti gerçek olacak?

• Ya hala bu konsolların bu sene çıkmayacağına inananlar var sadece gülüyorum
  • en azından donanımı bile söyleseler onada razıyım tanıtımı isterse haziranda olsun!

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Olabilir Neden Olmasın 2013 2014 arasında duyurulacağı belliydi

• Ps3 oyunlarını ps4 te oynayabilecekmiyiz acaba?

• Sony ile Microsoft!!!??

• yorum yok...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Ya hala bu konsolların bu sene çıkmayacağına inananlar var sadece gülüyorum

müneccim detected
  • Duyuru belki olur ama bu sene çıkmaz.
  • Satmak istiyorsa bu sefer Sony ya çok önce duyurmalı yada Xbox çıktığı an duyuruyu yapmalı ancak bu şekilde bu sefer zirveyi oynar zaten bluray'den yana kullanıcılarda kafadan 1 artısı var.

• İyiki ps3 almamışım.Bu arada cihazımı tanıtacaklar yoksa ne zaman çıkacağınımı bildireceklér.
  • Xbox 720 beni PS4 kadar heyecanlandirmiyor. PS4 lafini duyunca bile heyecanlaniyorum. Sanırım playstation ile büyüdüğüm icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamlar 2015 derken dalga geçiyoduk ama anca 2015 de çıkıcak gibi :S 14 de çıksa yine razıyım ya ama okadar çok oyun varki çıkıcak 2014 de o oyunları baltalamıyacaklardır yeni konsol çıkartarak inşallah bn yanılırım 2014 de çıkar 2015 çok uzun :S

• Hayda yarin ps3 alcaktim almasammiki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lastofus çıkmadan ps4 duyurulcak. Çok komiksiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambocuk

adamlar 2015 derken dalga geçiyoduk ama anca 2015 de çıkıcak gibi :S 14 de çıksa yine razıyım ya ama okadar çok oyun varki çıkıcak 2014 de o oyunları baltalamıyacaklardır yeni konsol çıkartarak inşallah bn yanılırım 2014 de çıkar 2015 çok uzun :S

Allah askina sen yorum yaparken biraz daha temkinli ol daha da kucuk at.2000tl ye pc toplamissinda o pc de oyunlar calismiyormus fln bunlarin hepsi hikaye neyse ornek vermek istedim sadce.2014 icin duyurulmus hangi buyuk oyunlar o bahsettiklerin bir acikla.Eminim editorerin bile senin hangi oyunlardan bahsettiginden haberi dahi yoktur.Adamlar sizin istekleriniz uzerine sirket stratejilerinimi belirleyecekler? PS3 artik tarih olmus konsoldur,el mahukum 1 sne icinde yeni bir konsol cikaracaklar ne Sony ne de MS 2014 u gunumuz konsollariyla satislarda asla ama asla goturemezler kaldi ki senin bahsettigin hayali oyunlarda hic duyurulmadi,bunu bildikleri icin 2013 sonu veya erken 2014 te her iki konsolda piyasada siz istesenizde istemesenizde.

• quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

lastofus çıkmadan ps4 duyurulcak. Çok komiksiniz

niye olmasın gow 2 ps3 çıktıktan bir sene sonra çıkmadı mı

• Ne adamlar var ya. Şimdi The Last of Us çıktı diyelim bir taraftan da PS4 duyruldu.
    Eee şimdi biz The Last of Us'ı almayacak mıyız?

Tabii ki de alacağız...

Bİr cihazın duyrulması ile onu satın alma süreci ortalama 1-2 yıldır..

Hala Ps3 olmayanlar, Ps4'ü bekleyip, Ps3'e çıkmış ve çıkacak oyunlardan mahrum olmayı seçiyorsanız. Yanlış yapıyorsunuzdur... Ya da kendinizi kandırıyorsunuz...

• ps4 çıksın alırız da benim merak ettiğim oyunlar neler olacak? klasik serilerin devamını değilde artık yeni oyun serilerini bekliyorum ben

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Xbox 720 beni PS4 kadar heyecanlandirmiyor. PS4 lafini duyunca bile heyecanlaniyorum. Sanırım playstation ile büyüdüğüm icin.

93 lü olduğun içindir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.